mak777 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Final Fantasy 7 Advent Children - film powala, szczególnie fanów tej części jak i całej serii. Gorąco polecam!!!! 1647288[/snapback] Będzie u nas w kinach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Będzie u nas w kinach??Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Haute Tension - bardzo glupi film! mialbyc to niby horror a ogladajac ma sie wrazenie ze prawdziwy zawod rezysera to rzeznik. fajny poczatek ale nic wiecej. -2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Final Fantasy 7 Advent Children - film powala, szczególnie fanów tej części jak i całej serii. Gorąco polecam!!!! 1647288[/snapback] Wlasciwie potwierdzam to co przedmowca napisal o FF film super zrealizowany , swietne walki i muzyka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Final Fantasy VII: Advent Children - jasnym faktem jest to ze aby zrozumiec calosc to trzaby byc w tym od poczatku, jednakze to zrobili japonce... az brak mi slow. w zyciu nie widzialem tak idealnie zmontowanych scen, tego dynamizmu jak i tragizmu. a muzaaaa... jedyny minus ode mnie to to, ze niektore walki sa zbyt mocno przesadzone. ale gdyby ostateczna walka dobra ze zlem wygladalaby tak jak ta Cloud vs. Sephiroth to nie bylbym zaskoczony. ja jestem bardzo poruszony i osmiele sie postawic -5/5 TAKICH RZECZY NIE OGLADA SIE NA CODZIEN! ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Final Fantasy 7 Advent Children - film powala, szczególnie fanów tej części jak i całej serii. Gorąco polecam!!!! 1647288[/snapback] ja bym to napisał tak: Final Fantasy 7 Advent Children - animacja i muzyka powala, reszta tylko dla fanów tej części jak i całej serii. Gorąco polecam!!!! cóz taka prawda, jak nie grałeś w gre to film nie ma praktycznie racjonalnej fabuły, kuleje character developing i co chwile sie zastanawiasz co?gdzie?dlaczego? , bo ten recap na początku to mi sie wystarczył, ale ogólnie to film całkiem całkiem szkoda tylko że przeznaczony dla określonej grupy widzów, a tak wogóle ff7:ac to anime, anime no :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Anime sux :x Wysyp żywych trupów- 7.6/10. dobry film o trupkach w trochę komicznym spojżeniu na temat. przyjemnie się ogląda ;) City of the livind dead-1/10 cały film to niezły szajs, ale motyw z wiertarką był dobry :D Facet złapał jakiegoś nastolatka ze swoja córką ( myślał, że było bara bara ) i wiertarką mu po chamsku w głowie powiercił wiertłem. Fajnie zrobione ;D No i ksiądz na początku filmu się powiesił- pewnie film mu się nie spodobał ;) Return of the living dead 2- słabszy od 1, ale jednak niezły, tak na 7.5/10 ze względu na temat i specyficzny klimacik. Ale im mniej w filmie jest nastolatków, tym lepiej ( chociaż pankowcy z 1-ki byli nieźli, a w szczególności panienka o przezwisku "szmata" :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) FF7- to tak.. powalająca walka ;] fanem gry nie jestem- ale najbardziej mi sie podobała ta laska : D nie księżniczka- ta druga ; ) i jej walka, hie hie a w ogóle to czekam teraz na king kong.... edit: do ziomka wyżej- nie porównuj anime do tego filmu ; P Edytowane 14 Września 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Nie nazywaj mnie ziomkiem osek. Chcesz ziomka, to idź do muzeum średniowiecza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Six Days, Seven Nights - idzie teraz na polsacie:P jaki ta babka miala telefon bo mi sie podobal a ze film jest z 1998 to musi byc tani:P tylko jaki to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A Lot Like Love - wybitna produkcja to to nie jest, ale bardzo ciekawie ukazuje uczucia miedzy dwojgiem przypadkowo napotkanych ze soba ludzi..i perypetie zwiazne z tym. milo sie oglada. 