Glaniu Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) WitajcieMam dosc specyficzny problem z moim Palitem 980ti.Gram tylko w jeden , ale specyficzny tytuł który to jest symulatorem i nazywa się iRacing Gram na 3 monitorach i wszsytko jest wporządku do poki karta pracuje na 99% mocy, ale niestety nie wiadomo mi dlaczego w trakcie rozgrywki lubi poleniuchowac i spasc do np. 70% i wtedy już jest drastyczny spadek fps Czy jest jakiś sposób by wymusić na niej prace non stop na 100% . Dodam , że przy podkręceniu jest tak samo i nie jest to kwestią temperatur. W linku odczyty z afterburnera https://drive.google...iew?usp=sharingPozdrawiam Edytowane 11 Lutego 2017 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Wygląda na to,że problem jest tutaj. Spadki w obciążeniu GPU odpowiadają na wykresie dużemu obciążeniu CPU,prawie po 100% na wszystkich 4 wątkach,czyli typowy CPU bottleneck. Pewnie masz jakiegoś i5,rozwiązanie to kupić i7 z 8 wątkami. Oczywistym sposobem na zwiększenie obciążenia GPU jest ustawienie wyżej detali czy użycie większej rozdzielczości,ja tak robię w grach gdzie mój CPU dostaje za dużego obciążenia i obciążenie GPU spada. Oczywiście odbija się to na klatkach na sekundę ale wolę grać przy 55 fps jeśli gra chodzi płynnie niż mieć 70 fps z ciągłym stutteringiem bo tak w 99% wygląda sytuacja kiedy CPU jest w grze obciążony na 100%. Na 8-wątkowym CPU często gra chodzi płynniej niż na 2/4-wątkowym CPU nawet jeśli liczba fps jest ta sama. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glaniu Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 Hejka Dziekuje za odpowiedz. Proca mam i5 4670k@4.3 i to użycie karty spada nawet jak proc ma obciążenie 60% :-/Nawet jak bym zmienił na i7 to chyba niewiele zyskam ponieważ iRacing nie wykorzystuje HT , a w mhz wiele wiecej nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Szkoda że 4670K a nie coś co można by było wykręcić o 500MHz więcej żeby zobaczyć czy szybszy CPU poprawia sytuację. Nie mogę znaleźć zbyt wiele nt. tej gry i jak chodzi innym ludziom na podobnych konfiguracjach.Jeśli wiesz że gra nie wykorzystuje więcej niż 4 wątków to jedyna sensowna opcja to zakup i5 5675c,wzrost powinien być znaczny. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
folaR Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam całe forum. Na wstępie zaznaczę, że to zaledwie mój drugi post tutaj, jeśli coś gdzieś źle umieściłem to przepraszam i prosiłbym o przeniesienie tematu przez modów. To chyba tyle słowem wstępu, przejdźmy do meritum. Szwagier zakupił rok temu GTX 970100me link------------->https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-gtx-970-gaming-100me-4gb-gddr5-256bit-hdmi-dvi-dp-gtx-970-gaming-100me-719129/ po czym zamontował blok wodny, karta śmigała jak złoto. Pod choinkę w tym roku kupił sobie GTX 1070 i również zwodował, a "starego" 970 oddał bratu. Brat zamontował spowrotem radiator i uruchomił kartę na swoim pc, na chłodzeniu powietrzem. Problem tkwi w tym, że sterowniki do karty nie działają. Instalują się normalnie, jednak karta zachowuje się tak jakby ich nie było. Od razu po uruchomieniu komputera wiatraki zaczynają chodzić na 100%, podświetlenie też jarzy jak szalone. Karta była testowana u niego w pc jak i w moim. Konfiguracja jego PC msi z87-g45 gaming chieftec 500w ramy savage hyperx 1600 xmp 2x4gb i5 4670k Konfiguracja mojego PC msi g43-b85 gaming chieftec 600w i5 4440 ram hyperx fury 1333MHz DDR3 1x8gb Teoretycznie w specyfikacji mobo pisze że jego mobo nie obsługuje tej karty, ale ona również jest kupiona od szwagra i w jego pc nie było żadnych problemów. Dodam, że problem był taki sam w obu przypadkach. Wykluczyliśmy problem z systemem, u niego testowane na win10, u mnie na win 7. Karta była odpalana na standardowej sekcji zasilania jak również na 2x molex to 8 pin pge, niestety i to nic nie zmieniło. Od razu zaznaczam, że karta po zamontowaniu bloku wodnego przez szwagra straciła gwarancję, więc odesłać jej nie można. Staramy się coś zdziałać, bo nam jej szkoda :D Pytanie do was, czy ktoś takowy problem miał? Czy ma ktoś pomysł jaka jest tego przyczyna? I czy ktoś może zasugerować jakieś rozwiązania? Sorka za dość przydługawy temat, no ale tak jakoś wyszło :D Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi, mam nadzieję, że pomożecie. Jeśli potrzeba więcej informacji to je zdobędę i wrzucę tutaj. