mechl!n Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Przed chwilą pojawił się na stronie głównej tweaka taki oto baner: Nie był niestety zlinkowany z niczym- klikanie na niego nie dawało żadnego efektu. Zrobiony był we flashu. Pojawił się jeszcze kilka razy na przemian z innymi po czym zniknął... Czy ktoś sobie jaja robi? 289 zł za OCZ PC2700 512 MB rev 3.2 ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Tez to widzialem. Cos mi sie wydaje ze to nie mialobyc 512 ale 256 :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Znowu się pojawił- tym razem na forum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 fajna reklama tylko czemu kliknac sie nie da :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 OCZ PC2700 256MB Rev3.2 289,00 OCZ PC2700 512MB Rev3.2 529,00 to są realne ceny OCZ'tów wiec najprawdopodobniej ktos sie j.e.b.n.a.l :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 też to widziałem i odrazu lukałem na sklep tweaka, ale tam niema nic o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 za taka kasiore to bym sie nei zastanawial tylko kupil sobie zestawik do duala. mam nadzieje, ze to jakas promocja na moje urodziny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 to na pewno cena za 256mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 To musi być cena... za 256... poprostu ktoś wstawił złe zdjęcie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a szkoda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 nawet zwykla kosc 512 tyle nie kosztuje chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 za pięknie by było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 mechl!n miale zrobic to sam, wstawic zdiatko, bo az nie moglem uwierzyc w to co zobaczylem :) Ale stwierdziel, ze to blad, bo w sklepie tweaka nic nie ma, a w pro line 289 za 256 mb wolaja.. Ale ja bym bral od razu dwie kostaki jakby tak bylo :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Fajnie, ale co to ma wspólnego z podkręcaniem? Przenoszę na "o serwisie..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Dijkstra: Jak to co? Oni juz myśla jak tu będzie sie ta pamięć krecić w ich kompie ;) Ja zauwazyłęm tylk to ze tak głupio migała ;) Na cene nawet nie patrzyłem choc pewnie bym się nie zdziwił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Dijkstra: Jak to co? Oni juz myśla jak tu będzie sie ta pamięć krecić w ich kompie ;) Ja zauwazyłęm tylk to ze tak głupio migała ;) Na cene nawet nie patrzyłem choc pewnie bym się nie zdziwił ;) ja wiem jak sei taka pamiec kreci w moim kompie :) REWELACYJNIE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Może tak ktoś obsługi ;) się wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Niedość, że nigdzie nie prowadzi, to jeszcze to !@#$%^&! migotanie :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Sorry, ale taki bannerek mi podeslali wiec taki zamiescilem i nawet nie zauwazylem ze nie dalo sie na niego kliknac, ani ze mial zla cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 A ja się teraz zastanawiam czy wystawienie ceny w banerze jest tak samo wiążące jak np. na półce sklepowej kiedy to można się domagać sprzedaży towaru po cenie na nim napisanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Baner nie jest chyba taka ofertą handlową jak cennik :? Tak mi sieę zdaje.. a szkoda.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ehhh... szkoda... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 A ja się teraz zastanawiam czy wystawienie ceny w banerze jest tak samo wiążące jak np. na półce sklepowej kiedy to można się domagać sprzedaży towaru po cenie na nim napisanej. W 99% wypadkow nie jest wiazaca oferta handlowa. Nie udaloby Ci sie wydebic tych RAMkow za ta cene :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 A ja się teraz zastanawiam czy wystawienie ceny w banerze jest tak samo wiążące jak np. na półce sklepowej kiedy to można się domagać sprzedaży towaru po cenie na nim napisanej. W 99% wypadkow nie jest wiazaca oferta handlowa. Nie udaloby Ci sie wydebic tych RAMkow za ta cene :wink: :P a szkoda ;) ;) ;) moje elixiry 2x256 266mhz juz sie troszeczke poca (patrz podpis ;P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Hehe - przede wszystkim to moja wtopa - ale tak to jest jak się banner o 2 w nocy wysyła - w ramach rekompenstaki, niedługo zrobię promocję na OCZ PC3500 EL Platinium Series na Winbondach BH-5! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Hehe - przede wszystkim to moja wtopa - ale tak to jest jak się banner o 2 w nocy wysyła - w ramach rekompenstaki, niedługo zrobię promocję na OCZ PC3500 EL Platinium Series na Winbondach BH-5!czekam z niecierpliwoscia :) a szkoda, ze z tym banerkiem tako walek wyszedl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...