Sikor Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Jeżeli ktoś się jeszcze zajmuje tymi rangami, to proszę o usunięcie MOBO. Done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Uprzejmie proszę o usunięcie rangi Techworks, dałoby radę Wilk Elektronik? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A, że tak zapytam to chyba firma produkująca pamięci a nie serwis sprzętowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) A, że tak zapytam to chyba firma produkująca pamięci a nie serwis sprzętowy ?Imho oznaczanie, oczywiscie na zyczenie danych osob, ludkow pracujacych w firmach zwiazanych ze sprzetem jest sensowne. Tagi potwierdzalyby, ze przekazywane informacje pochodza z pierwszej reki. Przyczynilaby sie to do zwiekszenia supportu osob majacych problem z danym sprzetem, wszak kto pomoze najlepiej, jak nie osoba zwiazana z dana firma. Podniosloby to range forum, przyciagajac tzw "branze". Itd, itp... Edit: Ale byl byk i nikt nie mowil ;> Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Regulamin jest jasny ale Wilka można dodać lecz bardziej GoodRAM. Proszę o potwierdzenie ze strony Wilka, że tam pracujesz bo bez tego niestety nie ma takiej możliwości, mail do mnie jest znany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Można pimpmycomp.net ?? http://pimpmycomp.net/index.php?id=redakcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To ja poproszę o PCCentre. (dowód - wystarczy kliknąć "zobacz profil"). Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ktoś się tym jeszcze przejmuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 To ja poproszę o PCCentre. (3358072[/snapback] Ktoś się tym jeszcze przejmuje? A Ty co? Nerwowy? To nie pogotowie ratunkowe, które ma przyjechać po 15 minutach. Done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Done. A Ty co? Nerwowy? To nie pogotowie ratunkowe, które ma przyjechać po 15 minutach. Done. Sorry poniosło mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Proszę o usunięcie rangi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Poproszę o usunięcie rangi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Proszę o usunięcie rangi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) To ja poproszę o rangę overclock.pl - dowód. Z góry dziękuję :) Edytowane 9 Stycznia 2010 przez KOZIRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Albo, jeśli nie macie mnie dosyć :), uprzejmie proszę o zmianę na Realitynet Edytowane 10 Stycznia 2010 przez mis456 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 To ja poproszę o rangę overclock.pl - 3439848[/snapback] Albo, jeśli nie macie mnie dosyć :), uprzejmie proszę o zmianę na Realitynet Zrobione. Sorry za obsuwę czasową, ale ostatnio na wszystko jakoś mi czasu brak. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 pconline.pl , BuMeL naczelny, Racuch redaktor. Poprosimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Nie widzę tam podstrony redakcja. Utwórzcie taką to zmienię Wam tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Redakcja - na szybko ;p Edytowane 27 Marca 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 BuMel, Racuch - macie ustawione rangi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonB Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) to jeszcze ja , DonB, administrator PConline , mozna prosic o rangę (PConline) tak jak BuMel i Racuch ? Edytowane 6 Lipca 2010 przez DonB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 to jeszcze ja , DonB, administrator PConline , mozna prosic o rangę (PConline) tak jak BuMel i Racuch ?Done. Tylko nie bądź użytkownikiem-warzywem, bądź aktywny na forum. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonB Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Done. Tylko nie bądź użytkownikiem-warzywem, bądź aktywny na forum. ;] ok ok , w miarę czasu, będę skrobał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, ale jak tak poprosił bym spowrotem o MOBO.pl EDIT: dzięki :) Edytowane 1 Października 2011 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...