tripsta Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Physx to jakis zart, zabawne ze jak do mnie strzelaja gdy sie wychylam zza winkla to sypia sie wiory, drzazgi ktore zascielaja cala podloge, a jednej dzury po kuli nie ma w tych deskach haha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userus Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wywala jeszcze komus z gry do windy na najnowszych sterach nvidii ? a co do bugow... mozna przejechac przez "Tuje" :) wiszą w powietrzu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 To tak. Faktycznie nowe stery psyhx dają ładnego kopa - tak jak nie mogłem na wszystkich ustawieniach na max grać bo miałem 10-15 fps to teraz mam prawie cały czas płynny obraz. Tylko momentami spada poniżej 25fps. Praktycznie cały czas 40fps, czasem skoczy na 50 czasem spadnie do 30. Co do Psyhx - niedopracowany. Na początku tej misji gdzie strzelamy z tej broni maszynowej zamontowanej przy oknie wszystko ładnie się rozpada, ale spróbujcie postrzelać do tych aut. Ślady po kulach zostają, ale tylko...hmmm 1/5? Jest wiele takich błędów. Ściany się sypią, ale tylko w wybranych miejscach. Strzelając do filarów nie rozpadają się tak jak powinny. No ale cóż. Nie jest źle, to jest w miarę nowa technologia, może następne gry będą lepsze. Poza tym to na razie jest demo. Poczekajmy na pełną wersję. PS. Czy Wy też zauważyliście że pomiędzy Psyhx na max, a wyłączonym jedyna różnica jest taka, że na ziemi zostają jakieś odpadki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) W miarę nowa? nV wykupiła AGEIA'ę w 2008 roku, a przedtem i tak 4 latka już AGEIA nad nią "pracowała". Powinni wprowadzić Havoka, obsługiwanego bez zająknięcia przez wszystkie GPU, nie tylko nVidii. No ale wtedy nie można tyle zarobić. Stańcie sobie na aucie, kiedy goni was policja (przy 1 [bądź 2, nie sprawdzałem] gwiazdce). Będzie sobie stała i stała, hehe. Ponadto, dźwięk chodzenia po samochodach ma się nijak do rzeczywistości. Brzmi jak chodzenie po metalowych schodach. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dokładnie, ja przez 4 godziny grania w demo wychwyciłem już dosyć dużą ilość bugów, nie wieżę by twórcy oddali nam finalną wersję z tak głupimi błędami. Dalej jestem zdania że to demo to jakaś wczesna beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Dokładnie, ja przez 4 godziny grania w demo wychwyciłem już dosyć dużą ilość bugów, nie wieżę by twórcy oddali nam finalną wersję z tak głupimi błędami. Dalej jestem zdania że to demo to jakaś wczesna beta. W folderze z gra jest plik Autobuilder.log w ktorym czesto wystepuje data 07/16/2010 takze beta to to chyba nie jest. Chociaz nie wiem z czego dokladnie jest ten log :lol: ma cos wspolnego z shaderami Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Fajny bug jest kiedy ktoś nie może wysiąść z auta - np. policja nas goni ale jest zastawiona i nie mają jak wyjść. Nagle pojawiają się na dachu. Nie wieże żeby beta testerzy nie zauważyli czegoś takiego i żebyśmy dostali takie coś w finalnej wersji. Swoją drogą to demo to może być właśnie coś ala beta - po tygodniu od wydania dema twórcy wejdą na youtube, wpiszą "Mafia II demo bugs" i wyskoczy im cała lista filmików ze wszystkimi bugami w grze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Pamiętacie ten gameplay w którym pokazywali naprawę autka? Pamięć mi szwankuje czy bohater miał w łapie klucz (francuza czy coś). W demku po prostu macha rękoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Najlepsze jest Ai, wystarczy postrzelic policjanta i schowac sie do basenu, a beda stali nad nim i strzelali w ziemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Najlepsze jest Ai, wystarczy postrzelic policjanta i schowac sie do basenu, a beda