tom_tom Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Dziękuję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Mogę prosic o zmianę z obecnego HardPc na Hard-Pc ? Ja też poproszę o dostawienie myślnika. Hard-Pc Edit: Zmienione wg prośby. // Romek Dzięki! Edytowane 27 Września 2006 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Poprosze, jezeli jest to mozliwe, o overclock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Jeżeli to się mieści w granicach dopuszczalnych stron (ale wątpię) to poprosze JAC Zone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 dla autorow serwisow sprzetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Napisałem ponieważ znajomy mi poradził ale tak jak pisałem wcześniej, wątpiłem aby się zgadzało. Dzięki za upewnienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Poprosze o PC4GAMERS.pl z gory wielkie dzieki!! Edytowane 3 Listopada 2006 przez MeoPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam szanowną administrację i proszę o zmianę rangi na "Overclock" Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Mię się marzy, kudłato, skrycie i po cichu, coś skromnego, ale z gustem, niepretensjonalnego, ale zarazem subtelnie wyróżniającego się. "Żywa legenda" dajmy na to, "alchemik słowa" też by mogło być :> Dobra, to nie było śmieszne. Nie łapię się na tą zabawę z prostego powodu - nie należę do redakcji czegokolwiek, o prowadzeniu serwisu nie mówiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Mię się marzy, kudłato, skrycie i po cichu, coś skromnego, ale z gustem, niepretensjonalnego, ale zarazem subtelnie wyróżniającego się. "Żywa legenda" dajmy na to, "alchemik słowa" też by mogło być :> Dobra, to nie było śmieszne. Nie łapię się na tą zabawę z prostego powodu - nie należę do redakcji czegokolwiek, o prowadzeniu serwisu nie mówiąc. To po kiedo grzyba nabijasz posta? Ten post tez jest Off topowy i ulegnie samozniszczeniu za 4 godziny. no właśnie! po co! chcesz, żeby forumowy licznik się przez Ciebie przekręcił co? Edytowane 18 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 a dla pracownikow magazynu CHIP?? ;> CHIP11/str84 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 W wolnej chwili, proszę o zmianę z Pcmaniak, na OCM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja poproszę PimpMyCase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 a dla pracownikow magazynu CHIP?? ;> CHIP11/str84 :P Ponieważ nie kupuje - chodzi o Ciebie, tak? Jeśli tak to oczywiście dotyczy również ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Dopiero teraz zauważyłem. Dziękuję. Mam nadzieję, że obejdzie się bez praktyk oralnych w ramach zapłaty? :> Bajdełej - czy to dlatego mam teraz forum w drugim języku narodowym Polaków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Raczej nie. Po prostu czasem samo z siebie się przestawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ponawiam swoją prośbę: Witam szanowną administrację i proszę o zmianę rangi na "Overclock" Pozdrawiam. :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ponawiam swoją prośbę: :). Nie wiem czemu, jakoś przegapiłem przy poprzedniej aktualizacji. Done ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Ponieważ nie kupuje - chodzi o Ciebie, tak? Jeśli tak to oczywiście dotyczy również ;> tak, chodzi o moja osobe :) poprosze ladnie CHIP EDIT dziekuje :) Edytowane 28 Listopada 2006 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Nie wiem czemu, jakoś przegapiłem przy poprzedniej aktualizacji. Done ;>Nie obraziłem się ;]. Dzięki ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Proszę o zmianę na PimpMyCase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Proszę o zmianę na PimpMyCase :)poprosze to samo 1x na wynos B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Oba podpisy zmienione na PimpMyCase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czyli jednak mozna miec coś innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Poproszę o zmiane rangi na overclock. Pozdrawiam :) Update: Dziekuje, kimkolwiek byles dobry czlowieku :lol2: Edytowane 7 Grudnia 2006 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 A ja poprosze o range StrefaPc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Też poprosze o range Overclock Przy okazji pozdrawiam administracje PurePC :twisted: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Też poprosze o range Overclock Przy okazji pozdrawiam administracje PurePC :twisted: Na stronie http://overclock.pl/index.php/doc,19 nie ma nikogo o niku "Majkel" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...