SilaHD Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Aby urozmaicić ostatnie dni głosowania postanowiliśmy sprezentować Wam nowego specjala! Od 16 października od godziny 7:30, do 23 października do godziny 7:00 otrzymacie potrójny mnożnik doświadczenia za pierwsze zwycięstwo każdym pojazdem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 aha, czyli znów mi poleci winratio w dół... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 A ja się ciszę bo robię expa na 8 tiery na wypadek jak by przypadkiem wot joja dostał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 jtr63 - cala gre uciekal przed przeciwnikiem. oddal jeden strzal w ziemie nawet nie celujac w przeciwnika WR: 44% Average damage: 267 Eff: 608 Dlaczego zawsze ja? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Spoko, mnie gościu, z nicka to chyba Polak, wyzwał mnie od noobów bo im napisałem, że mamy 6% szans na zwycięstwo. Gościu sam nic nie zrobił, 960 eff trochę mówi, choć widziałem gości z mniejszym którzy mieli duży wpływ na bitwę. Nic dziwnego, że Tigerem II zrobiłem 600 expa na porażce i zdobyłem top ilość expa w drużynie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 o szansach sie nie pisze, ci co mają xvm jak je widzą to rozsądnie milczą, ewentualnie dają znac na koniec bitwy(wygranej) że nie wierzyli w wygraną patrząc na eff/win szanse BTW- nowe brytole przyjemne, nie powiem. Działo jak na początku u amerykańców po zamianie t30 na 110e - celne, szybko przeładowujące(wychodzi 6.75s reload na x tier, 8.83 jakoś na ix) Problemem może być ich stosunkowa miękkość(ale i tak wypadają ciut lepiej od francózów w ogolnym rozliczeniu) jak i nerf w next paczu.... zapewne działa...jak nie hp Medy to smiech na sali, wielkość wieksza niż m48, a to bydle przecie jest rozmiaru 110e5, w dodatku, co ze smutkiem zaobserwowałem, przy zjezdzie z górki, niewielkiej(z 12stopni max) wyprzedza je jak chce ob 263, więc chyba coś nie tak... Nie grałem nimi więc nie wiem co i jak ale też wydają się miekkie. Hvy od 8 tieru zdaje się mają jeden kadłub...więc wystarczy nauczyć sie weakspota na 8 i masz problem z głowy...a jak nie kadłub to wieża z boku łatwa do peny. Wiecej nie grałem bo mnie to znudziło. Zrobie se chyba tylko hvy, do 9 tieru, bo wygląda zacnie, chyba że dostanie też nerfa to odpuszczę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 A ja piszę no chyba, że mamy 50% up. To motywuje i już 3 razy tak wygrałem przez 5%. Poza tym piszę, który gracz jest najlepszy co pozwala go wyeliminować i zwiększa nasze szanse. Znalazłem coś takiego: World of Tanks Czy wiesz, że jak wystrzelisz, wszystkie krzaki w promieniu 15 metrów tracą 2/3 swojej wartości kamuflażu? No, nie wiedziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Znalazłem coś takiego: No, nie wiedziałem Myślałem ze jak się wystrzeli krzaki w cały świat to tracą 100% kamuflażu, bo ich już nie ma Posłuchałem Was a propos ustawiania się pod kątem E- 75 do linii strzału i faktycznie to działa. Gość w JgTiger po 3-4 dingach sam nie wiedział co powiedzieć Zwycięstwo! Bitwa: Karelia 17 października 2012 12:36:06 Czołg: E-75 Doświadczenia: 3 834 (x3 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 43 971 Osiągnięcia w walce: Nagroda Dumitru, Snajper, Specjalista, Rozpruwacz Gdyby ktokolwiek był zainteresowany powtórką http://www.mediafire.com/?0rvoqwcnp4gy5b2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Czy dostępny jest jakiś inny kalkulator efficiency poza tym z wot-news? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 http://wot-dossier.appspot.com/ Tu po wrzuceniu pliku masz 2 czy 3 rodzaje liczenia effciency. