zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 God is A girl - Groove Coverage DObry DJ - TOPLES Oda do radosci - eee.... chyba Bethovena ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 God is A girl - Groove Coverage DObry DJ - TOPLES Oda do radosci - eee.... chyba Bethovena ;] Dobry Dj- niezłe. Ale jeszcze lepsze jest "Ciało do Ciała" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 NO a z Disco to jeszcze mnie zgniotla SASIADKA - TOPLES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 tak co mi przyszło do głowy: Vangelis: Conquest Of Paradise Sepultura: Lookaway Enya: Only Time Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Widzę, że dawno tu nikogo nie było :) , a może już wszyscy coś napisali, tylko ja nie :) . Najlepszy to 40 Grit "Pull out", potem Machine Head "Imperium", a dalej to w sumie cała Coma, Disturbed (zwłaszcza kowery Shout i Land of confiusion), Korn, Metallica (zwłaszcza Frantic i St.Anger B) ) i jeszcze wiele innych, których w tej chwili nie pamiętam. Edytowane 16 Marca 2006 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ja tez sie dopisze :D : Guns N Roses - Novemver Rain jw - 14 Years jw - Sweet Child O Mine Creed - With Arms Wide Open The Cure - Disitigration Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 RADIOHEAD bije wszystko na głowe, a zwałszcza nagrania: Street spirit Karma Police Pyramid song Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Orbital - Halcyon On On Orbital- One Perfect Sunrise Junkie XL - Beauty Never Fades (Animatrix Edit) Lamb - Gorecki Macross Plus - Apple Trance Paul Oakenfold - Swordfish Mr. Scruff - Get A Move on Afterlife - Cry Moloko - The Time Is Now Morillo - Happy Feat. DJ Rap Morillo&HCCR&JoseN - Dancin Prodigy - All Kancelarya - Zabiorę Cię Marek Grechuta - Bedziesz moja pania Michał Bajor - Nasza niebezpieczna miłość Czesław Niemen - Dziwny jest ten swiat Sting - Shape Of My Heart Toples - Dobry DJ :razz: 2pac - Ghetto Gospel 2pac - Me And My Girl Friend 2pac - Thung N U Thung N Me 2pac - Changes Eminem - Sing For The Moment Kaliber 44 - Masz Albo Myslisz O Nich Az Kaliber 44 - + i - Kaliber 44 - Konfrontacje Kaliber 44 - Normalnie o tej porze Karramba - Vatos Locos Klan Liroy - Scyzoryk Metallica - Battery Metallica - Creeping Death Metallica - Damage Inc. Metallica - Dont Tread On Me Metallica - Enter Sandman Metallica - Nothing Else Matters Metallica - Tuesday's Gone Metallica - Whiplash itd ... :wink: Jako że jestem z Płocka - Jeden Osiem L :wink: Edytowane 16 Marca 2006 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Kult - "Do Ani" - z roznych powodow i wzgledow - zarowno wersja z plyty "Posluchaj to do Ciebie" jak i ze "Spokojnie" - nie wiem, ktora lepsza - najlepsza kazda koncertowa :rolleyes: Bob Marley & The Wailers - "WAR (we don't need no more trouble)" - wersja Live z wystepu w Londynie na kilka miesiecy przed smiercia Boba Te dwa utwory to dla mnie mistrzostwo swiata i chyba nic ich nie przebije. A to pozostala pierwsza liga: Czeslaw Niemien - "Dziwny jest ten swiat" The Doors - "The End" oraz "People are strange" Pink Floyd - "Another Brick in the Wall" + LP Dark Side of The Moon Robert Miles - "Children" Kaliber 44 - "Nie ma juz milosci dla mnie" Black Uhuru - "Guess who's comming for dinner" Mario Dziurex - "Rude Boy Forever" Cypress Hill - "Hit from the bong" Daft Punk - "Around the world" Monty Python's Eric Idle - "Always look on the bright side of life" Edytowane 16 Marca 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Armin van Buuren - Burned with Desire B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Depeche Mode - Never Let Me Down Again Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Polska TSA - "51" Świat Led Zeppelin - "Stairway to heaven" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paskudna_brzydula@ Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Nine Inch Nails " The Fragile" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ooooo :D odgrzewanie w pełnej krasie ;) Ode mnie: AC/DC - Highway to hell Nightwish - Wishmaster (tja... dużo ich było... Deep silent complete). The Crystal Method- Keep Hope Alive Orkidea - Unity (promo cośtam - ta wersja co trwa ~10 minut ;) ). Tiesto - Flight 643 BT - Dreaming Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Andain - Beautiful Things Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zero 7 - In The Waiting Line Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) PIH ,,Zabijamy Się Dla Cyfry" oraz ,Zabijamy Się Dla Cyfry 2" Liroy - Vatos Locos Klan To jest Karramba mój drogi:) Edytowane 16 Marca 2006 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Tiesto - Forever Today Tiesto - Flight 643 Sasha - Xpander Astral Projection - Ambient Galaxy Westbam - Sunshine Westbam - Backstage Kings ups... miał być jeden, a ja bym mógł wymieniać bez końca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Solar Stone - Solarcoaster (Midway remix) Delerium feat. Sarah McLachLan - Silence (Airscape Remix) Tiesto - Nyana, Sparkles Paul Oakenfold - Souther Sun (tiesto remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A moim ulubionym kawalkiem jest : epmd-da joint ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Cypress Hill- ALL K44- ALL Kult- ALL AC/DC - TNT I jeszcze pare innych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Bob Marley-All Paktofonika-All 2Pac-All Kaliber 44-All Linkin Park-In the end WWO-Desiderata I wiele innych... Edytowane 16 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ALL.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Pixies - Where is my mind? Blink 182 - Adam's Song happysad - 30 raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 scorpions wind of change pink floyd the wall 1,2,3 pink floyd high hope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 To jest Karramba mój drogi:) Zapędziłem się :P chciałem napisac "Liroy - Scyzoryk" szybko zebym nie zapomniał i się wkradł błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 1) Samuel Brbel - Agnus Dei (Słyszeliscie napewno - intro gry Homeworld 1) 2) Beethoven - Sonata księżycowa 3) Smashing Pumpkins - Disarm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Slipknot - Pulse Of The Maggots Pozwole sobie przypomniec, że tytułem tematu jest "Najlepszy utwor jaki w zyciu slyszeliscie" ... tak wiec nie wymieniajcie całych list utworów ktore macie na kompie. Tu chodzi o ten jeden kawałek, który wam sie najbardziej podoba. Pozdro Edytowane 16 Marca 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Jak jeden, to jeden... :wink: Grammatik - Pamiętam Edytowane 16 Marca 2006 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ale jak komus sie wszystkie tak samo podobaja... :wink: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...