3/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Advent Children - złamana kojena granica realizmu w filmie generowanymkomputerowo - w momentach, gdy na ekranie nie było postaci, można się było naprawdę zastanawiać czy to jeszcze render czy nie - creditsy to mistrzowski majstersztyk :P ... Dla fana FF - 10/10 - dla reszty - zależy czy trawi anime i japoński dubbing hłe hłe ... Edytowane 15 Września 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 dzisiaj kumpel mówił mi o jakimś filmie, który niby jest lauretem na festiwalu w cannes. film jest o dwóch cowboyach homoseksualistach nie akceptowanych przez społeczeństwo. ktoś o tym słyszał? bardzo bym prosił o tytuł. :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 The Sisterhood of the Traveling Pants - calkowicie mnie zaskoczyl! nie przypuszczalem ze bedzie az tak dobry, lubie madre filmy niosace ze soba jakies przeslanie. ten na pewno je ma. naprawde bardzo ciekawy scenariusz, moze troche tytul jest smieszny i niezbyt dobrani aktorzy... ale co tam +4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Hooligans and Thugs Football most violent fans- tylko godzinka ale jest niezle. I fajna muza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) właśnie skończyłem oglądać equilibrium. film dobry, nawet raz kapnęła mi łza w scenie z psem :wink: , moja ocena to 9,5/10, wolałbym żeby było w nim więcej elementów psychologicznych niż łubu-dubu (po prostu sieczki). ktoś dopatrzył się w nim jakiś inny wad? Edytowane 16 Września 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ktoś dopatrzył się w nim jakiś inny wad?Finałowa scena w holu to jawna zrzynka z Matrixa:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 a oglądał ktoś z was wyspę (the island)? kumpel strasznie mnie namawia do obejrzenia jego, twierdz żę to najlepszy film jaki powstał w tym roku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Finałowa scena w holu to jawna zrzynka z Matrixa:> 1652657[/snapback] zrzyna czy nie film podobal mi sie ze 123145235234654 razy bardziej niz matrix. zwlaszcza gra bale'a (kolo normalnie jak psychol momentami wygladal, dobry gut szit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 a oglądał ktoś z was wyspę (the island)? kumpel strasznie mnie namawia do obejrzenia jego, twierdz żę to najlepszy film jaki powstał w tym roku :wink:Widac ten kumpel nie ogladał Crash;] Ale Wyspa bardzo dobra jest, 8.5/10 bym jej dal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 bękarty diabła aka devils rejects -> bieda na maksa ;) ostrzegam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 bękarty diabła aka devils rejects -> bieda na maksa ;) ostrzegam 1652867[/snapback] Tak samo jak pierwszy film Roba Zombiego : House od the 1000 Corpses... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Chociaz tego filmu nie bedzie w kinach polskich to go bardzo polecam :arrow: Final Fantasy 7 w 100% wykonany przez komputery :D. Aha a film ogladalem za granica w kinie :twisted2: :rolleyes:, zeby nie bylo :legal:. :blurp:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) a oglądał ktoś z was wyspę (the island)?...Nawet ciekawy, takie potrosze połączenie matrixa z equilibrium. Edytowane 17 Września 2005 przez L.Asten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 bekarty diabla aka devils rejects - fabula nijaka, pelno krwi troche seksu i chlania. film w stylu teksanskiej masakry. momentami przegiecie z przemoca dorownuje "pasji" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Nawet ciekawy, takie potrosze połączenie matrixa z equilibrium.:blink: Ke? Wyspa to połaczenie Matrixa z Equilibrium? Trudno byłoby o mniej trafne porownanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 bylem na wyspie dwa dni temu , to rodzaj poslkiej sexmisji wedlug amerykancow tylko ze tam kobiety i mezczyzni zyli ze soba na codzien , taka hodowla klonow :) najleprzy moment filmu to poscig na autostradzie White Noise - jesli ktos lubi zycie po smierci i komunikacje zmarlych ze swiatem zywych przy wykozystaniu EVP to film wrecz trafi w jego oko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Lawstorant - bylem bardzo ciekawy przed seansem tego filmu. tymczasem sie zawiodlem. pomimo nawet ciekawego scenariusza to samo wykonanie (gra aktorow) jest MEGA ELO ;o zwlaszcza poczatek (nogi mi sie ugiely jak uslyszalem pierwsze kwestie wisniewskiego). imo samo zakonczenie jest bardzo nie na miejscu i psuje calosc. dlatego tez 2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (...) 1654157[/snapback] Dzięki za spojlerowanie :mur: :mur: (ja oglądałem ale wielu ludzi jeszcze nie widziało :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ja właśnie obejrzałem "Purpurowe rzeki" i muszę przyznać że wszystko w tym filmie mi się podobało poza końcówką <_< Niby wiem jak wszystko się skończyło ale czuje lekki niedosyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...