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Zwycięstwo! Bitwa: Bezdroża 17 października 2012 15:58:59 Czołg: PzKpfw VIB Tiger II Doświadczenia: 3 780 (x3 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 48 956 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Odznaka mistrzowska:As pancerny Kurde do E75 jeszcze daleko. Ale się staram Zwycięstwo! Bitwa: Autostrada 17 października 2012 18:19:06 Czołg: M18 Hellcat Doświadczenia: 2 859 (x3 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 24 660 Osiągnięcia w walce: Snajper Edytowane 17 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Jak tak sobie człowiek w to gra, patrzy na to co potrafi się w tej grze wydarzyć, na to, co potrafi dziać się na chatcie, to... WG powinno zmienić nazwę gry na... World of (Fucking) Morons in Tanks [ ; 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Victory! Battle: Abbey 17 października 2012 18:23:01 Vehicle: M24 Chaffee Experience received: 4 773 (x3 for the first victory each day) Credits received: 20 463 Battle Achievements: Top Gun, Defender Aż włączyłem na przyszłość replaye ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Bezdroża 17 października 2012 15:58:59 Czołg: PzKpfw VIB Tiger II Doświadczenia: 3 780 (x3 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 48 956 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Odznaka mistrzowska:As pancerny Kurde do E75 jeszcze daleko. Ale się staram Zwycięstwo! Bitwa: Autostrada 17 października 2012 18:19:06 Czołg: M18 Hellcat Doświadczenia: 2 859 (x3 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 24 660 Osiągnięcia w walce: Snajper Co prawda dopiero dzisiaj zakupiłem KT, ale nawet na stocku (no prawie, silniki + radio z poprzedniego tygrysa) gra się wyśmienicie, super losowania (praktycznie zawsze top tier), co to będzie po wymaksowaniu. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Też tak umiem, tylko ja nie mam załogi wyszkolonej, tzn. brak perków Edytowane 17 Października 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 @ath niezłe akurat jadę tigerem II to wezmę przykład ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Co prawda dopiero dzisiaj zakupiłem KT, ale nawet na stocku (no prawie, silniki + radio z poprzedniego tygrysa) gra się wyśmienicie, super losowania (praktycznie zawsze top tier), co to będzie po wymaksowaniu. ;> Po wymaksowaniu będziesz miał 2-12 X tierów i będziesz ginął od jednego/dwóch strzałów- zależy, czy trafisz na artylerię, czy na topowego TD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Bezdroża 18 października 2012 09:07:47 Czołg: Prototyp T28 Doświadczenia: 4 698 (x3 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 47 793 Takie tam na polu bitwy :P która trwała 5 min :D 15>3 jestem ciekawy co będzie w weekendowym specjalu tym czasem http://worldoftanks.eu/news/4278-80-challenge-accepted-contest-pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Po wymaksowaniu będziesz miał 2-12 X tierów i będziesz ginął od jednego/dwóch strzałów- zależy, czy trafisz na artylerię, czy na topowego TD. Kumpel ma KT, odkrył E75, sporo z nim jeździłem w plutku i miał normalne losowania, podobne jak mam obecnie na T29 także przesadzasz. Chyba, że czegoś nie wiem i obecnie MM jest zależny od wyposażenia/modułów ? Od arty nie pamiętam kiedy zginąłem, także dla mnie nie istnieje. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Ath poczekaj na strzał od S51 Co do modułów to mam wrażenie iż stockowy pojazd ma niższe losowania, wiem że to trąci teorią spiskową :) Edytowane 18 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Na pewno wcześniej tak było że po zamontowaniu lepszego działa, (tylko działa) losowało Cię do wyższych tierów. Czy dalej tak jest po ograniczeniu mm do dwóch tierów tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Ath poczekaj na strzał od S51 Co do modułów to mam wrażenie iż stockowy pojazd ma niższe losowania, wiem że to trąci teorią spiskową Mam ok 3500 bitew, dlugo mam jeszcze czekac ? ;> Serio jak ktos sie nie pcha pod ostrzal to pociski same go nie szukaja. Tzn. KT ma gorsze losowania po wymaksowaniu czy ogolnie ? Grajac T29 nic takiego nie zauwazylem, na stocku bylem tak samo na gorze jak po @elite. