grzesie.k Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam. Przegladajac allegro w poszukiwaniu nowej myszki natknalem sie na tanie MX310 ( http://www.allegro.pl/item95533489_logitec...vat_tanio_.html ) Pognalem do paru sklepow i patrze, ze ceny z allegro to prawie 1/2 cen sklepowych.. Normalnie te mychy byly po 149 pln a na aukcjach kolesie wystawiaja je po 70-pare zlotych. Warto to kupic czy to moze jakas podroba lub nie wiadomo co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 mam od dwóch tygodni Diamondbacka, jak na razie jestem bardzo zadowolony - wygląda i chodzi świetnie! W przeciwienstwie do innych juz sie prawie przyzwyczailem, mysle ze zalezy to od poprzedniej myszki. Gra sie super, polecam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarinn Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Kupiłem mysze a4tech x-718. Nurtuje mnie jeden problem. Do zestawu dołączona jest przejściówka USB-->Ps2. Czy kożystając z niej moja mysza będzie chodziła jakoś gorzej niż pod USB ?? Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez sarinn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Spieq,masz może możliwość przetestować tą myszkę : http://www.allegro.pl/item96570236_nowosc_...aser_mouse.html Ciekaw jestem jaki tam układ wsadzili,oby nie ten z MX610 (800dpi laser i duża akceleracja). Może ktoś coś wie na jej temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Hej, własnie odebrałem swoją ie3.0a z poczty. Nurtuje mnie jedno pytanie, mianowicie, czy wam tez ie3.0a przechodzi w stan czuwania ? (przygasa dioda) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zależy która. W IE są zazwyczaj dwie: jedna oświetla powierzchnię pod myszką a druga logo z tyłu myszki. Przygasać powinna ta pierwsza i jest to rzecz normalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dzieki o to mi chodzilo ;-) Jeszcze jedno, jaka farbe polecacie do pomalowania ie3.0 ? chodzi mi o rodzaj, a nie o kolor ;> Chce ja pomalować glownie z tego wzgledu, ze przyciski sa juz 'wyjechane' pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 yo jest jakaś róznica jak podkręce z 125MHz do np 1000Mhz myszke x-718 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 yo jest jakaś róznica jak podkręce z 125MHz do np 1000Mhz myszke x-718Satysfakcja... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Czy ktoś z Was się orientuje kiedy będzie dostępny ( jeśli w ogóle ) A4tech X-718F srebrno-czarny ( ten drugi model z przewagą matowego srebra ) ? Może już gdzieś , ktoś .. ma go w swej ofercie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Co sądzicie o padzie Xpad ProMotion? Na komputroniku 25 zł i mam ten sklep w swoim mieście więc transport za free. Taką kwote jestem w stanie zapłacić za dobrego pada. Używa to ktoś? Dorównuje jakością Steelpadowi QCK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) yo jest jakaś róznica jak podkręce z 125MHz do np 1000Mhz myszke x-718Hmmm... Może mniejsze opóźnienia? W końcu do tego to służy - do zmniejszenia opóźnień w przesyle danych. Dobre jest dlatego, że jak powiedzmy grasz z kumplem, kumpel ma 1000Hz, a Ty 125Hz, kumpel wali np. 6ms później, ale Ty zdychasz... Jak dasz na 1000Hz będziesz miał troszkę większe szanse... Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Nikt nie używał tego Xpada ProMotion? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 zwiększyłem za pomocą usb mouserate do 500hz ale Mouse Rate Checker 1.1b pokazuje mi 125hz :( nie wiem dlaczego. usb mouserate pokazuje że jest ustawione 500hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) A uruchomiłeś ponownie komuter? TUTAJ masz link do programu, który zmienia częstotliwość "w locie". Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 tak ten program niby pokazuje ze mam ustawione 500hz ale w tescie nadal 124hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mijamo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) ja juz jestem skołowany i sam nie wiem co wybrać obecnie posiadam razer viper 1000 no i jest jak jest no bedzie półtora roku jak sie z nią męcze ;) i teraz jestem zupełnie skołowany nie wiem co wybrać czy genius ergo 525 (jest akceleracja wsteczna czy jej nie ma oraz czy mysz sie gubi rpzy szybkich ruchach) razer diamondback * co tu duzo gadać viper 1000 zraził mnie BARDZO do produktów tej firmy :| i tu sie pytam ...jak jest z czułoscia tej mychy oraz z ewentualnym