Lanc Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wgrywajac oficjalny soft - nie.Co więcej nawet jak twój operator nie udostępnił jeszcze aktualizacji, a takowa istnieje to wygrywając ją programem gwarancji oczywiście też nie tracisz. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Co byście polecili na handel przy przedłużaniu umowy w T-M? W taryfie 79,90 multimedialnej za 1zł mam Samsunga Galaxy Ace 2 i Sony Xperie J, z dopłacanych do 200zł chyba nic sensownego nie widzę. Edit. A może ktoś przedłużał ostatnio abo w T-M, da się coś lepszego ugrać? Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ace 2 jest bardziej wypasionym smarkfonem, więc pewnie za niego więcej dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Co byście polecili na handel przy przedłużaniu umowy w T-M? W taryfie 79,90 multimedialnej za 1zł mam Samsunga Galaxy Ace 2 i Sony Xperie J, z dopłacanych do 200zł chyba nic sensownego nie widzę. Edit. A może ktoś przedłużał ostatnio abo w T-M, da się coś lepszego ugrać? Allegro prawdę ci powie... Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 kupiłem tą sztukę: http://allegro.pl/nokia-n8-16gb-12mpx-gw19-idealna-poznan-i3148393517.html co o niej sądzicie, nie przepłaciłem trochę? na plus gwarancja 1,5 roku. znajomy mi mówił, że jak się telefon zawiesi to trzeba cały rozkręcić aby wyciągnać baterię i traci się gwarancję, to chyba jakiś żart? :P pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Znajomi mówili, że w Seicento mam dwucylindrowy silnik 700 ccm. Zawiesił mi się raz czy dwa odkąd go mam, przytrzymałem kilka sekund przycisk "power", telefon się wyłączył, potem włączyłem. Ot i cała filozofia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a wiesz dlaczego tak mówił? bo jego szwagier ma taki, powaga! :D a czy ściągnięcie simlocka kodem powoduje utratę gwarancji? http://allegro.pl/simlock-nokia-e52-c3-c6-asha-700-c5-n8-5230-c7-500-i3147264603.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No ta, szwagier, autorytet w dowolnej sprawie. Nie wiem jak wygląda sprawa simlocka teraz, kupiłem bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Co byście polecili na handel przy przedłużaniu umowy w T-M? W taryfie 79,90 multimedialnej za 1zł mam Samsunga Galaxy Ace 2 i Sony Xperie J, z dopłacanych do 200zł chyba nic sensownego nie widzę. Edit. A może ktoś przedłużał ostatnio abo w T-M, da się coś lepszego ugrać? Wziąłem Galaxy S3 mini niebieski także jak ktoś optuje to będzie na sprzedaż. W lepszej cenie mogą zaproponować LG L9 ale nikt nie wie kiedy będzie (czy w ogóle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a czy ściągnięcie simlocka kodem powoduje utratę gwarancji? W tym przypadku nie powoduje. Ta metoda rozni sie od tej "oficjalnej" (kodu bezposrednio od operatora) tym, ze nikt Ci tego nie wpisze do gwarancji co serwisu autoryzowanego i tak nie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 znajomy mi mówił, że jak się telefon zawiesi to trzeba cały rozkręcić aby wyciągnać baterię i traci się gwarancję, to chyba jakiś żart? Co to za bullshit ? Każdy telefon z zabudowaną baterią ma jakąś metodę na reset. Np. Xperia Z (i inne Xperie) wystarczy przytrzymać klawisz podgłośnienia i wyłącznik i robi się fizyczny reset. Także ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 od czterech lat używam e51 więc proszę o wyrozumiałość :P gdyby nie ostatni upadek i to, że obudowa trzyma się na taśmę biurową, nawet nie pomyślałbym o zmianie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 N8 jest naprawdę ok, nie będziesz żałował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam, przymierzam się do zmiany leciwego SE W810i na smartfona. Będzie to mój pierwszy smartfon i dlatego do końca nie wiem czego oczekiwać. W każdym razie, zrobiłem już wstępną selekcję i zdecydowany jestem na telefon firmy Nokia. Dlaczego akurat Nokia? Jeśli Cię to interesuje, to przeczytaj spoiler. Ważnych jest dla mnie kilka czynników, ale najważniejsze są 3: - w jakim stopniu producet jest etyczny i czy wazne są dla niego kwestie moralne związane z wytwarzaniem produktów - czy i w jakim stopniu producent dąży do wyeliminowania konfliktowych minerałów ze swojego łańcucha dostaw (więcej o tym tutaj) - stosunek cena / jakość Najwięcej z tych warunków spełnia Nokia. Jako, że temat ten nie jest miejscem na prowadzenie dyskusji na ten temat, wszelkie komentarze co do mojego wyboru proszę kierować na priva. No i mam teraz małą zagwozdkę. Jaki model? System operacyjny na chwilę obecną nie robi mi zbytnio, ale wolę nowoczesne rozwiązania, dlatego stawiam tutaj na WP8. I teraz tak, albo Lumia 620 albo 820. Nie wiem czy warto dopłacać do L820. Macałem ją ostatnio w Saturnie i była przyjemna w obsłudze. Jednak widziałem w necie wiele negatywnych komentarzy odnośnie tego telefonu. Z