djcasey Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 04:50:00 = default_weather_0104:10:00 = default_weather_0204:30:00 = default_weather_0304:50:00 = default_weather_0405:10:00 = default_weather_0505:30:00 = default_weather_0605:50:00 = default_weather_0706:10:00 = default_weather_0806:30:00 = default_weather_0906:50:00 = default_weather_1007:10:00 = default_weather_1107:30:00 = default_weather_1207:50:00 = default_weather_1308:10:00 = default_weather_1408:30:00 = default_weather_1508:50:00 = default_weather_1609:10:00 = default_weather_1709:30:00 = default_weather_1809:50:00 = default_weather_1910:10:00 = default_weather_2010:30:00 = default_weather_2110:50:00 = default_weather_2211:10:00 = default_weather_2311:30:00 = default_weather_00 jest to tylko na próbę bo jak widać pogoda jest określona od 4 do 11 w innych godzinach mamy noc. Jutro pogrzebie i może znajdę komende odp za czas w grze. spoko thx za konfig jutro obczaje, kurde ta gra mi sie coraz bardziej podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 wrzuciłem moda realityenhancementbeta3 i powiem tak - tak powinno być w tej grze od początku :) pytanie - co robię nie tak? ;) - wgrałem transport moda , komendy dopisałem,, jak wsiąść do samochodu? patch 0.(0)1 zaaplikowany, rev3 i tr mod i jakoś nie widzę zeby się nimi dało jeździć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 2gb ramu rozwiazalo u mnie problem zwiech. Generalnie na max detalach nawet w mocnych walkach gra utrzymywala 30fps , choc dal mnie w fpp to juz nie jest plynnie, to jednak dalo sie grac ;) Skonczylem przed chwila i dostalem smutne zakonczenie :( Giera jest niesamowita, wciaga! Gra swiatel i cieni na full detalach powala, az chce sie na to gapic ;P Z pewnoscia przejde jeszcze raz, starajac sie tym razem o good ending :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wie ktoś kiedy wysyłają Stalkera??? 13 kwietnia czy może jutro, albo w poniedziałek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 2gb ramu rozwiazalo u mnie problem zwiech. Generalnie na max detalach nawet w mocnych walkach gra utrzymywala 30fps , choc dal mnie w fpp to juz nie jest plynnie, to jednak dalo sie grac ;) Skonczylem przed chwila i dostalem smutne zakonczenie :( Giera jest niesamowita, wciaga! Gra swiatel i cieni na full detalach powala, az chce sie na to gapic ;P Z pewnoscia przejde jeszcze raz, starajac sie tym razem o good ending :) hmm a zacina ci czasem w lokacjach tych bardziej skoplikowanych ? typu zamkniete pomieszczenia z duza iloscia przedmiotow ? znisczone budynki ? itp itd ? JA dalej nie oge rozkminic czego to wina ... kompa mam wypas a tu takie lole ... nie usne doputy nie uzyskam sensownego framerate ! HELP! Moze to ten celeron ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 w lokacji z labem X16 mam ok 30-60fps, ale po wejsciu na teren miasta gdzie jest bar fps oscyluja w granicach 15-25fps wiec nie jest mocno rozowo a czasem w czasie biegania przez lokacje potrafi stanac na chwile lub dwie i po chwili dalej chodzic. i detale nie sa walniete na maksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wie ktoś kiedy wysyłają Stalkera??? 13 kwietnia czy może jutro, albo w poniedziałek??? Ja już właśnie otrzymałem swoją wersję EK, i kawałek rosyjskiej gazety, niestety nie wiem z którego roku a mój ruski hmm, no cóż powiedzmy że jest niewystarczający do zgłębienia tajemnic tego artykułu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 w lokacji z labem X16 mam ok 30-60fps, ale po wejsciu na teren miasta gdzie jest bar fps oscyluja w granicach 15-25fps wiec nie jest mocno rozowo a czasem w czasie biegania przez lokacje potrafi stanac na chwile lub dwie i po chwili dalej chodzic. i detale nie sa walniete na maksa. no ale wiesz masz 7900GT wiec teoretycznie u mnie giera powinna smigac szybciej ... kompa twoj tez jest calkiem calkiem, w sumie na takich sprzetach gierka powinna smigac plynnie jak kupa niemowlaka, jestem ciekaw ilu ukrancow stac na takie maszynki jak my mamy .. powinno byc im biedniejszy kraj tym lepiej zoptymalizowany kod.. ale jest innaczej a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) no ale wiesz masz 7900GT wiec teoretycznie u mnie giera powinna smigac szybciej ... kompa twoj tez jest calkiem calkiem, w sumie na takich sprzetach gierka powinna smigac plynnie jak kupa niemowlaka, jestem ciekaw ilu ukrancow stac na takie maszynki jak my mamy .. powinno byc im biedniejszy kraj tym lepiej zoptymalizowany kod.. ale jest innaczej a szkoda akurat moj post byl bardziej zaadresowany w strone maxdamage niz Twoja. a u Ciebie waskim gardlem jest cielak. Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Odpowie ktos na moje pytanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie. Zmienialem partycje i teraz mam gre na innej, ale nie patchowalem gry. Przegralem savy na bank do wlasciwego katalogu i dlaczego ich nie widac?? Od kiedy to zmiana partycji ma jakies znaczenie ? 1. Pewnie nikt nie probowal tego typu operacji wiec bedziemy strzelac. 2. Albo jednak nie na bank 3. Albo gdzies przy instalacji gra pozostawia w systemie slady swojej instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 http://www.fpsbanana.com/skins/21750 - naprawde fajna strona z modami http://www.youtube.com/watch?v=AjUBzGgiBzE...2Fskins%2F21772 -mp5 mod + hands mod - cholera gra wyglada wogle inaczej :D http://www.fpsbanana.com/screens?img=http:...skins/26620.jpg -dłonie http://www.fpsbanana.com/screens?img=http:...skins/27006.jpg - nowy kolt :D http://www.fpsbanana.com/screens?img=http:...rends/20140.jpg :D http://www.fpsbanana.com/screens?img=http:...rends/20137.jpg - to zwykły egzo ? Gdyby tak zebrać wszystkie mody w nową gre .... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) 1. Pewnie nikt nie probowal tego typu operacji wiec bedziemy strzelac. 2. Albo jednak nie na bank 3. Albo gdzies przy instalacji gra pozostawia w systemie slady swojej instalacji. Juz do tego doszedlem. Okazalo sie, ze musze wrzucic savy do partycji na ktorej mam viste a nie xpeka i hulaja :) Troche mnie to dziwi gdyz gram na xpeku, ktory jest zainstalowany na dysku C a Viste mam na D Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no ja dzis dostałem swiezyne w pracy :] zobaczymy jak to bedzie smigac na moim sprzecie btw. i tak tylko multi bede odpalał ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no ja dzis dostałem swiezyne w pracy :] zobaczymy jak to bedzie smigac na moim sprzecie btw. i tak tylko multi bede odpalał ^^Moja juz leży na chacie i czeka ...za 2 godz z roboty wracam i nocka zarwana , szybko uśpić żone i do boju...hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 jak bedziesz chcial, wiec pograc na multi to od razu zassij tego patcha :) btw. nie sledze codziennie tematui nie wiem czy juz ktos zapodawał - jakby ktoś chcial te kody odblokowujace to @ pw piszcie (chociaz i tak pewnie juz po necie hulają :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) tego patcha to juz dawno mam na dysku :) jeszcze jak Ang testowałem :) Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ok spox, nie wiedziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 fotki edycji podstawowej :) http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=194 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donciu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) Spotkał ktoś z was Military Stalkerów ? Ja spotkałem ich pierwszy raz dopiero w Pripiat. Wychodziłem z budynku gdy nagle mi cos czarnego przeleciało przed oczami , myślałem że to jakiś dutier , no