reyden Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 @up Jesteś pewny co do winy rrG73JH . @rrG73JH Która wersja gry - normalna czy test 0.9.0 ? Masz jakieś mody czy inne zmiany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 reyden, testowy 9.0. Zainstalowało mi jakąś małą aktualizację i po tym właśnie pojawiły się te tekstury. Jedyny mod to celownik ale było dobrze wcześniej. Wysłane z Hondy NSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Ja? Nie. Ale niech napisze do supportu to dostanie taka odpowiedz. Przeciez to banda bezmozgow ktora na wszystkie problemy ma ta sama odpowiedz. Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Rozumiem ze grasz na najniższych? Wysyłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Średnie ale przed tą wspomnianą aktualizacją miałem problem z Motion Blur Effect. No nic jakoś przeżyje granie na testowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Ja mialem zawsze jaja na testowym kiedy wrzucalem mody, szczegolnie przy wiekszych zmianach wersji. WG bardzo czesto cos zmieniaja a potem sa takie cyrki. Wyczysc mody i sprawdz czy problem bedzie nadal wystepowal. Ten celownik to J1mB0's prawda? Jesli problem ustapi po usunieciu moda to proponuje zagadac do jego tworcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 http://www.razerzone.com/worldoftanks-comms-pl ktos korzystal z tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Tak. Tylko jak się zarejestrujesz i ściągniesz ten program to musisz użyć tej stronki przez np firefoxa albo ie, na chromie nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Z tego co wiem to były przynajmniej 2 wojny w Zatoce Perskiej - ta z początku lat 90 i Operacja Freedom z 2004 roku chyba . W praktyce to można również akcję Brytyjsko-Amerykańską chyba z końca lat 90 uznać za coś w rodzaju wojny . @ SirJack7 Czytałem wszystkie 4 części , całkiem niezła seria .......do tego książe Harry jako żołnierz SAS tłukący się z pułkownikiem Skorzennym . Ciszewski napisał wciągającą serię, mam wszystko w papierze. Jeśli lubicie takie klimaty mogę polecić: 1) Vladimir Wolff - na warbook.pl - są 2 części powieści w której w 1940r. napadają nas sowiety, (adolf ginie wczesniej w zamachu) http://warbook.pl/ksiazka/19/kryptonim-burza-odlegle-rubieze 2) wschodni grom - vladimir wolff - ksiazka na czasie - awantura na wschodzie w 2014, rosja vs chiny, pomagamy ruskim. razem z odległymi rubieżami imho najlepsza książka wolffa. 3) Robert Conroy - dla mnie mistrz alt historii, jest kilkanascie książek, tytułami są daty kiedy coś się zmieniło: http://www.amazon.com/Robert-Conroy/e/B001IGO52E/ref=pd_sim_kstore_bl_5 4) Harry Turtledove - oprócz wojny swiatów , gdzie kolesie z kosmosu odwiedzają naszą planetę akurat wtedy kiedy trwa naparzanka w 1942r, stworzył 6 tomowy cykl - The War that Came Early - ( za sprawą zmiany dwóch wydarzeń w historii, wojna wybucha rok wcześniej, w 1938r., i toczy się nieco innym torem) http://www.amazon.com/Hitlers-War-That-Came-Early-ebook/dp/B001NLL4UA/ref=pd_sim_b_7?ie=UTF8&refRID=036N6BGB58ZPTSBXCN3C tyle tak na szybko, jak coś więcej ciekawego, to pisać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Ja mialem zawsze jaja na testowym kiedy wrzucalem mody, szczegolnie przy wiekszych zmianach wersji. WG bardzo czesto cos zmieniaja a potem sa takie cyrki. Wyczysc mody i sprawdz czy problem bedzie nadal wystepowal. Ten celownik to J1mB0's prawda? Jesli problem ustapi po usunieciu moda to proponuje zagadac do jego tworcy. Dzięki stary. Downloadowałem nowszą wersję j!mB0's i jest ok. Po prostu nie umiem grać bez tego celownika. Coś dla ludzi którzy lubią mody: Jeszcze raz dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam! Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 alienware organizuje kilka ciekawych konkursów związanych z WoT'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokhzyf Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 @rrG73JH: Mam tak samo z tym celownikiem Jimbo. Kompletnie nie podoba mi się żaden inny. Jak u kumpla gram to zawsze mi to przeszkadza, że on nie ma tego moda. Chciałbym żeby WG po prostu go zaimplementowało w grze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzisiaj znowu pociągnął aktualizację i kurde dalej lipa z celownikiem.Znacie jakiś inny niż ten systemowy działający pod testowy WOT bo nie mogę go zdzierżyć ? Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) post do kasacji, zaczelo smigac mi to co nie dzialalo :) Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak ktoś jeszcze gra to kody dają na 300 gelda i dzień premy. http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-giveaway 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Panowie... co to jest i czy też macie w garażu taki wynalazek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To jest taki prezent od WG dany na jakiś okres czasu. Kiedyś tam ma być zabrany. Dla tego "czołgu" jest specjalny tryb bitwy ze specjalna mapką. Hołd dla starych 8 bitowych czołgów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A, to dzięki. Myślałem, że jakiś bug mi się wkradł do gry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak ktoś jeszcze gra to kody dają na 300 gelda i dzień premy. http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-giveaway Dzięki za cynk, a wiadomo może do kiedy trzeba ten kodzik "skonsumować"? Chętnie bym poczekał do 9.0 z tym dniem premki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A nie wiem, chyba nie wygasa. Jak chcesz mogę Ci odsypać mojej premki, mam 3 miechy a od 2ch już praktycznie nie gram, po becie WoWP zostało. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Update 0.9.0 wychodzi w przyszły wtorek 15.04.2014. Nie mogę się doczekać M103 i Hellcata w HD. W testach nie było mi dane ich sprawdzić :f P.S. http://www.wot2014.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) :wink2: :> :wink2: Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Heisenberg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 usun konto 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 http://worldoftanks.eu/pl/news/44/special-wot-3anniversary/?sid=T%3DXRmAuQA2gNplyEtSQDKn8RyEOuuSfOlb%21P%3D0BZ4JWk4GXLB7onwVaM8s3TJAOZnG7-rrnSx7rr5MIyoEWd_BoNLxyOUxHg_XJkU4BS4Pe2CYX7q7kdyyRJl8232pK-87FOlE7FFoNeFTAa7ycn_Si2hPSlXLDh2x_wiyuXueO2PsZDXpqr9uELYIZ0I5CzyzIG4HdCS8vSm94CfsRZn_tr_5Gn0c3m-6kCr1g7Gz3MfoGbDgL4JaVvWdovjzl9_wtWZNCvWqPuwBfO6lw7eQH4t7segU-DQdjOm Jeśli ktoś ma ochotę [wystarczająco samozaparcia ] to można zarobić dziennie 240 golda oraz jednorazową 3 dniowa premkę. Sam straciłem ochotę do gry jak odkryłem na test serwie że jedynie z Mausem mam trochę zabawy , ale mina trochę zrzedła gdy zobaczyłem rachunek za naprawę i za pestki (niegranie na złotych w mojej opinii było masochizmem zważywszy na standardową penetracje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciekawostka -Wargaming chce sfinansowac uruchomienie MAUSa: http://www.defence24.pl/news_rosjanie-chca-uruchomic-najwiekszy-czolg-na-swiecie Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Na <span style='color: red;'>[ciach!]</span> ten test serwer był skoro wypuscili patch pełen bugów. Blokuje się wieża, rozjeżdża się kamera, parę bitew temu na abbey gra się wyłączyła i przy każdej próbie ponownego wejścia do bitwy wywalało do pulpitu. Teraz znowu gra sie zawiesiła i zamknęła. Jak zwykle kolejny pełnowartościowy patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Czyli aktualizacja gotowa do pobrania :D Wysłane z Hondy NSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W sumie żadnych błędów nie uświadczyłem poza 100% użyciem GPU w garażu. FPS poszły w dół nieco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pora na upgrade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 hellcatem w bitwach historycznych wywala do pulpitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...