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Kumpel ma KT, odkrył E75, sporo z nim jeździłem w plutku i miał normalne losowania, podobne jak mam obecnie na T29 także przesadzasz. Chyba, że czegoś nie wiem i obecnie MM jest zależny od wyposażenia/modułów ? Od arty nie pamiętam kiedy zginąłem, także dla mnie nie istnieje. ;> KT to 8 tier z normalną pulą losowań (nie jak KW-5 i na pewno nie jak T29 -7 tier). Standardowo są 9 tiery, czasem (u mnie często) dziesiąte. Jak masz pecha, to lądujesz na dole listy na równi, albo i poniżej artylerii, od której lecisz na strzał. Jak masz jeszcze większego pecha, to na ekranie ładowania widzisz obrazek w stylu "dwa T11E4", albo jPzE-100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Wczoraj zostałem zwyzywany od gold naba... Żebym jeszcze w typie siedział to rozumiem...ale to było m12, zwyzywał mnie gw tiger(570hp), bo to niemożliwe ubić gw tigera zwykłym ammo... W sumie ubiłem 2 gw tigery i coś tam jeszcze dobiłem, raptem 1300dmg...fatalna arta jakby ktoś pytał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 KT to 8 tier z normalną pulą losowań (nie jak KW-5 i na pewno nie jak T29 -7 tier). Standardowo są 9 tiery, czasem (u mnie często) dziesiąte. Jak masz pecha, to lądujesz na dole listy na równi, albo i poniżej artylerii, od której lecisz na strzał. Jak masz jeszcze większego pecha, to na ekranie ładowania widzisz obrazek w stylu "dwa T11E4", albo jPzE-100. Ja mam już wymaksowany i zbliżam się do elite. Nic takiego nie zauważyłem, losuje mnie zazwyczaj w górnej połowie, czasem w trójce. W dolnej piątce ląduje raz na, no nie wiem, rzadko jakoś, ale też były takie przypadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Kumpel tez potwierdzil, ze KT ma zajebiste losowania nawet na elitce i to jego ulubiony VIII tier HT, takze moze na niektorych sie gra uwziela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Wczoraj zostałem zwyzywany od gold naba... Żebym jeszcze w typie siedział to rozumiem...ale to było m12, zwyzywał mnie gw tiger(570hp), bo to niemożliwe ubić gw tigera zwykłym ammo... W sumie ubiłem 2 gw tigery i coś tam jeszcze dobiłem, raptem 1300dmg...fatalna arta jakby ktoś pytał. Niektórzy twierdzą, że fajna, ale mi się nią grało marnie, tzn chodzi o mały dmg jak na artę na tym tierze. Do Hummiego to sie nie umywa. Dlatego zrobienie ponad 100k exp do m41 było masakrą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Wczoraj zostałem zwyzywany od gold naba... Żebym jeszcze w typie siedział to rozumiem...ale to było m12, zwyzywał mnie gw tiger(570hp), bo to niemożliwe ubić gw tigera zwykłym ammo... W sumie ubiłem 2 gw tigery i coś tam jeszcze dobiłem, raptem 1300dmg...fatalna arta jakby ktoś pytał. No tak, przedwczoraj z GWPanterki zadałem jednym strzałem 1460 HP obrażeń IS-8, ammo non prem, bo prem nie używałem. Potem drugi raz mu dołożyłem tak, że zostało mu jakieś kilkadziesiąt HP i zwiał, ale niebawem znaleźli go i dobili ;) A tak na co dzień trafiam za 400- czasem nawet za 150 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 To zrob 43500 exp na AMX105AM ze srednim damage (realnym!) rownym.. 50 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 no dlatego odpuscilem arty francuzów bo nie zdzierżyłem...jeszcze mi się marzy niemiecka arta do zrobienia ale to za dużo czasu by pochłoneło... poczekam chyba do brytoli, może im coś fajnego dorzucą... btw - ciekawe czemu tier 9 i 10 w brytolach na testowym ma tę samą cene(przynajmniej HT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...