lukasrz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Mam takie pytanko czy to tylko dzieje się w mojej sieci czy też i u was ,chodzi mi o to że czasami klikajac na jakis z tematów na foum poprostu strona sie nie wczytuje ,klikam i nic,poczekam 5min i już jest dobrze,takie przestoje w pracy forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Mam takie pytanko czy to tylko dzieje się w mojej sieci czy też i u was ,chodzi mi o to że czasami klikajac na jakis z tematów na foum poprostu strona sie nie wczytuje ,klikam i nic,poczekam 5min i już jest dobrze,takie przestoje w pracy forum.u mnie ok jeszcze się nic takiego nie zdazyło :) choć czasami fakt wczytuje się dłuzej .jak połowa polski u nas siedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 U mnie rownież coś takiego wystepuje :( Nie raz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 u mnie tez sa takie problemy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a u mnie nie zdarza sie. Moze to sa przwestoje z netem u was, a nie z forum. ? Bo u mnie jest od zawsze GIT :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 U mnie się też tak zdarza. Nie da się wejsc na forum, linki na forum przestajš działać. Na pewno nie jest to problem z netem u mnie bo inne strony(nawet strona tweaka) chodzi normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a u mnie nie zdarza sie. Moze to sa przwestoje z netem u was, a nie z forum. ? Bo u mnie jest od zawsze GIT :DD Ja przynajmniej nie powiedziałem ze cały czas ale sie zdaza :) Z netem jest wszystko git :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ja mam to samo, ze forum przestaje odpowieadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no u mnie czestawo ostanio ze wyskakuje blank pages Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Hmm, cały czas ten sam problem, co kilka godzin, nawet kilka razy w ciągu godziny, nie zależne od przeglądarki, liczby userów na forum i połączenia. Może ktoś w koncu odpowie dlaczego tak sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Podobno SQL się zaczyna nie wyrabiać :/ jak Marco wróci od Indiańców to się tym zajmie na miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 bardzo żadko ale zdaża sie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a mi nie dziala autologowanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 u mnie dosc czesto takie cos sie zdarza i jest to baaaardzo irytujace :] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 No kurfa co jest, znowu przestoje w pracy forum, 3sierpnia 22:50 niebyło forum przez jakies 5min.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Hm nie wiem czy to dokładnie o tej h ale wiem ze jak wszedłem na tweak'a to zobaczyłem tylko "0" :) Zadnych działow itp.. jak cos mam screena wraz z dokładnym adresem :) /home/0/tweak/www/forum chyba tak było ;) Lepsze zero niz nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Hm nie wiem czy to dokładnie o tej h ale wiem ze jak wszedłem na tweak'a to zobaczyłem tylko "0" :) Zadnych działow itp.. jak cos mam screena wraz z dokładnym adresem :) /home/0/tweak/www/forum chyba tak było ;) Lepsze zero niz nic ;) panie Ziobro jest pan dla mnie zerem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Z tego co wiem głównym problemem jest obciążenie bazy danych która waży już ładne 500mb z hakiem. Drugą przyczyną może być nadmierna ilość połączeń. niunio: autologowanie prawdopodobnie dlatego ci nie działa bo masz wyłączone przyjmowanie ciasteczek /albo firewall blokuje/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Millera słowa? :D Marco powinien zainwestowac w Oracle czy jak sie to zwie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 No i znowu przestoje dzisiaj w godzinach 12:30 do 12:40 i tak ciągle a wczoraj było to samo tak gdzies o 23:00 i to mnie zaczyna coraz bardziej dobijac,może administrator by jakos na to zareagował albo przynajmniej cos powiedzial,albo poprostu niech usuną z bazy dancyh tematy na które nikt niewchodzi powiedzmy od pół roku i odrazu odciąży to rorum i będzie śmigało jak należy. CO WY NA TO???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Nie ładnie kasowac tematy ;) Mozna w sumie :/ ale niech poparwi dziaanie tej bazy niz ja pomniejszac :/ www.phpbb.com - ta chyba ma jeszcze wiecej i dziąła dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Na trochę 'lepszym' sprzęcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Kur... co sie dzieje. w ciągu ostatnich 4 godzin forum działało moze przez 3 minuty. Albo nie ładuje sie nic, albo sie ładuje strona główna i nie ładuje sie nic więcej, jak sie załaduje cos więcej to nie ma topiców albo wywala coś takiego: Warning: Division by zero in /usr/home/tweak/www/forum/viewforum.php on line 603 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /usr/home/tweak/www/forum/viewforum.php on line 609. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Dzisiaj nie mogłem wejść na żaden z topiców! Marco pewnie relaxuje się z laskami i popija Crystala, a my tu nie możemy spokojnie po tweakować ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Dziwne, mi dziala prawie normalnie, chwilami tylko z lekka przycina 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Dziwne, mi dziala prawie normalnie, chwilami tylko z lekka przycina 8O Dzisiaj to 80% dnia forum stało,nic niedało sie zrobić,ja niewiem to forum stoi teraz na 386 i HDD któy ma wydajnosc 1MB/s czy co??? Poprostu tragedia!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 spójżcie na to z dobrej strony, można otwożyć jakiś topik, pójść sobie spokojnie zronić kawe, wypić, a jak się wróci, to strona właśnie będzie kończyć się otwierać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 spójżcie na to z dobrej strony, można otwożyć jakiś topik, pójść sobie spokojnie zronić kawe, wypić, a jak się wróci, to strona właśnie będzie kończyć się otwierać ;) Mało pocieszające :( niebęde przecież przez kilka godzin dziennie robił kawy i tego pił, nerki by mi wysiadły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 u mnie od 8 rano do 17 dzisiaj działało góra 30 minut :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...