drugiej strony mamy L620, która otrzymuje zaskakująco dobre recenzje. Jeśli miałbym kierować się designem to L820 wygrywa, ale L620 ma ponoć lepszy ekran. Na allegro L620 można dorwać za ~700PLN, a L820 nawet za 1k. Pomiędzy tymi telefonami można umieścić L720. Świeżynka jeszcze nie do kupienia w Polsce. Teoretycznie powinna być tańsza od L820. Nie chcę jednak czekać długo z zakupem. Chciałbym kupić go już w tym miesiącu, a L720 na horyzoncie nie widać. Zatem, który model wybrać? Pozdrawiam, m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Samsunga S3 * Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 co byscie wybrali ? Bana za spamowanie linkami do jednego sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Co więcej nawet jak twój operator nie udostępnił jeszcze aktualizacji, a takowa istnieje to wygrywając ją programem gwarancji oczywiście też nie tracisz. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Z tego co się orientuje to musiałbym wgrać JB na własne ryzyko. Czy wiele tracę pozostając przy wersji 4.0.4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No ja uważam, że na ICS chodzi dużo wolniej niż na JB. Dodatkowo na JB jest kilka fajnych funkcji. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Z tego co się orientuje to musiałbym wgrać JB na własne ryzyko. Czy wiele tracę pozostając przy wersji 4.0.4 ? Musisz do tego odblokować bootloader, a wtedy jest śmierdząca sprawa z gwarancją. Co do JB - teoretycznie warto, bo ma tzw. project-butter, czyli powinien działać płynniej. Ale szczerze to nie zauważyłem różnicy, a przerabiałem przeróżne słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Póki co to na HTC DX Jelly Bean jest wstrzymany. Sporo błędów było i poprawiają go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Szukam smartphona do wszystkiego, z naciskiem na dobrze działający GPS (Endomondo - amatorskie przejażdżki rowerem itp.) Jako, że przy przedłużeniu umowy Orange nie oferuje nic ciekawego rozważam zakup za gotówkę. Co w kwocie do ok. 1200 PLN polecacie? Myślałem o Galaxy SIII - ciut dokładając. Obecnie mam ZTE Blade - ogólnie spełnia moje wymagania, ale obudowa lekko pęknięta, czasami rozłącza połączenie. No i skosztować nowej technologi byłoby miło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 100x bardziej wolałbym HTC One X. Nie chodzi o Tegrę, ale wykonanie. Z SGS3 jakby zdjąć emblemat producenta toż to jest ordynarny chińczyk. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Po zgłębieniu tematu zacząłem również rozważać LG 4XHD - jedt porównywalny z HTC One X i SGS3 a wyraźnie tańszy. Jednak LG 4XHD wiąże się z migracją do Play i abonamentem 89 PLN (wtedy koszt tel to 100pln) - nigdzie indziej nie jest dostępny w dobrej cenie. Trochę to problem bo żona ma tel w T-mobile, rodzcice w Orange.. Uważacie, że warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 4X to to samo co HOX tylko w innej obudowie. Twój wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtyHarry Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam szanowne grono po dłuższej przerwie. Muszę wymienić swojego smarkfona,bo mnie przy nim kiedyś krew zaleje(Huawei U8500). Górna i nieprzekraczalna granica to 1000zł(używki nie wchodzą w grę). Mój typ to Pentagram Monster,podoba mi się jego elektrownia i wygląd(nie wygląda jak podpaska mojej lepszej połówki) :) IMHO bebechy też ma niekiepskie,ale czy android będzie na tym płynnie deptał ? Gry mnie zupełnie nie interesują,tylko aplikacje do neta+nawigacja i rejestrator samochodowy(coś takiego ). Co sądzicie o tym modelu,da radę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 To jest klon Innosa D9, który z kolei jest podróbą HTC Desire X. Lepiej już np. ZTE V970. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Oho mam zaproszenie na premierę nowej mydelniczki od Samsunga i otwarcie salonu w Arkadii, ciekawe jak się tam będę komponował z BlackBerry :> W dodatku ostatnio sprzedałem nówkę SGS III mini i za ciut więcej kupiłem zestaw BB9900, jak dla mnie genialny telefon i nie żałuję że nie skusiłem się mimo wszystko na Androida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ten pentagram monster solidny sprzecik procek 1.2ghz x2 768 ramu będzie śmigac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtyHarry Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Przyjrzałem się temu ZTE V970(dzięki Ci za opcję),ale mimo wszystko chyba zostanę przy Pentagramie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Co można dostać w cenie 200 - 300 z Androidem? Myślałem wstępnie nad ZTE Blade 3. Nada się? A może Motka Defy? Przede wszystkim zależy mi na kilku aplikacjach, także np. aparat nie ma znaczenia. PS. jakby miał QWERTY to byłoby jeszcze lepiej, ale nie jest konieczne. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...