andrew777 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Nic o tym nie sądzimy. Ile [ciach!]a razy można wałkować ten sam temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Jakaś strona pokazała Ci, że na i5 4460 oraz R9 290 nie zagrasz nawet na minimalnych? Serio? Przecież widać, że to dla jaj zrobili albo kompletnie się nie orientują. A mówiłem, że będą sobie jaja robić z ludzi i z cdp, heh. Czy zagrasz "na wysokich" to zależy jak te "wysokie" zostaną zdefiniowane (ale jakbym miał stawiać TAK/NIE to obstawiam TAK), natomiast cokolwiek by nie zdefiniowano jako "średnie" na pewno zagrasz całkowicie płynnie. Naturalnie "na pewno" z dokładnością do tego, że piszemy o produkcie, który jeszcze nie istnieje w finalnej wersji, ale który musi się jakoś sprzedać. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liktor Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Jakaś strona pokazała Ci, że na i5 4460 oraz R9 290 nie zagrasz nawet na minimalnych? Serio? Przecież widać, że to dla jaj zrobili albo kompletnie się nie orientują. A mówiłem, że będą sobie jaja robić z ludzi i z cdp, heh. Czy zagrasz "na wysokich" to zależy jak te "wysokie" zostaną zdefiniowane (ale jakbym miał stawiać TAK/NIE to obstawiam TAK), natomiast cokolwiek by nie zdefiniowano jako "średnie" na pewno zagrasz całkowicie płynnie. Naturalnie "na pewno" z dokładnością do tego, że piszemy o produkcie, który jeszcze nie istnieje w finalnej wersji, ale który musi się jakoś sprzedać. Dzięki za merytoryczną odpowiedz. Zamieszczam screen do wyników, pierwszy z nich pochodzi ze strony http://www.systemrequirementslab.coma drugi http://www.game-debate.com. Tu link do wyników. http://imgur.com/Rk1Zrym,q76oDLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Przecież już jakiś czas temu było. Tymi stronkami pewnie tylko spyware malware sobie poinstalowałeś i nic więcej. Edytowane 29 Marca 2015 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Cześć, pozwolę sobie napisać tutaj bo dokładnie nie wiem gdzie umieścić swoje pytanie. Kilka tygodni temu kupiłem sobie nowy komputer, zestaw polecany na pure pc za (obecnie) 3300 zł. Nie kupowałem go z myślą o WIedzminie 3, na półce kurzyła się dwójka, przeszedłem ją i teraz nie mogę doczekać się premiery Wiedźmina 3. Sprawdziłem swój komputer na dwóch stronach porównujących wymagania gry do możliwości sprzętowych. Na jednej (system requirements lab) wynik pokazał, że niestety ale ze względu na procesor nie mam szans zagrać nawet na minimalnych detalach. Na drugiej natomiast (dame debate) okazało się, że po obniżeniu grafiki uda się uzyskać 30-35 klatek. Wolałbym oszczędzić sobie rozczarowania stąd moje pytanie - co wy sądzicie o tym? Uda się powiedzmy na średnio-wysokich płynnie zagrać czy wymagany będzie update do lepszego procesora? Olej te stronki - nawet jak masz procka ciut poniżej minimum to nie znaczy , ze się nie uruchomi a co najwyżej będzie te 10-20% wolniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) THE FIRST 15 MINUTES OF THE WITCHER 3: WILD HUNT – IGN FIRST Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie edytuj postów bo nie widać, że podbiłeś :P Tutaj wersja bez kompresji: http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_gameplay_trailer-34468_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Łapcie pare skrinów z tego trailera. Ahh... jeszcze tylko troche ponad miesiąc i położe łapska na tej gierce. Może uda mi sie Pillarsy do tego czasu ukończyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 @UP. Zamówiłem wczoraj, oby tylko sprzęt dał radę :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ta sarna na prowo od Geralta wyglada smiesznie sztuczno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Oj tam może wypchana jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ta sarna na prowo od Geralta wyglada smiesznie sztuczno. W ruchu nie wygląda sztucznie. Marudzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Hell yeah! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Kolejny urlop się szykuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja już mam pre-order opłacony na PS4 (steelbook) :D chyba też sobie jakieś dni wolnego wyhaczę ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kręgosłup się odezwie na jakieś 2 tyg :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KFAWke5jxk4 Ja swoj preorder kolekcjonerki opłaciłem, pozostaje czekać, a wy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Chciałeś się pochwalić czy jak? Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Oczywiście. Ktoś wyżej tez się chwalił. Tyle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wszyscy mają mambę mam i ja. :D The Witcher® 3: Wild Hunt znajduje się już w twojej bibliotece Steam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No co jak co, ale Wieśka można w ciemno brać :) Po wypłacie u mnie się znajdzie zapewne. Coś wiadomo jak tam im idzie z optymalizacją? Dalej działają czy to co ostatnio pokazali to już koniec? Bo fakt, mocno poucinali chyba detale. Na ostatnich gameplayach wydawało mi się że próbują ukryć niedoskonałości w cieniach (choć sensu takiej optymalizacji nie widzę ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ciekawe ile łosi kupi kolekcjonerski z alledrogo ;) zastanawiam się nad kupnem steam/pudełka. Niby w pudełku soundtrack na cd to i lepszą jakość powinien mieć niż mp3 Steamowe, no i pudełeczko na półce. Z drugiej pewnie jakieś schody będę z dostaniem dodatków to tej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wszyscy mają mambę mam i ja. :D The Witcher® 3: Wild Hunt znajduje się już w twojej bibliotece Steam No wiesz... :blurp: Zastanawiałem się czy brać wersję cyfrową, bo kilka zł tańsza, ale doszedłem do wniosku, że Wiesiek musi być na półce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) No wiesz... :blurp: Zastanawiałem się czy brać wersję cyfrową, bo kilka zł tańsza, ale doszedłem do wniosku, że Wiesiek musi być na półce :) ja też tak myślę, w końcu mam 1 i 2 to 3 do kolekcji będzie pasować. poza tym pewnie nie będzie takiego szału jak z GTA i będzie można ją normalnie kupić w sklepie albo na necie. w muve mają ją za 129,90zł gdzieś taniej widzieliście? http://muve.pl/pc/rpg/wiedzmin-3-dziki-gon-pc/52308 Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ciekawe ile łosi kupi kolekcjonerski z alledrogo ;) zastanawiam się nad kupnem steam/pudełka. Niby w pudełku soundtrack na cd to i lepszą jakość powinien mieć niż mp3 Steamowe, no i pudełeczko na półce. Z drugiej pewnie jakieś schody będę z dostaniem dodatków to tej wersji. Na alledrogo była aukcja na 5 miejsce na liście rezerwowej po 25zł za jedno, oczywiście wyprzedane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No wiesz... :blurp: Zastanawiałem się czy brać wersję cyfrową, bo kilka zł tańsza, ale doszedłem do wniosku, że Wiesiek musi być na półce :) Mi nie zależy kompletnie na pudle a jak ktoś lubi mieć na półce grę + wersję steam to niestety musi zrezygnować z box'a, bo te wersje nie są steamworksowe. Dla mnie steam to dobra platforma, większość gier ma save'y w chmurze i nie muszę latać z pendrivem jak w średniowieczu. No i swoją kopię nabyłem taniej niż wartość box'a. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mi nie zależy kompletnie na pudle a jak ktoś lubi mieć na półce grę + wersję steam to niestety musi zrezygnować z box'a, bo te wersje nie są steamworksowe. Dla mnie steam to dobra platforma, większość gier ma save'y w chmurze i nie muszę latać z pendrivem jak w średniowieczu. No i swoją kopię nabyłem taniej niż wartość box'a. ;> to napisz gdzie i za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Z allegro od tego gościa http://allegro.pl/show_user.php?uid=33987760, on ma często gry z dobrych cenach, brałem sporo rzeczy od niego i nigdy nie było problemów. A tu konkretna aukcja - http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-pl-steam-wysylamy-i5274120908.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja zamówiłem w końcu w tym muve. Pudełko musi być do kolekcji.Chciałem w komputroniku bo mają 10zł taniej, ale odbiór osobisty prawie 13zł :lol2: Chyba upadli na głowę (kuriera za 9.90zł mają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) A ja pewnie dostanę kodzik z gtx 970. Trochę nowych filmików jakby ktos nie widział: http://www.gamespot.com/videos/introducing-the-witcher-3-wild-hunt/2300-6424503/ http://www.gamespot.com/videos/exploring-the-vast-world-of-the-witcher-3-wild-hun/2300-6424516/ http://www.gamespot.com/videos/unveiling-the-gameplay-of-the-witcher-3-wild-hunt/2300-6424536/ To jest z PC, pomimo znaczka Xa: Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...