stali nad nim i strzelali w ziemie :) Ogólnie strzelaniny prowadzone na ulicy z policją wypadają bardzo blado. AI nie potrafi się chować i jakoś tak drętwo lata i strzela czasem aż zbyt celnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chaos`theory Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dokładnie, ja przez 4 godziny grania w demo wychwyciłem już dosyć dużą ilość bugów, nie wieżę by twórcy oddali nam finalną wersję z tak głupimi błędami. Dalej jestem zdania że to demo to jakaś wczesna beta. Musze Cie rozczarować, ale pełna wersja poszła do tłoczni wcześniej nawet niż wyszło demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 @shoX1ty: Ale demo mogło być już wcześniej przygotowywane i pełna wersja może nie zawierać tych błędów, albo w krótkim czasie wyjdzie patch poprawiający część błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A już wiadomo ile samochodów i broni będzie w pełnej? Bo demo ilościowo nie zachwyca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chaos`theory Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 @shoX1ty: Ale demo mogło być już wcześniej przygotowywane i pełna wersja może nie zawierać tych błędów, albo w krótkim czasie wyjdzie patch poprawiający część błędów. Praktycznie od razu po premierze na pewno wyjdzie patch. Na steamie pewnie nawet będzie do ściągnięcia juz zpatchowana Mafia w dniu premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss1394 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) 2 tygodnie (niektórzy szybciej zdobędą :D) i dowiemy się wszystkiego. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Adamuss1394 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ogolnie rzecz ujmujac wszyscy bardziej wymagajacy powyzej 20stego roku zycia nie popadaja w zachwyt Mafi II jak na druga polowe 2010 roku wymagac by mozna ciut wiecej , jedynie klimatem i fabula moze sie obronic ;) ach ta fabula i klimat ,mogli by puscic Mafie 1 z nowymi misjami i pewniakiem co niektorzy by sie zachwycali . Fabula i klimat najwazniejsza , grafa A.I i bledy to nie jest istotne gdy sie ma 15 lat i mama placi za gre 150zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) A już wiadomo ile samochodów i broni będzie w pełnej? Bo demo ilościowo nie zachwyca. samochodow wiecej niz 50 i mniej niz 70 a broni okolo 20 Ogolnie rzecz ujmujac wszyscy bardziej wymagajacy powyzej 20stego roku zycia nie popadaja w zachwyt Mafi IIjak na druga polowe 2010 roku wymagac by mozna ciut wiecej , jedynie klimatem i fabula moze sie obronic ;)ach ta fabula i klimat ,mogli by puscic Mafie 1 z nowymi misjami i pewniakiem co niektorzy by sie zachwycali .Fabula i klimat najwazniejsza , grafa A.I i bledy to nie jest istotne gdy sie ma 15 lat i mama placi za gre 150zl. W kazdym topicu marudzisz jak kobieta podczas okresu, grales w ogole w pierwsza czesc? Fani mafii oczukuja przede wszystkim fabuly skrojonej na miare swietnego filmu gangsterskiego, a nie sandboxa w stylu gta z cienka jak [gluteus maximus] weza fabula i czasozapychaczami w styli silki czy bilardu. Juz wczesniej bylo wiadomo ze producent skupia sie glownie na fabule. A reszta Swojej wypowiedzi chyba starales sie dodac sobie troche inteligencji (przynajmniej tej widocznej na forum). ps. Juz ktos na forum kiedys zablysnal tekstem ze niektorym wystarczy tylko klimat w grze. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Fabula i klimat najwazniejsza , grafa A.I i bledy to nie jest istotne gdy sie ma 15 lat i mama placi za gre 150zl. Coś w tym jest. To pewnie dlatego lubię odpalić na Wii emulator Pegazusa i popykać w Super Mario Bros :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ogolnie rzecz ujmujac wszyscy bardziej wymagajacy powyzej 20stego roku zycia nie popadaja w zachwyt Mafi II jak na druga polowe 2010 roku wymagac by mozna ciut wiecej , jedynie klimatem i fabula moze sie obronic ;) ach ta fabula i klimat ,mogli by puscic Mafie 1 z nowymi misjami i pewniakiem co niektorzy by sie zachwycali . Fabula i klimat najwazniejsza , grafa A.I i bledy to nie jest istotne gdy sie ma 15 lat i mama placi za gre 150zl. No niestety ale muszę się zgodzić. Mafia 2 nie powoduje u mnie szczęko opadu. Jest wiele elementów w których Mafia 2 po prostu nie ustawia poprzeczki wysoko. Z drugiej jednak strony czuć klimat i fabuła zapowiada się ciekawie. Ocenimy po pełnej ale oczekiwałem na tytuł roku a tym czasem chyba już SC2 nawet jest lepszym kandydatem ;) Haha no niestety tak to działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Gierka mi smiga ze srednią predkością 56 fps - chyba ciut slabo jak na to co mam: GeForce GTX 295, 12 gb ramu procek i7 920 system operacyjny win7 64bit. Mniejsza z tym wiekszy problem, nie wiem czy wynika z tego ze jest to demo ale od poczatku wszystko chodziło bez zarzutów a od dziś pogram sobie moze z minutę i wyłazi mi do windowsa. w czym moze być problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zlookajcie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=LhcZecbiqeM&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zlookajcie ten filmik Ja od dawna jestem przekonany, że takowa misja się pojawi w grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Kiedyś czytałem artykuł o produkcji gier. Było troszkę o beta testach, sposobie ich produkcji itd. Jedno zdanie mi dość poważnie zapadło w pamięć. Autor wyraźnie zaznaczył że w 3/4 przypadków jeżeli demo jest zabugowane, a premiera jest za paręnaście dni to nie ma szans by producent był w stanie je naprawić. Bo przeważnie gra już jest pakowana i czeka na premierę. Wszystko wskazuje na to że dostaniemy zabugowany produkt który, albo twórcy będą szybko patchować albo będzie niezłym zlepkiem ciekawych pomysłów w nie do końca ładnym pudełku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dopiero co skonczylem pierwsza czesc mafii i musze powiedziec, ze gra swietna mimo swoich lat :wink: Niestety nieudalo mi sie odblokowac wszystkich aut, mimo tego ze jak tylko byla mozliwosc to jechalem do Ralpha aby nowa bryke zyskac. Wracajac do tematu, to mysle ze 2 czesc bedzie rownie udana. A co do smaczkow typu animacja otwierania maski/kufra i wrzucania do nich przeciwnikow, to po premierze pojawia sie liczne mody to uzupelniajace. Mam takze nadzieje, ze tym razem nasz bohater zostanie nowym donem :D i np. w kolejnej czesci (o ile wyjdzie) go spotkamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Melee was never in the game? really? - 2K Forums Hm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Melee was never in the game? really? - 2K Forums Hm... witamy w świecie DLC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=o22yRhsZnN0 Fajny bug. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Z tym mechanikiem też jest dobra opcja, jak mu zabierzecie furę i podjedzie się gdzieś na róg budynku, tak, żeby nie dało się wyjść, ale jednocześnie, żeby gościu miał dostęp do kierowcy. Wtedy nas wyciągnie z auta i nasza postać wpadnie w teksturę budynku, następnie pod mapę i do wody. :] Takich mniejszych błędów jest masa, ale to wszystko chyba do załatania patchami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 1:18 w tym filmiku po prostu boskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Może gra nie jest doskonała, ale dla mnie jedna z lepszych produkcji tego roku. PS: Czy wy też uważacie, że wszystkie te auta są przepiękne czy ja po prostu jestem takim miłośnikiem starych amerykański(i nie tylko) aut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...