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Czytam, czytam i idzie zrozumiec co napisales. Karta jest wymrywana w menadzeze urzadzen? W ogole daje obraz na wyjscie? Co do gwary to zlozcie ja jak oryginal i mozecie probowac. Ja wysylalem do gainwarda karte bez plomby i przeszlo xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpaj Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Menadżer urzadzeń wykrywa kartę, ale wyskakuje kod błędu 43. Sterowniki były dogrywane ręcznie, ale nic to nie daje. Obraz jest wyświetlany a wentylatory cały czas chodza na 100 %. Jeśli chodzi o gwarancję to szystko ładnie tylko, że thermopady nie są oryginalne i pasta więc bez szans na to, żeby przyjęli gwarancję. Używałem także DDU do odinstalowania sterowników, nie zmienia to nic dalej uruchamia ją tak jakby w trybie awaryjnym. Na forach różnych można przeczytać, że bardzo często jest to uszkodzenie karty graficznej. Tylko, że w tym przypadku karta działała na bloku wodnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Zobacz pod dystrybucja live linuxa czy problem wystepuje. Rozkrec karte, przeczysc i zloz ponownie - pady zawsze mozna przyciac do tych oryginalnych ;) Po za tym ew. oplaty za naprawe powinny byc najpierw konsultowane, wiec co najwyzej poczekasz na karte jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiseu Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 Czy procesor i7 4770 nie bedzie ograniczac gtxa 980 Ti ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Zakupiłem używanego evga GTX 960 SSC ACX2.0+ 4GB i na razie go bardzo nie męczę. Zbieram doświadczenia, za to zestaw w jakim wylądował jest dość leciwy, ale daje radę znakomicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witajcie, mam okazję dostać za symboliczną flaszkę używanego 2 letniego GTX 970 od Gigabyte'a, więc pomyślałem o SLI. Nigdy nie bawiłem się w SLI, więc nie mam z tym żadnego doświadczenia. Sam obecnie posiadam GTX 970 od MSI w wersji Gaming 4G. Wiem, że moja płyta główna nie obsługuje SLI :sad:, dodatkowo posiadam zasilacz o mocy tylko 550W. Mam kilka pytań na które mam nadzieję, pomożecie mi znaleźć odpowiedź :) Czy SLI kart graficznych dwóch różnych producentów ma rację bytu? Jedna będzie od MSI druga od Gigabyte'a. Jaki most SLI w takim przypadku zakupić, czy jest to bez różnicy? Jaką płytę główną polecacie do SLI, szukam czegoś w miarę budżetowego uderzam max w średnią półkę cenową. Czy ten zasilacz da radę? Przeraża mnie trochę konieczność jego wymiany gdyż i tak muszę już kupić nową płytę główną. Dodatkowo chciałbym dodać, że zamierzam grać w roździelczości FHD i w najbliższej przyszłośći (minimum 2 lata) nie zamierzam wymieniać, żadnych podzespołów i po prostu trafiła mi się taka okazja. Poniżej specyfikacja mojego komputera: Procesor: Intel Core i5-4690K, 3.5GHz, 6MB, BOX (BX80646I54690K) Płyta główna: MSI Z97 GAMING 3, Intel Z97, 4xDDR3, 1x M2, VGA, GbLAN, ATX (Z97 GAMING 3) Pamięć: G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10 (F3-2400C10D-8GTX) Chłodzenie CPU: Thermalright Macho Rev. B Karta graficzna: MSI GeForce GTX 970 GAMING 4GB DDR5 (256 bit) DP, HDMI, 2x DVI (GTX 970 GAMING 4G) Dysk SSD: Plextor M6S 256GB SATA3 (PX-256M6S) Dysk: Western Digital Caviar Blue, 3.5\'\', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache (WD10EZEX) Zasilacz: SilentiumPC Supremo M1 Gold 550W, 80Plus Gold, Modular (SPC116) Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Płyta średnio sensowna do SLI - drugi port PCI-E pracuje z prędkością 4x , karta też nie najlepsza - nieszczęsne 3,5 GB + 4GB do tego coraz gorsze wsparcie w sterownikach , na końcu zasilacz - do SLI z 2xGTX970/980 przydało by się dobre 750W . To co wydasz na płytę i zasilacz lepiej wydać na lepszą kartę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 odsprzedaj za 2 flaszki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 sprzedaj obie 970 i kup 1070 ;-) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam. Mam problem z kartą. Często wyrzuca mnie do pulpitu