ale oni nie biegają przecierz tak szybko , no i bym go widział na minimapie. Następna myśl - to był Bloodsucker ! Jednak nie , bo bloodsuckery atakują od razu bez zabawy w podchody no i wydają z siebie dziwne dźwięki. No coż , po nieudanej identyfikacji wyszedłem na plac przed budynkiem , gdy tu nagle coś we mnie pakuje żelastwem ! Był to MS ! Dziadostwo , ma karabinek z tłumikiem , odda celną serie do ciebie i natychmiast się gdzieś chowa. Co najdziwniejsze , potrafią biegać sprintem przez co sa jeszcze gorsi do trafienia. Trochę mi przypominają Assasinów z HL1.Ale nie powiem , rząd wyposażył ich w fajne kombinezony , według mnie najlepsze w grze :D. http://www.stalker-game.com/en/?page=military Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez Donciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Hi, mam problem z misją w dark Valley gdzie mam zlikwidować przywódcę bandytów - POKER go zwą :blink: Rozwaliłem wszystko iwszystkich a s[ciach!]iela nie mogę odszukać :mur: Czy wiecie gdzie kolo POKER przebywa? :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Lektor i tłumaczenie jest super....teksty max...Gra warta kasy........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) W sumie zamieszczam znalezione - myśle, że nie będzie to niezgodne z zasadami forum ... Jest to pełne spolszczenie z wersji POLSKIEJ S.T.A.L.K.E.R.'a - plik gamedeta.db9 Pełne spolszczenie z głosami do gry S.T.A.L.K.E.R.: Cień CzarnobylaWyciągnięto z PL wersji językowejPlik należy wkleić do głównego katalogu gry według wzoru:C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylDodane przez Danio http://d01.megashares.com/?d01=a9632b6 Jak ktoś kupił wersję EN jak ja to może spróbować klimatu jak wygląda gierka w POLSKIEJ wersji językowej. Drugi raz jak będę przechodził to w PL i porównam grę w klimacie orginalnym z naszym tłumaczeniem. Jeżeli post niezgodny z zasadami forum proszę o usunięcie bez ostrzeżeń ;)! pozdrawiam, Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez Payti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) A tak to brzmi w polskiej wersji Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Normalnie jakbym film na polsacie ogladal :) Nie jest zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Payti klimat w oryginale EN jest taki ze jak nie znasz ruskiego to smakujesz tylko "pol klimatu" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Nie przypuszczałem , że lektor w grze jest taki dobry. Gdy pierwszy raz o tym usłyszałem myślałem , że to bedzie totalna porażka. Jednak z tego co słyszę świetne spolszczenie. Lektor w grach bardzo mi się podoba, pierwszy raz coś takiego widzę i mam nadzieję , że będzie więcej takich spolszczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 wooo jestem w szoku lektor jest zajebisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) wooo jestem w szoku lektor jest zajebisty. faken ... robi wrazenie :P a lektora znam osobiscie bo podkladal glos w naszym filmie :D www.119.neostrada.pl/zwiastun.MPG jakby co ten kolo w zelonej bluzie to ja :D Heh jakbym wiedzial ze koles bedzie robil jako lektor w stalkerze to mialbym z nim oczyms wiecej pogadac niz tylko aaaa czy eee jak pierwszy raz uslyszalem jego glos na zywo w koncu wiecie to osoba znana w pewnym sensie :P ale koniec z OT Jak to z tym celeronem w koncu jest ? jakbym mial go porownac do pelnego procka w grze to do czego bylby porownywalny po takim OC ? Czy ktos wie gdzie znajde info dot. skalowania gry z CPU ?! Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez Vault Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 od 12.04. w olsztynskim a i byc moze reszczie MM TDU bedzie za 79pln a do stalkera za 79pln daja jakiegos gryzonia gratis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...