SGJ Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mój topic był po prostu dla Was niewygodny i dlatego został usunięty. Jest taki drobny szczegół. Twój topic nie został usunięty... Aeon Flux > 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nic mnie nie boli, swoje posty od Sikora dostalem. Licze jednak, ze jak nagłośnię troche tą sprawe to dam do myslenia niektorym osobom i przyczynie się pośrednio do zmiany forum na lepsze. Tak tak tym zachowaniem zapewne da do myslenia. Zabawny jesteś z tymi swoimi tłumaczeniami. 95% topicow na "O serwisie i forum" nie wnoszą nic na forum, a jednak nie są usuwane (najwyzej zamykane). Mój topic był po prostu dla Was niewygodny i dlatego został usunięty. A dzieckiem to możesz nazywac swojego potomka - obrażając mnie przy każdej okazji tylko sie ośmieszasz. Tak tak na kij komu omawiac podzial forum, uklad tematow itd. Co do twojego topicu Mosad kazal nam to zrobic, tak na serio to ogolnoswiatowa zmowa przeciwko twojej osobie. Tak poza tym topic dalej tam jest :| No co takiego pokazał Mechl!k? Pokazał ktorymi postami złamałem regulamin i za co mam procenty? Gdyby to pokazał to nie musielibyście usuwać topicu :lol: . Poza tym nie cała moderacja, bo do kilku moderarów nic nie mam. Zapewne kilku moderow tez nie ma nic do Ciebie To ze nie dazysz mnie sympatia wie sporo osob na forum, ale jakos nie za bardzo biore to do serca. Dalej nie wniosles zadnej skargi na moje zachowanie, badz na to jak zbedna osoba jestem w gronie moderatorskim? Ach, więc przyznajesz jednak, ze chodzilo o publiczne przyznanie się do błedu? Cóż, jakoś Sikor opanował tą "trudną" sztukę, szkoda, że Ty masz z tym taki problem. Co do mnie, to jeśli wskażesz mi gdzie popełniłem jakiś błąd to chętnie sie do niego przyznam:> Poza tym ja nie jestem moderatorem i nie ciąży na mnie odpowiedzialność - moim błędem mogłoby być najwyżej podanie komuś błędnej informacji i jeśli gdzies takową podałem to na pewno bym tego nie ukrywał i poprawił ją. Nie Chodzilo mi o to ze bardzo dobrze wychodzi Ci wytykanie bledow innym osoba. Jezeli ktos cos wytknie Tobie zaraz obraca sie to w obraze majestatu. Jak ktos smial zanegowac slowa Und3ra ?? :| EOT z mojej strony, nie chce mi sie z Tobą gadać. Ide sie wyplakac w poduszke 40 letni prawiczek podchodzilem do tego filmu z duzym dystansem. Wydawalo mi sie ze bedzie to kolejna debilna komedia. Duzo moze i sie nie pomylilem, ale na plus zasluguja niektore teksty. Ogolnie posmialem sie ocena 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « und3r o co walczysz?? o offtopa :lol: od tego jest pw Aeon Flux 6,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jest taki drobny szczegół. Twój topic nie został usunięty... Dobrze wiesz o co chodzi, nie łap za słowka. Ukryty (ew. przeniesiony na moderatorskie) = usunięty dla normalnego użytkownika. Ps. 2093367[/snapback] o co walczysz?? o offtopa :lol: od tego jest pw O nic nie walcze. Tak jak powiedzialem dostałem juz posty sialala i moje na priv od Sikora, a tylko o to mogłbym "walczyć". Teraz jednak z czystej ciekawości chciałbym sie dowiedziec za co mam procenty (w ktorym miejscu złamałem regulamin?), bo na pewno nie za offtopa (ktorego nie było, caly czas pisalem na temat filmu). Sikor obiecał w usuniętym/ukrytym topicu, ze wyjaśni sytuacje w ciągu dwoch tygodni. Minął juz ponad mięsiąc i jakos wyjaśnienia nie otrzymałem (aczkolwiek rozumiem, ze to przez sytuacje z Liskiem i nic do Sikora nie mam). Widział ktoś juz moze Firewall?? Wyróżnia sie czymkolwiek wśród innych fimow tego typu? Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Memoirs Of Geisha - Bardzo mi się podobał, pod względem audio-wizualnym film jest doskonały. Fabuła dosyć średnia, ale ogólnie film jest dobry.8,3/10 Stay Ewan Mcgregor, Naomi Watts, Ryan Gosling. Przyznam się że, nie podszedłem do tego filmu zbyt entuzjastycznie. Myliłem się :D Nie jest to dzieło wybitne, ale wcale mu nie brak tak dużo. Film należy obejrzeć do końca, bo bez 5 ostatnich minut ten film jest niczym!!! Jest tak zakręcony że,(tu się przyznam z bólem) trzeba sobie przeczytać w internecie o co chodzi z jego zakończeniem, inaczej trudno jest(przynajmniej mi było) zrozumieć intencję reżysera. 9/10 The Shipping News - Filmidło bez rewelacji, oglądając miałem wrażenie że, gdzieś już to wszystko widziałem.