costi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 A co to ma z WH40k wspólnego? Swoją drogą, czyżby wreszcie druga linia niemieckich TD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Tak. To jest czesc nowego drzewka TD dla germanskich oprawcow http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/201183-pzsflivc/ (jakas tam wersja DickerMaxa) Ciekaw jestem czy waffentragery dostana autoloader Edytowane 5 Września 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 No czas najwyższy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Tak. To jest czesc nowego drzewka TD dla germanskich oprawcow http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/201183-pzsflivc/ (jakas tam wersja DickerMaxa) Ciekaw jestem czy waffentragery dostana autoloader Według zapowiedzi tier 9 i 10 miały dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Nie wiem czemu, ale jak widzę te TD, to od razu mam w głowie "papier, detrack, pożar, śmierć". Hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 patch 0.8.8 – JAK SIĘ PRZYGOTOWAĆ (+ jak zyskać) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Padłem 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Wyglada na to ze WG wreszcie udostepnilo w API niektore czolgi premium ktorych wczesnie jnie bylo przez co np noobmeter pokazywal bzdury (jak moj M4A2E4). @ Ponizej. U mnie juz jest ok. PS. Jakby komus wpadlo do glowy grac dzis to ja mam 19 bitew i 0 winow :D sredni exp niecale 400 bez prem... eh.. Edytowane 5 Września 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Chyba nie do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Ja jestem świeżo po zakupie BL-10 do ISU i całkiem miło się tym gra:D a gdy pierwszy raz przywaliłem za ponad 900 to miałem banana od ucha do ucha:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Przejdzie CI jak Cie zaczna AMX 12t roznosic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) LT mnie nie wkurzają, wiele TD ma ten sam problem z nimi. Gorsze są bitwy takie jak teraz miałem, gdzie dingłem 2 razy od Churchilla VII, raz od KV-1S i do tego z 3 pociski poleciały w kosmos. A powinny z gości wióry lecieć. Edytowane 5 Września 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Może jestem trochę opóźniony ale dopiero teraz odkryłem magię złotych pestek. Na zwykłych jak w hetzerku stałem sam na sam z kv 1/s było bardzo ciężko teraz wystarczy 1 błąd i bomba za ~350hp. A w pz III odbijałem się od tyłów i boków prawie wszystkiego teraz to co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Ale uzywales HE prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Używałem na Hetzerze trochę słabo losowało mi 30-60 hp na strzał. Chyba że są konkretne miejsca gdzie trzeba strzelać. Na Pz III nie. Edit Czasami miałem takie kwiatki strzeliłem niby trafiłem a pocisk zniknął możliwe że np. kierowca złapał go zębami. Edytowane 5 Września 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Witam, mam pytanko w którą linie lepiej iść po kv-1 ?? i w co najlepiej w pierwszej kolejności rozwijać:), potrzebuje informacje dla Funfla bo ja na Ruskich się nie znaju:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Najlepiej to KV1-S i potem IS-y .KV1-S sporo szybszy ( szczególnie jak ma topowy silnik ) . Chyba że kumpel chce kontynuować linię KV to niech bierze KV-2 , ma plusa w postaci trollguna . Najlepiej to KV1-S i potem IS-y .KV1-S sporo szybszy ( szczególnie jak ma topowy silnik ) . Chyba że kumpel chce kontynuować linię KV to niech bierze KV-2 , ma plusa w postaci trollguna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtwarteOkno Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 KV-1S zdecydowanie. Szybkość, niezłe działo. KV-2 to uosobienie linii KV-2 - trollgun, ale porusza się trochę jak krowa ;). Po 1S masz fajnego IS'a, który na swoim lvlu najlepszy nie jest, ale we wprawnych rękach możesz namieszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Troche macie przedawnione informacje - KV-2 prowadzi tylko do S51 lub odbija bokiem w T-150. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 0.8.8 w przyszłą środę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Owoce ; ) nowej gałęzi niemieckich niszczycieli czołgów: 8.9 – new German TD line - moje pierwsze wrażenie... najbardziej z tych dziwadeł podoba mi się 128 mm na Sturer Emil i Waffenträger E-100, choć tutaj mam pewne obawy co do skuteczności tego działa... pomimo możliwości jego obrotu i magazynku, przy wartości penetracji takiej jak na E-100, to szału nie będzie / : A IX tier to chyba jakiś żart [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Nashorna sobie sprawię. Jeżeli jagoda na 7 tierze wymiata z PaK 43, to nashorn z tym samym działem tier niżej... 240hp/strzał 203mm peny, celne jak jasna cholera. Wystarczy się trzymać odrobinę z tyłu i można w pół minuty zjechać każdy 6 tier, jaki się napatoczy. Ba, ósemkę można nieźle sponiewierać. A IX tier... małe, z p#@&nięciem... będzie wesoło Martwi mnie trochę brak osłon na gąsienicach E-100 z X tieru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Hmm 3001H moze byc teraz fajnym zamiennikiem starego Panzer IV z L70 - V tier z kornischem bedzie niezle farmil nawet VII-ki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Panowie, pytanie: Jeśli teraz usunę konto z WoT, a za jakiś czas będę chciał założyć nowe na ten sam adres email to czy będzie jakiś problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 bokus - jak masz outlooka to utwórz sobie alias dowolny, ja tak mam... w przypadku gmaila - wystarczy, że wzbogacisz adres o kropkę (np. masz bokus@gmail.com a użyjesz boku.s@gmail.com) poniżej zamieszczam obrazek, który odpowiada na pytanie, dlaczego 90% moich gier ostatnio to kompanie a to przykładowa bitwa (około połowa była do zera) http://sendfile.pl/53881/20130907_0214_usa-M18_Hellcat_01_karelia.wotreplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 W takim razie rozumiem, że na identyczny adres konta nie założę? Nawet jeśli usunę stare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 nie wiem, pisalem tylko co masz zrobic, by uzyc tej samej skrzynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Ok, dzięki. Spróbuję założyć na ten sam, a jeśli się nie da to zrobię tak jak Ty napisałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Jeszcze odnośnie gry na pierwszym tierze. Lepiej zaznaczyć przyspieszone szkolenie załogi i całe doświadczenie ładować w nich, czy nie zaznaczać i gromadzić exp na badania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Rób badania i na następny tier idź. Załogę warto zostawiać od tieru IV/V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...