Gość Pioorek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja mam dwa ulubione ;] Akurat - balet Kazik - Co sie stalo z naszym panem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nie ma muzyki na całe życie,,obecnie shapeshifters - lolas theme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dire Straits - Brothers In Arms... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Generalnie klasyka ;] Scorpions: Wind Of Change Led Zeppelin Stairway To Heaven Guns N' Roses Knocking on Heavens Door Bob Marley No woman, no cry.. Eric Clapton Tears in Heaven Janis Joplin Leaving On a Jet Plane Jimy Hendrix Voodoo child, Hey Joe i wieeele, wieeele innych ;] a z nowszych to najlepsza jest: Hallelujah (soundtrack ze 'shreka') [Rufus Wainwright] Jednego ulubionego utworu nie potrafie wybrać... Uwielbiam je wszystkie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Gun's N Roses - Don't Cry [zbieram covery ;] a partie rytmiczna gralem juz chyba na kazdym instrumencie ;) ] Pantera - I'm Broken Satyricon - Mother North & Fuel For Hatred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deckard93 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) nie slycham takej muzyki ale ten kawałek akurat jest metalem takze nie smiejcie sie: Deep Purple- "Smoke on the water" Deep Dish - "Say hallo" Edytowane 3 Maja 2006 przez deckard93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Farben Lehre - Piosenka leniwych słoni Farben Lehre - miasto konca wieku Hey - Ho Illusion- B.T.S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Slayer-South of heaven/Hell awaits Juno reactor-The song for the ancestors/Solaris Metallica-Whisplash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Carlos Santana - Europa Pink Floyd - High Hopes Duran Duran - A View To A Kill Queen - The Show Must Go On Depeche Mode - Personal Jesus Depeche Mode - Policy Of Truth a z muzyki elektronicznej : Future Sound Of London - Papua New Guinea Hybrid - Finished Symphony Sasha - Xpander Edytowane 2 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jak dla mnie to chyba Moby-Lift me up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 jednego utworu to sie raczej nie da napisac ale jak dla mnie to cokolwiek ludzi takich jak: Alien Ant Farm Incubus niegdyś SlipKnoT Frank Sinatra Pink Martini Poncho Sanchez cokolwiek z radyjka smoothjazz.com i wiele, wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jak dla mnie to chyba Moby-Lift me up IMHO mial duzo lepszych utworow (szczegolnie album Play oraz Play - B Sides uwazam za bardzo udany), choc ten tez jest niezly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Wszystkie utwory Green Day przed wydaniem American Idiot [ 1990 - 2003 ]. Nie mogę podać pojedyńczego, w moim wypadku jest to nie możliwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Moby wiele dobrego zrobił dla muzyki w swojej karierze, IMHO genialny jest album "Everything Is Wrong" I na zawsze jego autorstwa nieśmiertelne utwory takie jak : - Next Is The E (ten utwór ma już 14 lat !! ale ten czas leci) - Feeling So Real (a ten 12 latek) - Go Edytowane 3 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jeśli Moby, to: Natural Blues (pierwszy jego kawałek, który usłuszałem) Flower (z "Gone in 60 Second") Why Does My Heart (bardzo nastrojowy kawałek) Poza tym znane z filmów/tv: Bodyrock, Jam For The Ladies, Find My Baby, In This World, Porcelain, Sunday Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Stairway to heaven Oczywiście w oryginale:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Slayer-South of heaven/Hell awaits Juno reactor-The song for the ancestors/Solaris Metallica-Whisplash Pisze się Whiplash - to tak gwoli sprostowania, nie mam ulubionego utworu, słychając bez przerwy tego samego można się zanudzić, a teraz najczęściej włączam utwory Behemoth'a - szczególnie wersje live (Mystic Festival 2001 - polecam) i zastanawiam się nad jednym - zdecydowana większość osób wpisuje utwory rock/metalowe (lub z pobliskiego kręgu) - to chyba świadczy, że to ambitna muzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Dire Straits & Eric Clapton - Romeo and Juliet - 1988 - Live at London's Wembley Stadion Najlepsza wersja tej ballady, swietna solowka na saxofonie. pozdrawiam komisarz ps. Ulisses - piekna piosenka. Jest tez wersja angielska, ale wg. mnie sporo gorsza (tez Celiny). Co do trudnosci wyboru jednego utworu, to jetsem w podobnej sytuacji:) Edytowane 3 Maja 2006 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Metalica-Noting Else Matters, Master of Puppest i inne. U2-So Cruel, Exit, City Bliding Lights Linkin Park-Numb, With You, Somewhere Belong, In The End Iron Maiden-The Number of The Beast(fajna "modlitwa" na początku-niezły klimacik) Phil Collins- Another They in Paradise Sting-Shape of my heart Guns N'Roses-większość Piosenki ze stronki ENERGY2000- fajne kawałki techno. Naprawde niezłe kawałki które albo uspokajają albo pobudzają do życia. A co do Metalici przekonałem się że nie tylko potrafią bębnieć w będny i rzępać na gitarze ale mają także bardzo fajne kawałki. To samo w przypadku U2 i Iron Maiden. POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Jak dla mnie Mike Oldfield - Moonlight Shadow. Podobało mi sie to jak byłem dzieckiem i nadal mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Jak dla mnie Mike Oldfield - Moonlight Shadow. Podobało mi sie to jak byłem dzieckiem i nadal mi sie podoba :)Ajjj no to rzeczywiscie kultowa piosenka ;] i jeszcze bardzo lubię Desert Rose [sting with Cheb Mami] :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Anty liroy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 moze nie nejlepszy ale jeden z mojich ulubinych: 40sta symfonia mozarta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Jak tylko jeden to chyba Avenged Sevenfold: Blinded in chains :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 NIe ma czegoś takiego jak ulubiony utwór, bo ile można słuchać tego samego? Trzeba choćby zroić sobie przerwę. Teraz sobie słucham Misfitsów i Danzig - polecam w szczególności pierwsze płyty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 mam na tyle dluga playliste ze mi sie nie nudzi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Iron Maiden "Afraid to Shoot Strangers" Blind Guardian "Imaginations From the Other Side" My Dying Bride "A Cruel Taste of Winter" Bruce Dickinson "Tears of the Dragon" Testament "D.N.R." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Tak przeglądając na szybko, to mógłbym się podpisać pewnie pod około 20% wymienionych utworów. :lol2: No, ale spróbujmy: In Flames - Bullet Ride Fate No More - niech będzie Crack Hitler Anathema - w zasadzie to nie wiem co wybrać, w każdym razie z Silent Enigma albo Alternative 4. No i Sleepless! The Cure - Open Godsmack - Trippin Nie no, powinien być topic o ulubionych zespołach, byłoby łatwiej. B) Edytowane 12 Maja 2006 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Jak jeden to jeden. Lamb - Gabriel, utwór 8 z płyty What Sound z roku 2001 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Queen - Live at Wembley '86 - One Vision ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...