WestCoach Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ta gra doprowadza mnie do skrajnych stanów, ogólnie jest fajna, nieźle się lata choć nie należę do osób, które mają dar do latania samolotami. Niemniej jednak do szału mnie doprowadza sposób zadawania uszkodzeń w tej grze. Z jednej strony fajny bo można ustrzelić wyższe tiery z drugiej jest porażka jak wezmę mój najlepszy samolot po czym zginę od dosłownie trzech trafień z tailgunnera czy byle [ciach!]a a nie raz żeby strącić jakiegoś bombera 3 samoloty walą w niego przez minute, innym razem jak kładzie się na skrzydło wystarczy jedna seria. Narazie zrobiłem amerykańców na 5 lvl ale robię teraz na próbę ruskich. // lol chyba zostanę przy ruskich, te ich pierwszej piździki wydają się być świetne, fajne mają karabiny i nieźle latają. O tak ruskie samoloty zerowego tieru są najlepsze: - najzwrotniejsze, - duży zapas pocisków, - możliwość podwieszenia bomb (małych ale zawsze). Pograłem 2 dni. Nawet fajna gra ale wkurza mnie to że strzelam do ludzi po 2 magazynki w to małe kłoko i nic. Sam odstaję kilka strzałów i po walce. Dlatego trzeba wykupić 2 dodatkowe miejsca na załogę, nie przejmować się że zostało się zestrzelonym tylko wsiadać do następnego samolotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Po 3 dniach dochodzę do wniosku, że ta gra to beznadzieja. Szczerze mówiąc wolę już model z WoT gdzie wiem kogo mogę przebić i wiem kto mnie nie może przebić. Mam ochotę wyjść z gry za każdym razem kiedy biorę mój najlepszy samolot, właduję cały magazynek w jakiś rank 1, którego nie mogę zestrzelić po czym spadam po 3 strzałach w skrzydło albo tracę lotki. A żeby tego było mało własnie miałem rundę z MiGami, które są rank 17, mój najlepszy samolot w tej rundzie był rank 5, dziękuję, wolę czołgi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakastaka Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mnie się gra nie podoba. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) i zarejestrowałeś sie specjalnie po to by sie wyżalić?Czy może pracownik WG? Nie podoba sie nie graj... Mnie tam sie giera podoba, przeważnie złażę z pola walki z najlepszym wynikiem kille/exp, wczoraj pare razy zdjałem 8, kilka razy 9 a raz 12 kili powietrznych i parę naziemnych się trafiło. Germańcami już 8 lvl mam, brytolami 4 reszta 3, ale też dają rade. I tak, też raz widziałem me263(chyba) czyli odrzutowiec, a ja byłem w bf109 i miałem paru z 1lvl w teamie, to wina matchmakera że tak rzuca... Ale przeważnie siły są wyrównane i gra się bezstresowo. Miła odskocznia od WoT Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Gregu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Są już drzewka czołgów: Może wreszcie prowadząc tygrysa nie będzie się chłopcem do bicia. Co do samolotów, to ktoś wie czy warto inwestować w "fire accuracy i fire precision" dla strzelca w załodze dla myśliwca, spotkałem się z opiniami że pilot korzysta z tego skilla bo jakby sam jest strzelcem, ale nie znalazłem żadnego potwierdzenia. EDIT: drzewka są niestety tylko fanmade, a szkoda bo wyglądają bardzo dobrze. Pochodzą stąd: http://forum.warthunder.ru/index.php?/topic/26023-sukhoputnye-vetki-sssr-germanii-ssha-iaponii-i-bri/page-1 Edytowane 23 Lutego 2013 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czolgami mozna grac czy narazie jest tylko drzewko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 To dopiero preview dzrzewek czy są one dostępne w grze ? Ciekawi mnie wykorzystanie artylerii rakietowej i SPAAG . Ruscy z tego co widzę będą tylko mieli różne odmiany Katiuszy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czołgami nie można jeszcze grać, tzn czołgi jak i okręty są w grze ale steruje nimi AI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jestem ciekawy jak będzie wyglądać konkurencja dla "rykoszet, nie przebiliśmy pancerza, to musiało boleć.." tzn. world of tanks. ;> Btw w jakim przedziale lat będą pojazdy w WT ? Bo nie ma wielu czołgów (i nie chodzi o prototypy) obecnych w WoT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Graficznie WT wygląda chyba lepiej niż WoT . Jak nie będzie masy rykoszetów , krytyków za zero DMG , czołgów które Romulanie projektowali ( znaczy się znikających i pojawiających się z nienacka czołgów ) to może być ciekawie .Niemiecka 88 siejąca postrach - mniam , mniam . Edytowane 30 Stycznia 2013 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Sądząc po systemie obrażeń samolotów, 1 penetracja to będzie 1 kill, @ath Górna granica przedziału czasowego to chyba wojna koreańska, tier 20 to max. A jakich czołgów Ci brakuje? Ja tam nawet widzę więcej jeśli chodzi o wozy które faktycznie były w akcji albo niewiele mi brakowało. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) JAKIE BY NIE BYŁO to zakladam ze bedzie lepsze od WoT Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 WestCoach - jak do tej wojny co podałeś to by się zgadzało ;> Btw w drzewku widzę sturmtigera.. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sturmtiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroypl Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Muszę powiedzieć że pograłem trochę i WT to swoisty złoty środek pomiędzy symulatorami jak IŁ2 a taką typową arcadówką nie mającą dużo wspólnego z grą dla dorosłych. Natomiast info o czołgach i zapowiedziach możliwości sterowania pojazdami, nasuwa mi jedną myśl już kiedyś grałem w coś podobnego a zwało się to BF 1942 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 StrumTiger może być ciekawy w grze , chyba jedyna arty ( albo jedna z nie wielu ) która może być na pierwszej linii . W WoT to siał by postrach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Pół roku temu pograłem kilkanaście minut w WoWP i stwierdziłem że samoloty nie są dla mnie. Przypadkowo odpaliłem WT i od 3 dni nie mogę się oderwać :D Gierka wymiata! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 hehe, skąd to znam....:) Ja staram sie minimum raz dziennie zasiąć do paru walk. Póki co lvl 12, top mam niemiaszki z 9 lvl me410 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Dobra gierka polecam. Ps. Gracie na myszce czy czym innym? Ja próbowałem uruchomić pada z xbox 360 no i w sumie działa tylko nie da się celować. Wydaje mi się że na myszce łatwiej trafić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Jak tam wrażenia po patchu 1.29? Wygląda na to że devsi chcieli spowolnić progres graczy. Zdobywa się teraz mniej xp i mniej kredytów, choć ceny naprawy większości samolotów też się obniżyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Jak by nie bylo to sa to zupelnie inne wieze, wiec jak dla mnie to ten filmik to fejk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Przy taranowaniu też działa. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Nikt nie twierdzi że DM jest skończony. Mógłbym zrobić identyczny filmik na którym Stuka jest czołgiem a w IŁ-2 odpadają skrzydła. Edytowane 21 Marca 2013 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 No powiem ze dobija mnie czasem jak jakies ruskie dwuplatowce mi obinaja skrzydla a same leca dalej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 No co ruska gra chyba. ;> Tak jak w WoT, kumpel w E-100 z trollem na złocie centralnie w bok IS-7 za zero z kilku metrów. Albo się przyzwyczaisz albo przesiadka na rusy. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Ruscy nie maja P-51 ;] Ale co do Wota to rzeczywiscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) NIe tylko ruskie obcinają tu skrzydła Bardzo ładnie robi to spitfire, bf109 ładnie podpala silnik(ładnie explodują ludki czasem na jednej sekundowej serii), czy aircobra... Tyle że po ostatnim paczu coś mi sie gorzej gra, jak wcześniej ogarniałem topkę w ilości zestrzeleń tak tera cięzko na srodku wylądowac... Może czas odkurzyć dzoja i zacząć grać historical.... A i wkurza dodanie wodotrysków...z dużo smugowych leci jak dla mnie, zaciemnia to obraz sytuacji Edytowane 22 Marca 2013 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Ciężko się gra, bo po wrócili do DM z 1.27 gdzie latały czołgi + na wszystkich serwerach są poważne problemy z packet lossami od wprowadzenia 1.29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Z tego co czytałem DM wróci, tylko muszą go poprawić. http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/23823-qa-session-with-trojan-and-borisych-quick-overview/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Ha!!! 10 zestrzelen na jednym samolocie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...