Havoc Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Zadowole sie na razie ruskami, fajnie mi sie gra MS1 mimo ze slaby strasznie :D Jak konkretnie działa artyleria? (to te "działa samobieżne"?) Siedziałem przyczajony fajnie w krzaczkach, aż zobaczyłem MT tyłkiem do mnie, walnąłem w niego i.....zostałem zniszczony przez coś niewidzialnego w ciągu paru chwil :( Edytowane 24 Lipca 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Arty ma widok "z satelity" i strzela stromotorowo, więc nie musi Cię widzieć, wystarczy, że ma wykryty cel. Oczywiście na możliwość trafienia ma wpływ tor lotu pocisku i przeszkody terenowe. Pocisk leci też dość długo, więc trafienie celu w ruchu jest trudniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 artyleria ma widok a'la drone. odkryles sie strzalem w meda i zdjela cie arta. arta to paskudztwo. psuje zabawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Dokładnie - trafiłeś na jakiegokolwiek przeciwnika , jak miał dobre radio to od razu jesteś widoczny dla innych , w tym dla Arty ( radio to podstawa - szczególnie dla arty ) . A jak byłeś na otwartej przestrzeni bez żadnych przeszkód terenowych i stałeś w miejscu - duże szanse na zgon od arty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Szkoda ze nie da grac sie w wiekszym party... ;/ Ja sam gram na cheatach... mam pomocnika obserwatora ;] 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Prokhorovka, przed momentem... grunt, to dobra miejscówa xDDD: Na ferdka wyprztykałem prawie wszystkie HE (wcześniej kilka poszło na kv-3 i t-34-85. Reszta to już radosna twórczość tym, co zostało. W tył/bok Lwa AP z pzIV wchodzą jak w masło, chociaż zdejmowanie go po 2-5% trochę dobija <_< Jak zobaczyłem na początku z czym skończyłem w teamie (szczególnie a2e4 mnie trochę zdołowały... i to, że byłem nad, albo i pod nimi), to miałem od razu dość i wiedziałem czym się skończy. A potem, zgodnie z założeniami, zacząłem suicidal smart scouting, a jeden e4 suicidal stupid scouting, jak to nazywam. Pojechał pierwszy, bez zatrzymywania się, co dało mi szansę zająć dobrą miejscówę, za jednym z niewielu kamieni na tej mapie, które potrafią schować cały czołg :lol: no i poszło już z górki. Edytowane 24 Lipca 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Kupiłem działko 27mm jw czy jakoś tak. Szybkostrzelna armatka...albo to mega shit albo ja nie umiem używać. Wieżyczka podskakuje tak że tylko pierwszy pocisk ma szansę (jedynie szansę) trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Przełącz widok na tryb TPP ,w FPP mocno trzęsie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Spróbuj odznaczyć "Ustawienia -> gra -> wibracje w trybie snajperskim" (czy jakoś tak). Edytowane 24 Lipca 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 celuj nizej. to cala seria pojdzie po pojezdzie w gore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Łahahah, balans w WoT jest jednak najlepiej dopracowaną rzeczą, jaka istnieje :D Przekonani o swojej wyższości grali jak polska reprezentacja w piłę kopaną. Mapa - Karelia. Edytowane 24 Lipca 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Kupiłem działko 27mm jw czy jakoś tak. Szybkostrzelna armatka...albo to mega shit albo ja nie umiem używać. Wieżyczka podskakuje tak że tylko pierwszy pocisk ma szansę (jedynie szansę) trafić. Całkiem dobrze się nim grało zwłaszcza przy bliskich spotkaniach. Po prosty trzeba je wyczuć i przy każdym następnym strzale obniżać celownik. Jak wyczujesz działko to władowanie wszystkich 3 pocisków w czołg przeciwnika wcale nie jest jakimś wyczynem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 No ale właśnie zauważyłem, że dobre jest na krótsze dystanse, właśnie z racji rozrzutu. Dlatego do mojego campienia wróciłem do 45tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 kampisz lajtankiem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Co polecacie do Hetzera - 105 czy ta 75 czy 76mm? Po za tym przyjemnie sie nim zarabia, tylko poczatek bitwy zazwyczaj nudny (siedzenie i czekanie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 105mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 kampisz lajtankiem? :D BeTe 2 obecnie ;P I nie jest źle. Przeważnie po 200-400exp i 2-3k gotówki za wygraną bitwę. 2-3 się zabije i kilku rani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Nowe niemieckie drzewko już oficjalnie: World of tanks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Jak patrze na to drzewko to niezly wal Do tej pory panthera II mialo dzialko 10.5 cm KwK 45 L/52 Ausf. B teraz dostanie 10,5см KwK42 L/28 Czyli oslabia jeden czolg by dac drugi w jego miejsce z takimi parametrami jak poprzedni ;/ Roznica troszke inny pancerz i 5km/h szybszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Tak sie zastanawiam - pojdzie mi ta giera na lapku z c2d i zintegrowanej grafie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 A jaka to ta zintegrowana grafa? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 intel 945gm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Minimum system requirements: Operating system: Windows XP/Vista/7 Processor (CPU): 2.2 GHz Memory(RAM): 1.5 GB for Windows XP, 2 GB for Windows Vista / 7 Videocard: GeForce 6800GT with 256 MB of RAM / ATI X800 with 256 MB RAM, DirectX 9.0c Sound Card: DirectX 9.0c compatible Free hard disk space: 3.5 GB Internet connection speed: 128 Kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Na 8400M GS i C2D T9300 chodzi akceptowalnie (średnio 25-30 fps, zależnie od mapy) w 1280x800, wszystko minimum i usunięte efekty dymu przy wystrzale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Oj to se raczej daruje... Procka mam tylko 2.0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 W robocie chciales grac? ;] Ja teraz biore sie za drzewko Heavy German ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 W wersje Beta grałem na X2 3800+ 2 Ghz i GF6150 - wszystko na minimum i czasami się dało grać . Spróbuj może będzie chodzić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 105 kijowa jest... malo amunicji i dosyc kiepska celnosc :/ Po za tym w druzynie pojawil sie jakis idiota w Marder II co niszczyl sojusznikow - ze 3 ubil pozniej musialem go ubic aby i mnie nie dostal. Wyszlo na to ze zostalem z ta najslabsza arty ruskich vs 3 arty wroga. Niepotrzebnie ruszylem do ich bazy przez miasto bo zajeli nasza baze i niezdazylem wrocic :/ Jakby nie ten kretyn to bysmy wygrali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Każda krótkolufowa armata ma kiepską celność, to wynika z konstrukcji tej broni. Stąd nie nadają się one do kampienia na tyłach tylko do aktywnej gry. Ale jak już walną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Aj tam... Ja gram teraz i PzKpfw III wiecznie trafiam na KW-3, IS i KW do ktorych czy wale z dlugiej 50 czy z 75 nie robi roznicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...