gubieniem przy szybkich ruchach ( bo w viperze to no comment oraz z akceleracja wsteczną) .. Razer PR. mx 518 cooltek hurricane ( no to jak wkoncu to jest ??? cudo czy szajs ??) g5 oraz copperhead odpadają bo cena :| .. a i podobno jakosć taka jak w przypadku vipera 1000 <loool> mieszkam w wawie i teraz pytanie może zna ktoś sklep gdzie można sobie wziąć w reke te 4 myszki ??? :| Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez mijamo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 @mijano Cooltek nie jest taki zły, precyzyjny, nie gubi sie. Może ci się wydać troche ogromny w porównaniu do Vipera który, no cóż jest mały. Ludziom zdarzają się problemy z akceleracją wsteczną, nie zauważyłem - podobno pomaga podkręcenie usb na 1000hz. W mojej padł przycisk w kółku, tzn nie tyle co padł co trzeba go b. mocno wciskać żeby zadziałał, nosze sie z zamiarem zaniesienia na gwarancje, ale mi sie nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 mijano ja tam bym walil w mx 518 albo db tylko zalezy co ci bardziej do reki przypasuje...o coolteku sie nie wypowiadam bo w ogole z nim stycznosci nie mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 x-718f sa juz od jakiegos czasu glownie na allegro popatrz ja dostalem za 68zł :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tak ten program niby pokazuje ze mam ustawione 500hz ale w tescie nadal 124hz A słuchaj... Tak w ogóle, to ona nie powinna mieć domyśłnie czasu reakcji 1ms? Zdawało mi się, że na allegro tym ją chwalili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 @mijamo Ja też mam taki sam problem co ty. Wyselekcjonowałem 3 modele : -Logitech MX518 -Logitech MX400 -Cooltek Hurricane Wiem że MX518 mógłbym brać z zamkniętymi oczami, ale cena... Dlatego zastanawiam się nad MX400 nowość i do tego laserówka. Powinna dobrze leżeć w dłoni. Posiada na bokach gumę (co jest bardzo ważne). Cooltek jest duży powinien mi przypaść do gustu. Czy jest on wadliwy i czy boli ręka po dłuższym obcowaniu z nia?? Dodam, że dlatego nie biorę MX518 bo muszę jeszcze dokupić QcK mini. Myszki lubię duże żeby cała ręka na niej spoczywała. Pomóżcie proszę- totalny zamęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 @bajtelo W mojej padł przycisk w rolce. Naprawiłem swoją IE 4.0 (właściwie to sama sie naprawiła), i chce teraz sprzedać Coolteka z padniętą rolką (gwarancja jest). Jakby co to PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 @spieq Załawt do testów Logiego MX400. W tedy wszyscy się dowiedzą co to jest i co w niej siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caparzo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam copperheada i steelpad qck mini , i nie widze roznicy w grze miedzy tym a moim starym a4techem kupionym 2 lata temu za 50 zl, to byl taki mocno przezroczysty z rolka i 2 standardowymi przyciskami, a na copperheadzie wcale mi sie nie gra lepiej :/ I NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!!! Co to jest akceleracja wsteczna? bo ktos mowil ze wystarczy sciagnac najnowszy firmware i wgrac go do copperheada zeby jej nie bylo wogole, ale co to jest? bo nawet nie wiem czy u mnie wystepuje czy nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Wie ktoś ile ten MX400 ma dpi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Wie ktoś ile ten MX400 ma dpi?Podejrzewam, że ma 1000dpi, ale nie mam pewności. Dosłownie nigdzie nie ma o tym info :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A słuchaj... Tak w ogóle, to ona nie powinna mieć domyśłnie czasu reakcji 1ms? Zdawało mi się, że na allegro tym ją chwalili... no z tego co widze u siebie i we wszystkich testach to nie :) może to chodzi o jakiś inny czas reakcji?? nadal nie poradziłem sobie z tym oc usb :( sprawdzałem już za pomocą 3 programików sp. Nie wiem jak ludzie mogą grać na 2000dpi czy też 1600 ;) mycha po za tym wymiata!! jedyne jej minusy to lakierowana obudowa (pocenie się ręki i szybkie przyleganie brudu) oraz miganie scrolla na 2000dpi bezsens jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caparzo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 moglby ktos odpowiedziec na moje pytania? Zadalem je 3 posty wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 moglby ktos odpowiedziec na moje pytania? Zadalem je 3 posty wyzej moze po prostu Ci ta mycha nie pasuje http://pclab.pl/art18073-7.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...