Ram1rez Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Wcześniej organizowaliśmy kompanie z samych T34 i nie bylo dobrze. Alternatywa dla IS-3 może być T32 tylko ma slabsze działo. KT imo zbyt powolny. Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 T32 bardzo dobry, fajnie się ściemnia na wzniesieniach. Jednak IS-3 nie ma konkurencji bo działo ma wyrąbany w kosmos dmg. Jak ktoś akurat ma T32 to ok ale nie wszyscy. Urozmaicenie się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 M103 jest boski :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Jakby co, to mój nick w grze UDZUNIO. Mogę podjechać co najwyżej Panterą II, bo wyższych jeszcze się nie dorobiłem na tym koncie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Targus Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Dajcie mi przyjecie do klanu bo chce pograc moj nick EDTargus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrBozz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Dużo z nim gram, jest w porządku. Edytowane 26 Listopada 2012 przez DrBozz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Targus Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Mogę pograć t34 bo isa 3 nie chcacy odsprzedałem. Jeszcze z 1 mln srebra i sobie z powrotem go kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 To moduły na czołgu mają znaczenie do MM? Jest jakieś pewne info? Ja sobie potwierdziłem definitywnie przechodząc na stockowego T-43. Mówcie co chcecie, ale lądowałem na czele stawki w meczach pomiędzy VII-VIII tierami. Zdobyłem szybko brakujące 3k expa i w połączeniu z free_exp wymaxowałem tę kalapitę. Pierwszy mecz i już dno stawki, a nade mną same plutony z M103 i podobnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Zaprosi mnie ktoś i poda namiary na TS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) wam też WOT padł? Edit: już wstał ;) @szawel, zap do klanu wysłałem. Namiar na TSa był stronę czy dwie temu. Edytowane 26 Listopada 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 U mnie spoko, właśnie gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrBozz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) http://www.teamspeak...page=teamspeak3 IP serwera: ts.tsworld.pl:9987 hasła brak Pokój 283 hasło dostaniecie na czacie wot Przynajmniej tak było wczoraj. Edytowane 26 Listopada 2012 przez DrBozz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Chyba najlepszy mod z dźwiękami - silniki - jaki znalazłem/testowałem - http://forum.worldof...rs-engine-pack/ Edytowane 26 Listopada 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Nowa wersja XVM mod w standowym konfigu nie pokazuje mi pingow ani frapsow. Polecicie jakis cfg? Edytowane 26 Listopada 2012 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Pokazuje, zainstaluje podstawową wersję + stats. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 UUUUUUU to ja na kampanie bym sie nie nadal ze swoim arsenalem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 I tak nie działa, ale to moja wina, tyle że spojrzałem po twoim poście na stronę. Zła wersja xvm, do patcha 8.2 ściągnałem ;] Nie zwróciłem uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) yay....po dzisiejszej serii wynik 0,5312031952071892, gdzie wczoraj zaliczylem dropa do 0,5308 z wyniku 0,5311 w sumie nie bylo źle, nie? btw ts ts'em ale przydalby sie jakis sposób kodowania sygnałów, by było wiadomo co a przede wszsytkim kto mówi... Edytowane 26 Listopada 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Jest jesczcze mumble i ventrilo i maja one sporo fajnych opcji np. gdy mamy w grze kogos z naszej druzyny po prawej to slyszymy go tak jakby byl po prawej jednak w wot nie bardzo to sie przyda ale w kazdym fps'ie spisuje sie genialnie. Pozostaje wbudowany komunikator, innego wyjscia z tego co mi wiadomo nie ma. Tapatapatap i9001 Edytowane 26 Listopada 2012 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 najlepiej jak ktos cos powie niech zakonczy wypowiedz slowami "NICK, ODBIÓR", jak każdy będzie się stosował to będzie porządek ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Może uda się wyciszyć wotowy komunikator zbindować te same klawisze i teoretycznie powinno pokazywać się kto mówi a dźwięk powinien pochodzić z TS a nie WOTa. Fajne były te walki z mocniejszymi przeciwnikami no i w końcu zdobyliśmy linię