Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Przekonalem się o kolejnej prawidłowości. Jeśli w drużynie przeciwnej przeważają niszczyciele, a twojej są w większości czołgi - prędzej przegrasz bitwę niż wygrasz ;)

Edytowane przez Lancer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tez, choć jak sie wczoraj zalogowałem po paru dniach nieobecności, to gold wpadł, ale powiadomienia (tego w dolnym rogu) nie było. Także sprawdźcie faktyczną ilość golda.

zgadza się gold wpada, a powiadomienia brak :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiscie gold wpada a nie ma notyfikacji. Przy 9k ukiszonego golda to i tak nie robi roznicy na dobra sprawe. Powiem szczerze brakuje mi strasznie hardwipe, bo nie bardzo juz wiem co ze soba zrobic. Nie chce mi sie tluc expa na IS4, wiec cos tam sobie pogrywam nizszymi tierami i wlasnie jestem na etapie T1, ktory wraz z Hetzerem i T28 walczy o prym najwiekszego dziadostwa w kategorii stockowa predkosc/zwrotnosc. Na nowej mapie przy extremalnych podjazdach mam oszalamiajace 1km/h :D raz nie zdazylem dojechac (fakt zle wybralem droge) do srodka mapy zanim sie mecz nie skonczyl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu byłem przekonany że t54 miał front armor 200mm...a tu niespodzianka po zakupie i raptem 120...

w sumie taki sobie czołg na stocku, zgaduje ze potem z lepszym działem będzie ciut lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie doszedłem do t54 mam vk 4501, miałem t34, mam t20, hummela, su 152, is4 i jakoś już mi przeszła ochota na granie...

Za mało opcji w tej grze, bitwy losowe czy nawet w plutonie to za mało po prostu, a klanowo to nawet w zarysie nie wiem jak to ma wyglądać. Na razie nuży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc nie wiem czy po tym 12 będzie mi się jeszcze chciało ruszać tą grę... To ciągłe odwlekanie premiery i brak jasnego komunikatu do dzisiaj, skutecznie już mnie zniechęciły i praktycznie przestałem już grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś nie zauważył - preorder startuje 24. marca (czyli technicznie rzecz biorąc dziś).

Dla ludzi z bety giftem będzie KW-220 lub jakiś nowy amerykański czołg premium, w komplecie ze slotem w garażu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, jak bedzie mozna zachowac miejsce w garazu po wywaleniu czolgu premium to super :> na dobra sprawe interesuje mnie tylko garaz. Wtedy bede mogl trzymac czolgi z wysokim tier do zabawy i jakis nizszy tier do nabijania kredytow by te wyzsze utrzymac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi