Włodi Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pcAZ1OkrK9c Nie będę obiektywny w ocenach z racji fanbojstwa tej serii, mogę jednak zwrócić uwagę na dwie rzeczy. W ogólnym spojrzeniu na mechanikę rozgrywki, nie wnosi ona wiele nowego. Stare utarte schematy. Co jeszcze mnie poruszyło to mizerny wygląd. Mamy tu do czynienia zapewne z wersją PS4, ciekawe jak będzie to prezentować się na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Mnie się podoba :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 http://www.pcgamer.com/mafia-3-appears-to-be-locked-to-30fps-on-pc/Po północy okaże się, czemu jest blokada na przedpremierowe recenzje ;-) i czy potrzebny będzie Day One Patch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Póki co, na Steamie przeważają negatywne opinie, szkoda, że w PL trza czekać do północy :) Narzekania są głównie na locka 30fps, devi na Tweeterze już pisali, że wkrótce patche i blokada zostanie zniesiona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Gui dostosowane tylko do 1080p, ręce opadają, 2016 rok... http://imgur.com/a/ACaQd Edytowane 7 Października 2016 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Jak to ma się do I i II-ki? Ma to sens, jedynka, mega miodna, II hmm... spoczęli na laurach.. a III? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Patch ma być w weekend, ale on tylko zniesie blokadę 30fps i naprawi część błędów, zmiany w teksturach to raczej śpiewka przyszłości, albo co gorsza - robota dla modderów ;-)Za to klimacik i ciekawa fabuła jest, pograłem nieco po północy i podoba mi się ten sposób przedstawienia historii, wygląda na to, że w tej Mafii jest więcej Mafii, niż wynikało to z domysłów ;-)Rozwalił mnie wczoraj tekst na GOLu:- Gra w 30 fps jest niegrywalna!:D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Graficznie to ta gra może GTA V buty czyścić, ratuje tylko klimat i grywalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Mimo 30 fps locka i tekstur rodem z 2000r. chula zdecydowanie gorzej niz GTA V. Od strony technicznej ta gra to jest dno, widac ze to typowy konsolowy port wypuszczony na "odwal sie" bez jakiejkolwiek optymalizacji. Story i gameplay jest ok. Edytowane 7 Października 2016 przez kelcior 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Poznajecie tę miejscówkę ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) A mi sie podoba :-) Moze dlatego ze lubie sandboxy. Gram w 2715x1527 DSR.Niestety w 4k w nocy spadaja klatki i problem z napisami sa bardzo male. Mimo 30 klatek gra mi sie plynnie i graficznie jest ladna. Model jazdy bardziej mi pasuje niz Watch dogs. Sa co prawda jakies przeklamania w tekturach (czasami mrygaja) ale ogolnie jest ok. Edytowane 8 Października 2016 przez mmmaaarr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Wywala mnie do pulpitu co 30min, a sama gra wygląda miernie. No i te 30 klatek... powrót do przeszłości normalnie. Oby to połatali bo 160zł w dupsko za "chce być jak GTA ale nie potrafię" to dość sporo. Edytowane 8 Października 2016 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Patch no1 już wylądował, na Steamie :)Na razie tylko znosi blokadę 30 fps i ponadto naprawili kłopoty z remappingiem ustawień sterowania.Przed nimi jeszcze sporo roboty, ciekawe czy planują paczkę tekstur HD :D bo co jak co, ale niebo często wygląda jak zdjęcie w niskiej rozdzielczości powiększone na maxa :D Ostatnie takie niebo widziałem chyba w starym Doomie, jakieś 20 lat temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Pobieram właśnie. Mimo wszystko mam wrażenie, że gra jest upośledzonym bratem GTA i czego by nie zrobili, to niestety tak pozostanie. Może za jakiś rok jak wyjdą sensowne mody, ale na tą chwilę to kolejny nieudany port wyglądający na kilkuletnią produkcję. Szkoda. P.S. Model zniszczeń też woła o pomstę. Przywaliłem kilkukrotnie czołowo w ścianę i... pofalowałem lakier na masce... o.O Drewniane ściany i kartony też chyba są pancerne. Lecą z nich tylko drzazgi, ale stoją twardo na miejscu. No bardzo udana produkcja z 2016 roku. Bardzo... Edytowane 9 Października 2016 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Hahahaha :D Wczoraj chowałem się przed glinami, nieopodal wysadzonego przez Lincolna baraku i gliniarz który go szukał wlazł w ten ogień i skonał w męczarniach, krzycząc przy tym jakby go żywcem ze skóry obdzierali :DNormalnie Monty Python :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Dumam co w tej grze zajmuje ponad 40GB... cut-scenki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) he he najlepiej miec Titana ale i on zdycha w 4k http://www.guru3d.com/articles-pages/mafia-iii-vga-graphics-performance-benchmark-review,7.html Edytowane 9 Października 2016 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Takie szczegóły świadczą właśnie o jakości sandboxów. Edytowane 9 Października 2016 przez GeMtin1 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Takie szczegóły świadczą właśnie o jakości sandboxów. [media] Dobrze widzimy, że Mafia III to Mafia tylko z nazwy i jadą ewidentnie na marce. Bliżej tej produkcji do Saints Row czy innego InFamous z 2009. Broni się muzyką... tyle, że akurat ten element powstał 40-50 lat temu ;) Edytowane 13 Października 2016 przez Klaus Nie cytujemy obrazów w tym ruchomych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Lepiej by zrobili gdyby ubrali "jedynkę" w nową grafikę i wydali remake. Chętnie bym zagrał w to jeszcze raz. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Ja sobie wsiadłem do samochodu w jakims garażu podziemnym, ruszyłem, po czym wystrzelilo mnie ponad powierzchnię i znalazłem się pieszo pod gołym niebem. Wysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Ta gra to jeden wielki glitch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Dlatego tak rękami i nogami bronili się przed wcześniejszymi recenzjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Lepiej by zrobili gdyby ubrali "jedynkę" w nową grafikę i wydali remake. Chętnie bym zagrał w to jeszcze raz. Na tym samym poziomie? Bo obawiam się że inaczej by nie dali rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 I znowu AJ: Porałem trochę u kumpla na konsoli, ale mam dokładnie takie same odczucia: ładne filmiki, świetna muzyka, wszystkie misje są takie same, klimatu niewiele, z Mafią nie ma to NIC wspólnego. Szkoda, dobrze przynajmniej, że nie dałem się złapać na preorder... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Lepiej by zrobili gdyby ubrali "jedynkę" w nową grafikę i wydali remake. Chętnie bym zagrał w to jeszcze raz. O ile wezmą silnik z "dwójki" bo ta grafika chyba gorsza niż w jedynce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) będzie fail roku? //@KaszaWspraju. tak. zapomniałem zupełnie. ale to chyba będzie fail wszechczasów na steamie. Edytowane 13 Października 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Już był "no man sky", M3 to tylko niewykorzystany potencjał marki, od niedoświadczonego studia. Coś zrobili dobrze, coś bardzo dobrze, ale reszta wyszła im "generic" do bólu. Edytowane 13 Października 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...