OCM4n14k Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) Jak myślicie, kto wygra nadchodzącą walkę? Sam jestem za Pudzianem jeśli chodzi o kibicowanie, zdrowy rozsądek jednak mówi, że Kawaguchi ma większe szanse na wygraną. Edytowane 9 Maja 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Pudzianowski będzie wygrywał dopóki nie trafi na kogoś z naprawdę mocna psychika kto nie wystraszy się wyglądu pudziana i będzie świetny technicznie i szybki. jedna dzwignia i pudzian kaput Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Nie byłbym taki pewien, najsilniejszy człowiek świata może być w stanie się podnieść z gleby mając 150 kilo na grzbiecie. Najważniejsza będzie psychika przeciwnika albo ktoś, kto po prostu Pudzianowskiego nie zna (hmm, tylko kto ? ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) Jak dla mnie pudzian zasluguje na oklep po ostatniej jego walce. Strasznie pewny siebie sie zrobil. Oczywiscie bedac tak utytulowanym strongman'em ma do tego prawo ale ja czegos takiego po prostu nie lubie. Jego wypowiedzi zaczely na mnie dzialac jak plachta na byka. Osobiscie bardziej interesuje mnie walka Mameda. Mam nadzieje ze chlopak pokaze na co go stac bo talent ma nieprzecietny. A pudziana chetnie zobacze w roli przegranego, ciekawe jaka bedzie mial mine ale sadzac po tym ze "jak za cos sie bierze to robi to na 100%" (ten tekst juz chyba kazdy slyszal, tak czesto go powtarza) to moze miec facet problem z przyjeciem tego do wiadomosci :) ps. pudzian sie staje w tv tak popularny jak pan Ibisz :lol: robiac przy okazji z siebie kretyna Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Maja 2010 przez Carson 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 zdrowy rozsądek jednak mówi, że Kawaguchi ma większe szanse na wygraną. Dlaczemu? Widziales jak Kawaguchi bije? Jak dla mnie pudzian zasluguje na oklep po ostatniej jego walce. Strasznie pewny siebie sie zrobil. To tylko zaleta, że jest pewny siebie. Foty z treningu przed walką z kitajcem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 A dlatemu, że jednak ma większe doświadczenie i wygrał 11 walk. Licze na to, żeby Pudzian go zniszczył. Jednak głowy za zwycięstwo Pudziana bym nie dał :P. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 A dlatemu, że jednak ma większe doświadczenie i wygrał 11 walk. Licze na to, żeby Pudzian go zniszczył. Jednak głowy za zwycięstwo Pudziana bym nie dał :P. Zobacz sobie kilka z tych wygranych walk. Szału tam nie było :wink: Po za tym troche smutno by było sponsorom, gdyby pudzian przegral w 2 walce :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Zobacz sobie kilka z tych wygranych walk. Szału tam nie było :wink: Co innego trening, co innego walka na ringu, nie zdziwię się, jak po profesce na siłowni, Pudzian wyjdzie przed ludzi i znowu zacznie wywijać grabiami jak ostatnio. Trema może robić swoje, strach przed obiciem paszczy też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) Chociaż teraz jak zobaczyłem statystyki japońca to nie jest tak źle, zaledwie 98kg i tylko 183cm wzrostu. W sumie myślałem, że gabarytowo jest nieco większy. BTW. Edytowane 5 Maja 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Trzeba znow postawic, ale slaby kurs niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 obstawiamy czy pudzian znowu zacznie bic w szale z liscia? :D ta jego pewnosc siebie mnie dobija, raczej nie wierze w kitajca, ale licze, ze dowiemy sie z czego jest zrobiona szczeka pudziana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Ja tam sie tym za bardzo nie interesuje, ale mam nadzieje że skośnooki przyhamuje troche zapędy Pudziana i delikatnie zburzy jego pewność siebie. Bo było nie było, ale za te jego wypowiedzi czego to on nie zrobi z przeciwnikiem to IMO musi oberwać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 No coz...z doniesien prasowych Pudzian postawil na siebie 20k i