Małpożer Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Czyli wychodzi na to ze jak kupie wersje pudelkowa, to pozniej moge ja dopisac do konta gog? (przynajmniej wg. informacji na stronie sklepow, aby moc pozniej pobrac dlc). No i niektore sklepy robia nieladna zagrywke z dospiskiem +16dlc, skoro one sa darmowe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czyli wychodzi na to ze jak kupie wersje pudelkowa, to pozniej moge ja dopisac do konta gog? (przynajmniej wg. informacji na stronie sklepow, aby moc pozniej pobrac dlc). No i niektore sklepy robia nieladna zagrywke z dospiskiem +16dlc, skoro one sa darmowe :/ Przynajmniej nie rozmijają się z prawdą. Bo te 16 dlc dostaniesz z grą :lol: Każdego Wiedźmina możesz dodać do goga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pudełko z cpd.pl zamówione :) teraz czekać do 15... (jakby nie mogli już po sesji wydać ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 W muve pudełko bylo taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=DLLIuquUgnE Ciekawe czy to cześć jakiegoś większego filmiku, wygląda na twórczość studia Bagińskiego. TressFX (?) a tu chyba physX ed. Zmieniłem filmik na rodzimą wersje. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez DarthStan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja zamówiłem w końcu w tym muve. Pudełko musi być do kolekcji. Chciałem w komputroniku bo mają 10zł taniej, ale odbiór osobisty prawie 13zł :lol2: Chyba upadli na głowę (kuriera za 9.90zł mają). lol WTF?? jak można mieć odbiór osobisty płatny? :D:D chyba faktycznie im się coś powaliło ;] Ja brałem w CDP wersję ze steelbookiem za 220 na PS4 ale z darmową dostawą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak tak samo bralem w cdp.pl, bo dostawa za darmo kurierem + steelbook => roznica 5-10zl. Redzi pojechali po calosci :D => https://youtu.be/eYLL4ZiBGWU Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Początkowo myślałem 17 min - będzie nudno. Jednak przyjemnine się go słuchało, wielki szacunek dla CD RED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Co tu dużo mówić - rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=161526364&postcount=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Pojawiaja sie jzu filmiki, np. znowu rojo => Zapowiada sie miodnie :D Grafika dla mnie tez bardzo dobra no i polski dubbing! <3 edit: angry joe, polecam przewinac pierzwsze ~10min Przyczepic sie troche mozna do lodki i co chwile wlewania sie do niej wody, za to gigantyczny plus za walke na morzu :D ~17minuta filmiku a jeszcze wiekszy za to ze potworki moga nam lodke rozwalic na srodku morza :D Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Quave 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Z tym "przelewaniem się" to juz czepialstwo wyższego sortu. Wygląda genialnie, brzmi genialnie. Chyba zrobie sobie bana na materiały z W3 do 19 maja, widziałem wystarczająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ogólnie to pewnie by wystarczyło trochę zwiększyć częstotliwość reagowania łódki na fale i tego nadmiernego przelewanych by nie było. Naprawdę musieli premierę przed sesja ustanowić? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A czy wersja pudełkowa ma te dodatki z wersji cyfrowej ? Pudełko zmówię po wypłacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holoktep Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mam pytania czy na takim sprzęcie pójdzie mi Wiesiek na full bez v-sync przy stałych 60 fps w 1920x1080 mój sprzęt to: GTX 780 GHZ EDITION,I5 4670K 4.0 GHZ, 8G RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Poczekaj z takim pytaniem na premiere. To co pokazali to gameplaye na gtx980, wiec mozliwe ze cos bedziesz musial przyciac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja tam nie marnuję czasu i odświeżam sobie W2. Save sobie przyszykuję na import do W3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tez bym chętnie odświeżył i przeszedł w końcu ścieżkę Rose (czy jakoś tak), ale cóż, brak czasu. Jeszcze pewnie z w3 będę musiał się wstrzymać do czerwca przez nawał projektów na studiach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Rocha. ;) Ja mam przyszykowane 4 sejwy z rożnymi zakończeniami. Po dwa na każdą ścieżkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) @UP. Ja muszę smoka ubić, ścieżka Rocha. Hanselt ubity, Letho wypuszczę :) Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A czy wersja pudełkowa ma te dodatki z wersji cyfrowej ? Pudełko zmówię po wypłacie. Jeżeli chodzi Ci o te x16 DLC, nowe stroje fryzury i te <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły to TAK, każda wersja - pudełko i digital je dostaną nawet jak kupisz po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nie ma to jak kupic i oplacic gre i dostac info ze masz 36h na oplacenie kolekcjonerki... Ciekawe czy da rade doplacic jedynie roznice albo anulowac podstawowa wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie ma to jak kupic i oplacic gre i dostac info ze masz 36h na oplacenie kolekcjonerki... Ciekawe czy da rade doplacic jedynie roznice albo anulowac podstawowa wersje. Chętnie kupię Twoja edycję kol. Niestety na swoje rezerwację nie mam nadal możliwości kupna gry :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dziś dzwonie do CDP i zobaczę jakie są możliwości. Figurka kusi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jakby Ci się nie udało zamienić to możemy się jakoś dogadać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dzis dzwonilem i wg. regulaminu mozna odstapic od umowy. Wyslalem juz pisemko i czekam na zwrot pieniedzy, najwyzej przyjda 2 pudelka i bedzie trzeba jedno sprzedac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wiedźmin 3 - Alchemia, Magia i Walka Wręczhttp://www.youtube.com/watch?v=6Zfyw3Y-It8&index=4&list=PLhSBw7mO1U1fFDUXMMyY7UXr0njmg1x6y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Rock... strasznie zanudza w swoich filmikach, nie dotrwalem nawet do polowy. "Leje wode" zamiast podawac konkrety - pod pierwszym filmikiem z ~20min materialu ponad 10 o tym, ze rozmawial z bracmi co pracuja w CDPR, czym sie zajmuja, ze jak swietnie mu sie z nimi rozmawia, ze najchetniej to by ich w pompke paliwowa cmoknal. Dlatego z wszystkich filmikow co widzialem, najbardziej nakrecil mnie Rojo. AngryJoe tez sie nie psotaral wrzucajac jakis kiepski filmik (ale chyba jedyny z fragmentem na morzu z tych najnowszych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Rock to target dla gimnazjum także nie dziw się, że gada jak do "debili". Bardziej chodzi o obejrzenie kolejnego gameplaya i podkręcenie hajpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mialem edytowac post, ale powiem jedno: profanacja -> https://youtu.be/mGv6YzoLEJ8?t=18m12s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...