nedudej Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) tylko, ze w moim zamówieniu też się zmieniło na klocki :) w zamówieniu anulowali mi płyte główną, której nie mają obecnie. Na karcie/klockach mam status "oczekuje" więc może po prostu zdjęli produkt do czasu oficjalnej premiery i później go przywrócą ? edit2: no i anulowali mi całe zamówienie, spoko :) Edytowane 10 Maja 2012 przez nedudej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooojciech1983 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Mi juz anulowali zamowienie na ta karte. Co za hu###y sklep. Zenada. Dno. Ponizej krytyki Napisz co z twoim zamowieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 no tak jak napisałem wyżej, anulowali mi całe zamówienie, nie tylko samą kartę -.- płyte, proc, ram, grafe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Kolejna wtopa, tak jak wtedy co sprzedawali 680 za 1700zł. Ale każde złożone zamówienie to jest już umowa kupna sprzedaży, tak więc będą musieli się wywiązać. Ja bym im nie odpuścił tak łatwo. Jeżeli upublicznili ofertę handlową to jest ona wiążąca. Edytowane 10 Maja 2012 przez humanoidal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 u mnie ceny beda za referenta: ~£350 za wersje OC/Niereferenta ~£370+ Kreca sie odwpoieidnio 1250 i 1300+ - zalezy od sztuki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 O ktorej konczy sie NDA? Myslalem, ze rano juz cos bedzie ? Będzie test o 15.00 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Którego GTXa 680 wziąć? LISTA Osobiście rozważam między GAINWARDEM, a ZOTAC... Miał ktoś doczynienia z takimi GAINWARDAMI, bo bardzo to ładne :D mnie też się bardzo podoba ten gainward ;) gdybym teraz kupował to bym go łyknął ;P Edytowane 10 Maja 2012 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Kolejna wtopa, tak jak wtedy co sprzedawali 680 za 1700zł. Ale każde złożone zamówienie to jest już umowa kupna sprzedaży, tak więc będą musieli się wywiązać. Ja bym im nie odpuścił tak łatwo. Jeżeli upublicznili ofertę handlową to jest ona wiążąca. Nie jest do końca tak jak mówisz, dopiero po zaakceptowaniu z obu stron umowa staje się wiążąca, morele musi potwierdzić każde zamówienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Ale jest coś takiego, że jak pani w warzywniaku wystawia marchewki po 5zł za kilo, to jeżeli chcesz je kupić to nie może ci wyskoczyć z ceną 10zł za kilo. Upublicznienie oferty to tak jakby zgoda na takie warunki ze strony sprzedawcy. Oczywiście nie gwarantuję, że uda się wam cokolwiek ugrać z morelami, świadczy to niestety o ich obsłudze klienta. Ja się aż boje co będzie jak mi się sprzęt sypnie, bo też kupowałem u nich, a czytałem parę opinii w internecie, że nie jest różowo z realizacją gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Gdyby kolega zaplacil za ta karte , wtedy nie mogliby anulowac zamowienia, jesli wpl;aty nie dokonal to moga anulowac zamowienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Gdyby kolega zaplacil za ta karte , wtedy nie mogliby anulowac zamowienia, jesli wpl;aty nie dokonal to moga anulowac zamowienie ;) A co to za mądrości ludowe ? Sprzedaż jest umową konsensualną i wymaga złożenia zgodnych oświadczeń woli przez obie strony (kupującego i sprzedawcę). Jeżeli do tego dojdzie to umowa jest skutecznie zawarta i na jej podstawie powstają obowiązki po stronie sprzedawcy (przeniesienie własności i wydanie rzeczy ) i po stronie kupującego (zapłata ceny i odbiór). Nie wdając się w szczególne rodzaje sprzedaży i pozostałe przepisy je regulacje trzeba pamiętać, że sklepy elektroniczne mają swoje regulaminy , z których wynika w jaki sposób sprzedaż następuje. Jeżeli ktoś rzuci okiem na regulaminu morele to znajdzie następujące stwierdzenie: MOMENT ZAWARCIA UMOWY SPRZEDAŻY 9. W przypadku potwierdzenia przez Sprzedawcę przyjęcia zamówienia Klienta do realizacji w procesie zamówienia, zgodnie z regulacjami wskazanymi w pkt 6 i 7 Regulaminu dochodzi do zawarcia umowy sprzedaży na odległość pomiędzy Morele.net a Klientem Przy zakupie towaru w salonie sprzedaży do zawarcia umowy sprzedaży pomiędzy Morele.net a klientem dochodzi w momencie wydania towaru i wystawienia dokumentów sprzedaży (faktury bądź paragonu). Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym anulowaniem zamówienia, może jak wkleicie co dokładnie napisali to uda się tą zagadkę jakoś rozwikłać. Ponadto mają coś takiego w regulaminie: OBOWIĄZUJĄCE PRAWO 31. Informacje znajdujące się na stronach internetowych sklepu www.morele.net nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, są jedynie zaproszeniem do zawarcia umowy (zgodnie z art. 71 k.c.). Sam chciałem dzisiaj u nich zamówić i nie potrafiłem znaleźć tej karty na ich stronie. A wracając do tematu widział już ktoś testy SLI 670 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 No i gdzie te zapowiadane 5k za kartę? DDR2.PL :Gskill,EVGA,Intel,Asus,Corsair - NV GTX 690 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 A wracając do tematu widział już ktoś testy SLI 670 ? Na razie to czekamy na testy w ogóle No i gdzie te zapowiadane 5k za kartę? DDR2.PL :Gskill,EVGA,Intel,Asus,Corsair - NV GTX 690 Na pclab :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 A co to za mądrości ludowe ? Madrosci czy nie, to prawo jest prawem. Jesli wystawiasz cos na sprzedaz i ktos to kupi oraz za to zaplaci to doszlo do zawarcia umowy, czy to sie komus podoba czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Hmm GeForce GTX 670 - test, cena i opinie. Czy warto kupić GTX 670?. benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) GeForce GTX 680 okazał się chyba bardziej udaną konstrukcją, niż ktokolwiek mógłby pierwotnie przypuszczać, spychając Radeona HD 7970 z tronu wydajności, chociaż różnice między topowymi układami AMD i NVIDII nie były kolosalne. Jednak statystycznie mało kogo interesują absolutnie najmocniejsze oraz najdroższe karty graficzne w cenach około 2000 złotych, a znacznie bardziej tańsze modele bazujące na nowej architekturze, jaką w tym przypadku reprezentuje układ GK104 Kepler wykonany w 28 nm procesie technologicznym. Testowany dziś GeForce GTX 670 to najnowsze dziecko Zielonych, będące bezpośrednim rywalem Radeon HD 7950, które po podkręceniu niewiele ustępuje swojemu starszemu braciszkowi. Jeśli stosunek ceny do wydajności będzie odpowiedni, to GeForce GTX 670 może poważnie namieszać na rynku i dzielnie zastąpić czołowe GTX-y poprzedniej generacji. Zapraszamy zatem na gorący premierowy test GeForce GTX 670 - najnowszej karty graficznej od giganta z Santa Clara. Test GeForce GTX 670 - Młodszy brat GTX 680 dogania HD 7970 Edytowane 10 Maja 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Madrosci czy nie, to prawo jest prawem. Jesli wystawiasz cos na sprzedaz i ktos to kupi oraz za to zaplaci to doszlo do zawarcia umowy, czy to sie komus podoba czy nie. Napisali na samym końcu regulaminu (wkleiłem do posta), że informacje na stronie nie stanowią oferty, więc formalnie nic na sprzedaż nie wystawili. Zgodnie z regulaminem tego sklepu (nie znam ich dokładnej odpowiedzi) najprawdopodobniej nie doszło do zawarcia umowy sprzedaży. Jest już test :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Poki nie potwierdzili zamowienia, to mozesz im naskoczyc ;) Ale niesamowita jest ta karta - ciekawe ile narzutu przedsiebiorczy handlowcy w Polsce dolicza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Karta spoko. W zasadzie gol samobójczy do własnej bramki nV sobie zafundowała. To nie nasz problem. Ja tam jednak dalej czekam na premierę jakiegoś zadymiarza do 1000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Patrząc na powierzchnię chipu to conajwyżej troszkę z marży zeszli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Asus GTX 670 DCU II top kolejny test asusa GTX 670 and SLI 670 już wiem jaką karte chce :P Asus DCU :D Edytowane 10 Maja 2012 przez Shadoweye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashey_pl Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) No to nadszedł czas na przytulenie nowej karty:). I chyba padło na DCU II; tylko ciekawe kiedy dostępny będzie. Edytowane 10 Maja 2012 przez bashey_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 No to nadszedł czas na przytulenie nowej karty:). I chyba padło na DCU II; tylko ciekawe kiedy dostępny będzie. Otrzymałem informację z hurtowni, że w przyszłym tygodniu bedzie wersja DCU II bez TOP. cena około 1700 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashey_pl Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Jak na teraz cena przystępna. Akurat budżet wynosi 1600 +/- 100PLN więc nie widzę problemów z wyborem:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Tak, ten DCU wart jest grzechu :). Pytanie tylko czy jego cena w PL nie będzie tożsama z referantami 680 GTX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashey_pl Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Pożyjemy zobaczymy. Ale myślę, że nie więcej jak za 1750PLN powinna być. Edytowane 10 Maja 2012 przez bashey_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroganin Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Cześć. Mam do Was takie pytanko. Ile będzie kosztował referencyjny GTX 670 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Cześć. Mam do Was takie pytanko. Ile będzie kosztował referencyjny GTX 670 ? 1699 za referenta, 1799 za niereferenta co nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBlackHawk Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Gigabyte GTX 670 WindForce 3x | ProLine.pl - 1699 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 VGA ASUS GTX670 DC 2048MB GDDR5 256b 2DVI+HDMI+DP PCIe3.0 w hurtowni wychodzi około 1650 brutto, wiec pewnie w granicach 1700 bedzie mozna go kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...