2ms2ms Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 W dodatku ma tanią amunicję... przesiadka na 105mm bardzo daje po kieszeni. to fakt po przejściu na KT z kredytami zaczęło być cienko :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Na pewno 88mm/71, tyle ze w moim odczuciu mialem lepsza celnosc na tej 88mm/56 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) Przekonalem się o kolejnej prawidłowości. Jeśli w drużynie przeciwnej przeważają niszczyciele, a twojej są w większości czołgi - prędzej przegrasz bitwę niż wygrasz ;) Edytowane 6 Marca 2011 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Mi tez, choć jak sie wczoraj zalogowałem po paru dniach nieobecności, to gold wpadł, ale powiadomienia (tego w dolnym rogu) nie było. Także sprawdźcie faktyczną ilość golda. zgadza się gold wpada, a powiadomienia brak :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Rzeczywiscie gold wpada a nie ma notyfikacji. Przy 9k ukiszonego golda to i tak nie robi roznicy na dobra sprawe. Powiem szczerze brakuje mi strasznie hardwipe, bo nie bardzo juz wiem co ze soba zrobic. Nie chce mi sie tluc expa na IS4, wiec cos tam sobie pogrywam nizszymi tierami i wlasnie jestem na etapie T1, ktory wraz z Hetzerem i T28 walczy o prym najwiekszego dziadostwa w kategorii stockowa predkosc/zwrotnosc. Na nowej mapie przy extremalnych podjazdach mam oszalamiajace 1km/h :D raz nie zdazylem dojechac (fakt zle wybralem droge) do srodka mapy zanim sie mecz nie skonczyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 mi nie brakuje HW. brakuje tylko golda na zamiane expa. moze jeszcze przed HW doczłapie sie do 704 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 nie wiem czemu byłem przekonany że t54 miał front armor 200mm...a tu niespodzianka po zakupie i raptem 120... w sumie taki sobie czołg na stocku, zgaduje ze potem z lepszym działem będzie ciut lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 ostatni patch go oslabil. topowe dzialo jest takie sobie, ale mausa przebija. jego plusy to zwrotnosc, predkosc, szybkosc obrotu wiezy. cele czasami lepiej objezdzac i walic w nie, niz chowac sie przed nimi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Coś wiadomo na temat resetu ? Bo zdaje się 15.03 miał być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Trochę się przesunął przez opóźnienei patcha, koniec marca ma być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 (...)koniec marca ma być. Myślisz? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 To jest info z oficjalnego forum, nie moje wymysły... bodajże w topicu "EU questions and answers" było to napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Wiem, wiem, bardziej chodzi mi o to czy ten termin jest realny - takich oficjalnych terminów było już kilka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Ostatnie nieoficjalne wieści mówią o tym, że wszystko się przesuwa przez ostatnio ogłoszony turniej, mozliwe że release zostanie połączony z wprowadzeniem patcha 0.6.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 z tego co sie dzisiaj dowiedzialem. to premiera sie opozni i tym razem chyba przez patch. pocieszajace jest to ze bedzie dla EU i US supertest. ale czy bedzie to supetest rodem z ruskich serwerow (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Koniec bety nastapi wraz z koncem marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 watpie. preordery sie nawet nie zaczely w terminie.. raczej kwiecien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 W sumie doszedłem do t54 mam vk 4501, miałem t34, mam t20, hummela, su 152, is4 i jakoś już mi przeszła ochota na granie... Za mało opcji w tej grze, bitwy losowe czy nawet w plutonie to za mało po prostu, a klanowo to nawet w zarysie nie wiem jak to ma wyglądać. Na razie nuży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 gra nabierze innego wymiaru jak dojdziesz do ISU-152 z dzialem BL10 :) wiecej trybow rozgrywki bedzie. chyba nawet z nowym patchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Dla tych co przegapili: World of Tanks Release - World of Tanks official forum oraz: World of Tanks Release :: World of Tanks: "World of Tanks" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Szczerze mówiąc nie wiem czy po tym 12 będzie mi się jeszcze chciało ruszać tą grę... To ciągłe odwlekanie premiery i brak jasnego komunikatu do dzisiaj, skutecznie już mnie zniechęciły i praktycznie przestałem już grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 A tam dasz rade! Pomysl sobie, ze bedziesz zaczynal od LOLtraktora :) i praktycznie wszyscy beda mieli tylko LT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 nie wszyscy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 A tam dasz rade! Pomysl sobie, ze bedziesz zaczynal od LOLtraktora :) i praktycznie wszyscy beda mieli tylko LT! AHHH, zaraz zakupie traktora i pogram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Jakby ktoś nie zauważył - preorder startuje 24. marca (czyli technicznie rzecz biorąc dziś). Dla ludzi z bety giftem będzie KW-220 lub jakiś nowy amerykański czołg premium, w komplecie ze slotem w garażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Tzn dla wszystkich ludzi z bety? czy dla tych z preorderem z bety? czy dla wszystkich z closed bety? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 jak ktos kupi pre i byl uczestnikiem closed bety bedzie mial 2 czolgi gratis :) closed beta tez dostanie jakis czolg. open beta, watpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Powiem tak, jak bedzie mozna zachowac miejsce w garazu po wywaleniu czolgu premium to super :> na dobra sprawe interesuje mnie tylko garaz. Wtedy bede mogl trzymac czolgi z wysokim tier do zabawy i jakis nizszy tier do nabijania kredytow by te wyzsze utrzymac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Akurat premiumy zazwyczaj sa bardzo dobre do farmienia kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...