(jak przy 99% dzisiejszych produkcji :lol: ) 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Widzial juz ktos dalsze losy Adasia M ? :> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 AEon Flux - Nic specjalnego.. Naprawde.. Super bohaterka pokonuje armie przeciwnikow.. 5/10 (w tym 4 za glowna aktorke :wub: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Ogladal ktos Trzy pogrzeby Melquiadesa Estrady? Mam go i sie zabieram chyba zaraz za niego 8) - ok obejrzalem i musze powiedziec ze dobry. Troche inny, ale bardzo fajny. Moge go polecic z czystym sumieniem. Edit: Co to za film - Hotel Rwanda? Mam ochote obejrzec cos w miare dobrego, a nie chce tracic czasu na jakas szmire. Poleci ktos czy nie warto? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Hotel Rwanda to mocny film - wzruszający. Opowiada o kierowniku hotelu w który ratuje wiele osób podczas wojny. Wg mnie warto obejrzeć - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Rain Man - Obejrzalem go wczoraj po raz pierwszy.. Az mi wstyd, piekny film, gra Dustin'a Hoffman poprostu zadziwiająca :o Respekt.. 9/10 "Who's on first?" :D Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Azumi 1 i 2 -opowiesc o dziecku przygarnientym w raz z grupa innych dzieci sierot przez mistrza miecza ktory szkoli ich na mordercow,azjatyckie kino z przerysowanymi postaciami ,ale jesliby przyjac konwencje tego filmu to film poprostu w kilku miejscach zabija pomyslami !! , samo ustawienie kamery i kadrowanie scen wychodzi poza standarty , poniewaz jestem starym kinomaniakiem zwracam na to uwagie a w tych dwoch czesciach jest naprawde wiele takich momentow,fabula choc miejscami plytka to potrafi niejednokrotnie zadziwic ,sceny walk bardzo dobrze opracowane ,kilku bohaterow dla mnie zostalo zapisanych na stale w kanionie moich ulubionych postaci!! , ogolnie polecam bo oglada sie przyjemnie ocena 7/10 montaz i realizacja 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Obejrzałem dzisiaj dramat The Door In The Floor 9/10! Jak dla mnie genialne kino! The Door In The Floor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Wspomnienia gejszy - sam film oceniam jako b. dobry 8/10 Ale nie wiedzialem do konca jak to jest z gejszami dlatego prywatna ocena to 8,5/10 za wyedukowanie mnie :) Producentem jest Spielberg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Panowie i panie - ogladal ktos Silent Hill ? :) Jesli tak to jak wrazenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Transporter 2 - wczoraj wieczorem obejrzalem ten film - poczatkowo bylem bardzo sceptycznie nastawiony do tegoz filmu - majac na uwadze marna pierwsza czesc - dwojka o dziwo mi sie spodobala ;) Chyba pierwszy raz druga czesc jest lepsza od pierwszej... daje 8/10. Oczywsicie masa sytuacji jaka miala miejsce w filmie jest wyssana z palca, wydaje mi sie ze rezyser mocno przesadzil w niektorych ujeciach :D Ale wybaczam mu to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ktos poleci cos z nastepujacych pozycji: "Niebo" Tykvera "Zakochani widza slonie" - rezysera nie pamietam "Milou w maju" - j.w. Ja sie sklaniam sie ku "Zakochanym...", ale ze mojej zonie podobalo sie "Ksiezniczka i wojownik" (a mnie nawet nawet "Biegnij Lola, biegnij") Tykvera, wiec ten film ma na razie najwieksze szanse. Jesli ktos ogladal cos z tych pozycji prosilbym o jakies wrazenia. Chcemy czegos w miare latwego w odbiorze i pozytywnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Możecie powiedzieć mi, czy warto oglądać "Appleseed"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Księżniczka i Wojownik ? czy to jest to samo co Princess and the Marine ? Mi kiedyś sie podobał. Nie znam pozostałych filmów wymienionych przez Ciebie, ale to chyba mogę polecić ;) Princess and the Marine napewno jest łatwy w odbiorze, nieskomplikowany film o miłości pomiedzy amerykańskim żołnierzem marines i arystokratką z Bahrajnu. Ponoć oparty na faktach. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Możecie powiedzieć mi, czy warto oglądać "Appleseed"?Wielu poleci ten film jako jeden z najlepszych w roku. Dla mnie badziewie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Możecie powiedzieć mi, czy warto oglądać "Appleseed"? mysle ze jesli ktos lubi klimaty Akiry,Ghost in the shell itp to ten film jest obowiazkowa pozycja ,stanowczo polecam dla fanow tej rozrywki filmowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mysle ze jesli ktos lubi klimaty Akiry,Ghost in the shell itp to ten film jest obowiazkowa pozycja ,stanowczo polecam dla fanow tej rozrywki filmowej :)"Ghost in the shell" bardzo mi się podobał, a zatem muszę go obejrzeć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ktos poleci cos z nastepujacych pozycji: "Niebo" Tykvera "Zakochani widza slonie" - rezysera nie pamietam "Milou w maju" - j.w. Z tych trzech filmow ogladalem tylko Niebo. Dla mnie swietna pozycja. Film nie jest latwy w odbiorze i na pewno sklania do refleksji. Swietna muzyka, klimat, zdjecia i historia sprawiaja, ze ten film jest ponad przecietny. Gdybym mial go ocenic to przynajmniej na 9/10 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Hwal (Łuk) - film swietnego rezysera Kim Kiduk'a. Scenariusz jest bardzo oryginalny, glowni bohaterowie nie wypowiadaja ani slowa na glos, na pewno nie dla kazdego... Everything is Illuminated - Elijah Wood w roli kolekcjonera pamiatek rodzinnych przybywa na Ukraine.. Film moze wydawac sie troche polewkowy, ale pokazuje dramat Zydow w czasach II wojny swiatowej... Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Transporter 2 - wczoraj wieczorem obejrzalem ten film - poczatkowo bylem bardzo sceptycznie nastawiony do tegoz filmu - majac na uwadze marna pierwsza czesc - dwojka o dziwo mi sie spodobala ;) Chyba pierwszy raz druga czesc jest lepsza od pierwszej... daje 8/10. Oczywsicie masa sytuacji jaka miala miejsce w filmie jest wyssana z palca, wydaje mi sie ze rezyser mocno przesadzil w niektorych ujeciach :D Ale wybaczam mu to ;) IMO dowaliles jak dzik w sosne, do pierwszej czesci mozna bylo sie czepiac, ale sequel to kompletna porazka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) IMO dowaliles jak dzik w sosne, do pierwszej czesci mozna bylo sie czepiac, ale sequel to kompletna porazka... :lol2: :lol2: :lol2: Nie moge z tego tekstu :lol: . A co do filmu to rzeczywiście dwojka była znacznie gorsza od jedynki, ale nie znowu jakas koszmarna ;) . Trzeba po prostu odpowiednio podejsc to tego typu filmów - jak ktos spodziewa sie realizmu to wiadomo, ze sie nie spodoba :) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 IMO dowaliles jak dzik w sosne, do pierwszej czesci mozna bylo sie czepiac, ale sequel to kompletna porazka... To mamy teraz na forum "dwa dziki walace w sosne" bo mnie tez bardziej podobała się druga czesc Transportera. :lol: BTW. co za tekst .... dowalić jak dzik w sosne :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Możecie powiedzieć mi, czy warto oglądać "Appleseed"? IMHO warto obejrzec, nawet jak sie nie ejst obeznanym z anime. Bardzo fajna animacja (100% grafika komputerowa + cel shading - choc w niektorych miejscach przesadzili z cieniowaniem i wyglada troche plastikowo) i super soundtrack (m.in. Basement Jaxx, Paul Oakenfold). Nie ma az takiego ladunku filozoficznego jak Ghost In The Shell czy Akira, wiec i nie wymaga az takiej uwagi i doszukiwania sie znaczen. Fabula w porzadku. Oglada sie milo i przyjemnie, nie wymaga nadmiaru myslenia. Przy drugim ogladaniu niczym juz jednak nie zaskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kiss Kiss Bang Bang - GENIALNY film, pierwsza klasa. Na imdb dali 7,9/10, ja daje okolo 8,5-8,7/10. Troche mi sie z Pulp Fiction ten film skojarzyl, gorąco polecam :wink: Mistrzostwo po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 w środę o 1:00 w nocy na tvp2 leci "war photographer" doskonały dokument!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 IMHO warto obejrzec, nawet jak sie nie ejst obeznanym z anime. Bardzo fajna animacja (100% grafika komputerowa + cel shading - choc w niektorych miejscach przesadzili z cieniowaniem i wyglada troche plastikowo) i super soundtrack (m.in. Basement Jaxx, Paul Oakenfold). Nie ma az takiego ladunku filozoficznego jak Ghost In The Shell czy Akira, wiec i nie wymaga az takiej uwagi i doszukiwania sie znaczen. Fabula w porzadku. Oglada sie milo i przyjemnie, nie wymaga nadmiaru myslenia. Przy drugim ogladaniu niczym juz jednak nie zaskakuje. Wow, Basement Jaxx i Oakenfold. Na 100% muszę obejrzeć. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...