zapowiada, ze urwie mu leb (i nie wiadomo czy na lbie sie skonczy). O przeciwnikach Kawaguchiego ciezko stwierdzic czy byli to sensowni zawodnicy czy jakies Kolargole... Mam nadzieje nie skonczy sie na low kick low kick low kick parter i pach pach pach tylko ta walka bedzie miala znamiona jakiegos widowiska z elementarna choby technika zamiast mlocki, bo ostatnim razem gawiedz chciala zeby Pudzian wytarl Najmanem ring i tak sie stalo. Dodatkowo nalezy sie przygotowac na Borka/Ibisza/Iwanowa/zel Borka/Muche/Mroczka(ow)/Majdana/zel Ibisza/Piroga i sam Odyn wie kogo jeszcze.... Aha i kolejny uber zenujacy wstepniak muzyczny brata Pudziana z cyklu "zaraz Cie zniszcze urwe Ci piszczel" Chyba jednak pojde spac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Orientuje się ktoś, gdzie w necie można zobaczyć na żywo ? edit - już mam MyP2P.eu :: Boxing - PolSat Boxing Night Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 szukałem na stronce KSW, ale nie mogłem znaleźć o której planowana jest walka Pudziana i Memeta (czy jak mu tam), ktoś coś wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Na Polsacie Sport niby zaczęło się o 20.30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Chyba o 22, nie wiem, czy na zwykłym polsacie nie będzie na żywo, bo tam transmisja zaczyna się o 22. Na polsat sport na razie są inne walki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 piekna walka. janek blachowicz vs julio "brutus" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Da się gdzieś to obejrzeć w necie? Jestem odcięty od telewizorni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 na stronie mma jest jakis live streaming. ale chyba trzeba sie zarejestrowac mroczki juz byli. lecz krzysia ibisza nie widac. kto tak zbeszczescil utwor -big in japan? ewa farMa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Orientuje się ktoś, gdzie w necie można zobaczyć na żywo ? edit - już mam MyP2P.eu :: Boxing - PolSat Boxing Night Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 http://www.freedocast.com/forms/embedplayer.aspx?fid=5334428A31D72135109D&ftype=stream Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Chyba niedlugo jednak bedziemy ogladac tostera na ringu ;p gora miesni, zero mozgu. eot ;) Widac, ze Mariusz popracowal nad technika ;) Edytowane 7 Maja 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Ale nuda :D Myślałem że na ringu będzie się więcej działo, ale tak jak mówili - Pudzian ma za mało siły, aby wytrzymać 2 rundy. No i brawo dla Japończyka. Widać różnicę w doświadczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Doświadczenie swoje robi. Walka przynajmniej pokazała słabości Pudziana, teraz będzie wiedział, że trzeba w jego przypadku ostro wyćwiczyć kondycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Za 2 tygodnie, Pudzian poniesie swoja 1 porazke w MMA. Po tym co pokazal w tej walce, nie widze go wygrywajacego z Silva 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Jeszcze jedna runda i wszystko mogłoby się wydarzyć. Japonczyk wyjątkowo spokojny w oczach Pudziana było chyba widać w jednym momencie jakby szukał kogoś kto mu powie co się dzieje i co ma robić. Wcale nie trzeba być wielkim chłopem aby go pokonać. Faktycznie technika robi swoje. Nie zabrzmi to patriotycznie ale kibicowałem Japonczykowi. :oops: Edytowane 7 Maja 2010 przez przemn2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) w oczach Pudziana było chyba widać w jednym momencie jakby szukał kogoś kto mu powie co się dzieje i co ma robić. nie w jednym ;) Edytowane 7 Maja 2010 przez BuMeL 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) OT IMO Japoniec powinien dostać pas Mameda. EOT Pudzian w następnej walce przegra. Edytowane 7 Maja 2010 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Ryuta Sakurai zremisował tylko dlatego, że walka odbyła się w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...