podczas grania. Wyświetla przy tym komunikat że sterownik ekranu przestał odpowiadać. Podczas grania w Crysis 2 obraz często się zatrzymuje na kilka sekund po czym wraca do normy lub w najgorszym przypadku wyjdzie do pulpitu z komunikatem że nie odpowiada sterownik ekranu. To samo kiedy gram w WOT z tym że tutaj zawsze wychodzi do pulpitu. Sterowniki przeinstalowałem poprzez uprzednie wyczyszczenie za pomocą driver cleaner. Instalowałem różne wersje ale po jakimś czasie i tak wszystko kończy się tym samym. Karta nie kręcona, a maksymalna temperatura zanotowana na rdzeniu to 60 stopni. Procek podkręcony ale próbowałem też na fabrycznych ustawieniach i efekt ten sam. Przez 2 lata było ok ale od tygodnia właśnie się dzieją takie rzeczy. Poniżej filmik co się dzieje dodatkowo z grafiką w Crysis. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Całkowicie bez sensu to SLI do Twojego konfiga, wydajność będzie tragiczna. I5 4690K nie nadaje się do SLI, generalnie to SLI jak robić to na CPU z 40 liniami PCI-E. Tu wersja z gadką co i jak No a, tutaj test I5 7600K@4.8 ghz + GTX 1080Ti vs I7 5930K@4.6 ghz + GTX 1080Ti, testy I7 7700K@4.8 ghz vs obydwa procki, już się montują :) Także tu masz jasno pokazane, że obecnie najlepsze I5 nie daje rady z topowcem , mocno go ogranicza (na 4k nie patrz bo tam rola CPU jest marginalna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam, zainstalowałem najnowszą wersję 3DMarka i po przejściu testu firestike nic się nie pokazuje, przez kilka chwil czarny ekran, a potem puste okno 3DMarka. Też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desh30 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Witam Specyfikacja PC: System Operacyjny: Windows 10 Education Płyta Główna: MSI Z97-G45 GAMING Procesor: Intel Core i5-4690K 4,4GHz OC Chłodzenie: Dark Rock Advanced C1 Karta Graficzna: Asus GTX 970 4GB 256bit OC STRIX Karta Dźwiękowa: Asus Xonar DX/XD Pamięć Ram: G.Skill RipjawsX DDR3 2x8GB 2133MHz CL9 Dysk Twardy: Crucial SSD MX200 250GB Dysk Drugi Dysk Twardy: Hitachi HDD 750GB Zasilacz: Corsair VS550 550W 80Plus Główny Monitor: Asus VG248QE 144 Hz Monitor Dodatkowy: LG 24MB35 Miesiąc temu zaopatrzyłem się w dodatkowy monitor LG 24MB35 i podłączyłem go pod kartę graficzną za pomocą DVI (pierwszy monitor Asus VG248QE jest połączony display portem). Od tego czasu pojawił się taki problem, że podczas grania w gry typu H1Z1, Overwatch, Heroes of the Storm (w CS:GO nie ma tego problemu) ekrany nagle robią się całe czarne - monitory pokazują że nie ma sygnału i przez słuchawki jest dźwięk jakby jakieś urządzenie zostało odłączone. W tle nadal mogę rozmawiać przez komunikatory głosowe i słychać dźwięki z gier ale ekrany pozostają czarne (brak sygnału). Jedyne co mogę zrobić to zresetować komputer wtedy wszystko wraca do normy. Problem ten występuje tylko wtedy gdy są podłączone dwa monitory z jednym nie ma problemu. Przy różnych testach typu OCCT lub 3Dmark problem się nie występuje. Próbowałem przeinstalować system ale nic to nie pomogło, oczywiście wszystko zaktualizowane do najnowszej wersji (sterowniki nvidia i windows). W załączniku screenshot z HWMonitora z temperaturami podczas gry w Overwatch (około 20minut gry). Odnośnie problemu to pojawia się on losowo czasami od razu po włączeniu gry 2-3min a czasami mogę grać 1,5h i dopiero wystąpi. Próbowałem googlować ten problem ale szczerze mówiąc nie wiedziałem co wpisywać, jak dawałem np. black screen gtx970 dual monitor itp nic nie mogłem znaleźć. Z góry dzięki za pomoc, jeżeli coś źle napisałem to przepraszam mój pierwszy post Desh30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rvn101 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam niedawno zakupiłem kartę GTX 950 MSI gaming używkę i mam z nią duży problem..Otóż gdy jest pod jakimkolwiek obciążeniem wywala mi czarny ekran i tylko wyłączenie komputera z zasilania coś pomaga. Sprawdzałem temp w MSI afterburner i HWmonitor są ok (30-45 stopni), czyli raczej nie ma przegrzania GPU. Zasilacz markowy SilentiumPC L2 Bronze 500W, u kolegi na Be quiecie 530 to samo się dzieje. Sterowniki stare i nowe to samo. Mam starą GTX 650tke i tu nie mam żadnych problemów.. Mój komp: Płyta Gigabyte z 2010r:), Proc. Phenom x4, 6GB Ram, GTX 950 i zasilacz SilentiumPC 500W (nowy) Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Rvn101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Kupiłeś złom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Jak na dwóch PC problem jest ten sam to niestety karta jest uszkodzona. Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rvn101 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Heh koleś mówił mi że niedawno grał na ultra w GTA V na niej..Chyba ją zareklamuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Mam kartę 980 ti Gigabyte G1, można ja wykręcić np. jak tutaj, ale u mnie jednak nie daje rady https://www.hardocp.com/image/MTQzOTIwMjQwN2xzWXhUekIwczdfNF81X2wuZ2lm . Max to dla niej 1247 MHz dla gpu i to co najwyżej, może się nie zwiesi. Robię tak samo i jemu idzie, a mnie nie. Jakieś pomysły, dlaczego? (Każda karta kręci się inaczej..?) Edytowane 5 Października 2017 przez simmons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janek20 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 1247 top zegar 3d bo w max est jest dużo wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemien16 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Mam zamiar sparować i5 2500k z gtx 970, aczkolwiek cały system działa na zasilaczu Thermaltake https://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-tr2-450w-ps-tr2-0450npcbeu-b-712961/ Obawiam się wystąpienia problemu niedoboru mocy przez brak Wattów do rekomendowanego przez Nvidia 500W. Część ludzi twierdzi, że nie ma problemu, a część, że wystąpią. Obawiam się też bottlenecku. Czy powinienem przy okazji zakupić mocniejszy zasilacz typu 500-550 lub 600-650? A może zejść ździebko niżej i wziąć gtx 960? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 NV sie w ten sposób tylko zabezpieczenia i nie tylko NV , podana wartość nijak ma się do realnego poboru karty czy całego zestawu . I7 3960X@4,5 Ghz + GTX970 zasilaczny przez BQ Dark {Power 1200W ( sprawność ~90% ) pobiera od 380 do 395W bez OC i od 410 do 425W po OC karty w zależności od wersji . Realny pobór mocy po uwzględnieniu strat na PSU to 340W do 385 W . I7 3960X ma większy pobór niż 2500K , szczególnie po OC . Zasilacz da radę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor@s Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Witam. Mam zamiar sparować i5 2500k z gtx 970, aczkolwiek cały system działa na zasilaczu Thermaltake https://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-tr2-450w-ps-tr2-0450npcbeu-b-712961/ Obawiam się wystąpienia problemu niedoboru mocy przez brak Wattów do rekomendowanego przez Nvidia 500W. Część ludzi twierdzi, że nie ma problemu, a część, że wystąpią. Obawiam się też bottlenecku. Czy powinienem przy okazji zakupić mocniejszy zasilacz typu 500-550 lub 600-650? A może zejść ździebko niżej i wziąć gtx 960? Maksymalny pobór mocy GTX 970 to 220W, ale po OC i hardcore testach typu furmark, ale takie testy z kolei nie obciążają CPU. A 2500K po OC też nie powinien przekroczyć 150W. Musiałbyś naprawdę się postarać, żeby dobić do limitu. Moim zdaniem po solidnym OC raczej (bo gwarancji nikt ci nie da) będzie stabilnie, ale zasilacz będzie się przegrzewał. Bez OC będzie mu komfortowo. Ważne też ile zasilacz ma lat. Miałem Corsaira, który po 6 latach zaczął wylewać kondensatory. Na takim to bym się bał. Jak nowy, to spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janek20 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Mysle ze furmark to i 300wat ale aby to zobaczyć trzeba gtx 970 bez power limitu jak 220 to chyba testował na jakims msi gaming Normalnie w grch to taka msi gaming dotykała 220 wat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemien16 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Nowiutki zasilacz raptem dwa trzy miesiące ma. Nie planuje żadnego OC także myślę, że mogę być spokojny w takim wypadku:) sprzedam mojego 1050 i zwróci sie połowa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniucki6 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 wziałbym tą karte, nie ma co sie oszukiwac wydatek paru tysi to na pewno przesada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...