zygfryda;-) Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) najlepsze było pokonanie Węgrów artami (gdzie przegrywaliśmy 8-4) i ruskich/pepików potem na kampinówce (do zera) Edytowane 26 Listopada 2012 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja już wielu odróżniam po głosie, tych którzy dużo mówią lub z nimi grałem. Wydaje mi się, że jak pogramy więcej razem to będziemy się bezbłędnie poznawać. Póki co metoda grzechuka wydaje się sensowna. Moim zdaniem było już całkiem nieźle dzisiaj, mieliśmy kilka fajnych zwycięstw w dobrym stylu. Przepraszam przepraszam nie samymi artami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Kolejna epicka bitwa JT na murowance. Mam takie szczęście, że prawie zawsze gdy gram JT na tej mapie to wszyscy w lesie... Tak czy inaczej, 2 nasze arty + E-75 (50% hp) i ja w JT z 4hp. E-75 bał się wyjechać, sam "wyskautowałem" GW P i ubiłem, drugą ubił Hummel na 23s przed końcem czasu. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) no widze że mod się przydaje przynajmniej na 1 stronie widać ile się zadało dmg i wystarczy 1 screenshot ha...so true Based on defense/capture ratio Gregix is a highly aggressive player. fajna stronka planetwot, mają nawet skill kalkulator, np caly 4 skill wymaga 1,680,510 expa na wbicie ...czyli około 1120 walk zakładając średni exp na bitwę 1500.... dla chcącego nic trudnego, wczoraj widziałem gracza w t30 z 64k na liczniku, w t30 nie pamiętam ile miał, ale pamiętam innego pacjenta w e100 z 2600k w samym e100.... Edytowane 27 Listopada 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Zainstalujcie sobie TS Overlay i będziecie mieli przezroczystaą tabelkę z nickami, kiedy ktoś mówi podświetla się jego nick, banalne a jakie użyteczne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Zainstalujcie sobie TS Overlay i będziecie mieli przezroczystaą tabelkę z nickami, kiedy ktoś mówi podświetla się jego nick, banalne a jakie użyteczne. Potwierdzam. Tylko nie wrzucajcie, przypadkiem TSa w wersji x64, bo (u mnie przynajmniej) cuda się dzieją: - nie zapisuje mi ustawień tego overlay (są osobne dla WoTa) - nie znajduje kanału (listuje 10-20 i koniec, trzeba się łączyć od nowa i może się uda, ale...) - czasem się nie łączy - nie łyka hasła (no właśnie - sam z siebie, po prostu piszę i nic się dalej nie dzieje) A wszystko to z niedzieli. Sorka za absencję wczoraj, ale dało się grać dopiero po dziesiątej i skupiłem się na zrobieniu gwiazdek (nawet nie wszystkich) i paru bitew za kredki, bo pięciocyfrowa ilość srebra to jak świecąca się rezerwa w aucie :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/164357-team-speak-3-overlay/ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Nowy xvm http://code.google.c....2.zip&can=2&q= Edyta: Jak zbierze się parszywa 12 z czołgami tier VIII artami tier VI to możemy zagrać kompanię Czas podobny jak wczoraj. Kto może niech się zjawi zapowiada się sympatyczna zabawa. Edyta2: Trochę taktyki na moim zdaniem najgorszą przegraną jaką mieliśmy. http://www.fotosik.p...72c4bb9dde.html Cała strategia polega na tym, że: - Pluton T34 broni hilla nie pozwalając przejechać wrogim czołgą - Pluton medów Grega spotuje cele znajdujące się na C6, D8 - IS-3 wybijają wrogów wyspotowanych przez Grega a następnie zjeżdżają i przegrupowują się w jeden pluton Jeżeli ta akcja poskutkuje to: - T34 wspomagane przez artę będą mogły zaatakować z lewego wzgórza - IS-3 wjadą do ich bazy przez D6 - Pluton grega uderzy w F8 Warunki udania takiej akcji to: - Cały atak przeciwników nie pójdzie przez hilla z T34 (zawsze IS-3 mogą supportować tą stronę z naszego hilla i wjechać do akcji) - Pluton grega nie zostanie wyrżnięty w pień bo wtedy nici z wybijania przeciwników na odległość przez IS-3 Jakieś sugestie? Zmiany w ewentualnym planie działania? Dobrze by IS-3 stały możliwie parami więc na J5 powinny znajdować się 2 IS-3, pozostałe 2 na E2 i F2. Ciekawie pokazane miejsca do spotowania na malinówce: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=B2o9r0d0cWU Edytowane 27 Listopada 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Aby arta mogła wspierać odpowiednio A3 najlepiej jakby była maxymalnie na prawo (K6-7) bo wtedy ma najlepszy kąt, inaczej wróg chowa się za górką. Jednocześnie ktoś musiałby pilnować podjazdu na J7 żeby nie wpadł nam jakiś AMX jak ostatnio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...