Kaeres Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Kazdy madry ssa (nawet moderatorzy), a nie pindoli glupoty na forum lub zadaje denne pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja jestem madry i nie ssam :wink: BTW... o jakim ssaniu:oops: mówisz... ty zobczencu :lol: I jeszcze wrabasz w to moderów 8O ... no... to miłej zabawy chwopaki :mrgreen: BTW2 (serious BTW) Zamiast piepszyć o tym z kad zassac, jak zassac czym wypalić, jakiej witaminki ile zajmuje itp... gadajcie o GRZE. Ja zobaczylem ze ful wyszło to weszlem na forum myślac ze jakies komentarze na temet gry beda i sie skusze na ewentualne "kupno", a tu kupa... jak zwylke jak wychodzi jakaś wieksza gierka to kilka stron musi byc o wrazeniach z sciagania ile % ile zajmuja itp... LITOŚCI!! I jescze piepszenie ze to nie warez bo zamiast karak napisze witaminka i bedzie ql. Sciagajcie sobie gry i siedzcie z tym ciecho, nie umiecie sciagac... to se kupujcie orginały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 to weszlem . Masz racje, niestety wiekszosc tekstow o tym jest kto ile sciagnal itp. itd. zgodze sie z Toba Jednak poprawny jezyk polski tez obowiazuje (zaraz mi sie przypomina - szlem lakom, kwiaty pachly, ona mnie odepchla :lol: :lol: ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 weszlem, wszedlem... wazne zeby mozna bylo mniej wiecej zrozumiec o co mi chodzi... a bledów robie mnustwo i jakos mi to nie przeszkadza, bo kazdy je przeciez robi... Pozatym tych przychodzeń wchodzen itp.. to nigdy nie qmalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 rowniez pozdrawiam :wink: No...i co z ta gierka ?? Ma to juz ktos ?? Lepiej chodzi niz demko ? nie wiem jak chodzi demo ale na moim radku mam niezle przeboje z ta gra juz udalo mi sie uruchomic , ustawienia na low i musialem w wlasciwosciach opengl anizo wylaczyc :?: , bez sensu skoro to dziala w d3d po zmianie w czasie gry na detale medium /high wywala vpu recovery ale dalem ok i zaladowalo gre dalej :lol: tylko grafika byla troche rozpieprzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 yyy a u mnie na cat 4.3 sie kaszani grafika :/ jakieś tekstury uciekają. na 4.2 jest ok mowie o pełnej wersji, dema nie tykałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 pmp, na ktorej zabawce masz takie przekopy ? Na tej samej co case ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas1 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Może ktoś jeszcze by napisał jak mu chodzi pełna wersja tzn. lepiej czy może gorzej w porównaniu do dema ??Szczególnie mnie interesuje jak się sprawuje na radeonach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 kaeres ? nie rozumieć pytania ;-) na której zabawce ? 1 bo 2 jest kobity yhyhy a ona grac mi nie pozwala tam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 od razu mowie dla posiadaczy radkow jak uzywacie cat. 4.3 i chcecie grac w ta gre bez problemow to zamiencie na 4.2 wszystkie problemy znikna to samo dotyczy Battlefielda vietnam na 4.3 uciekaja tekstury P.S. jak zobaczylem to zabawka 1 i zabawka 2 nie roznia sie wcale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 zgadza się :-> są identyczne jak dwie krople wody nie licząc numerów seryjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 U mnie na Cat 4.2 w "Research Demo" też gubi teORT: ORT: ORT: ktury. Pełnej wersji jeszcze nie mam. Ktoś jeszcze ma taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 pmp, Twoj podpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Paszczu u mnie w demku to samo, tzn. gdzie niegdzie zamiast trway i dna w wodzie mam takie kolorowe pasy (na cat 4.2/i omegach po nie oraz na cat 4.3 to samo) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Hmmm to moze macie karty przekrecone ,bo ja z tego co pamietam na demie 2 i CAT4.2 nie mialem zadnych problemow z grafika. Raz tylko zauwazylem dziwne zachowanie sie cieni ,ale nic poza tym... A tak BTW jak gra chodzi w porownaniu do pierwszego i drugiego demka ,bo u mnie to drugie chodzilo o wiele lepiej niz to pierwsze...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Far Cry Boat Demo http://gamershell.com/news_PostponedBFarCr...yBBoatDem.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Hmmm to moze macie karty przekrecone ,bo ja z tego co pamietam na demie 2 i CAT4.2 nie mialem zadnych problemow z grafika. Raz tylko zauwazylem dziwne zachowanie sie cieni ,ale nic poza tym... A tak BTW jak gra chodzi w porownaniu do pierwszego i drugiego demka ,bo u mnie to drugie chodzilo o wiele lepiej niz to pierwsze...??U mnie to drugie też o wiele lepiej chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 kurde chyba cos jest zrypane w sterach/gierce na 9100/8500 na wszystkich katalizatorach nie udalo mi sie uruchomi gierki na wyzszym ustawieniu od low :evil: no nic , gierka idzie na razie w odstawke do ukazania sie jakiegos patcha , dobrze ze unreal fajnie chodzi :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Panowie Far Cry baja. Super grafa. Narazie nie mam czasu grać bo nauka ale w weekend to mam co już robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 kurde chyba cos jest zrypane w sterach/gierce na 9100/8500 na wszystkich katalizatorach nie udalo mi sie uruchomi gierki na wyzszym ustawieniu od low :evil: no nic , gierka idzie na razie w odstawke do ukazania sie jakiegos patcha , dobrze ze unreal fajnie chodzi :x A moze jest tak jak w demku tz. zeby na 9100 chodzila bez bledów musi byc special effects i lighting quality na low a reszta juz moze byc na high. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 poświęciłem się sprawie i zainstalowałem toto na maszynce z 9100. i co ? wogóle się nie uruchamia na cat 4.3 :-) znaczy gra niby jest ale obrazu wogole nie ma (tylko słyszę dźwięki) hyhyhyhyhy ale badziew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 kurde chyba cos jest zrypane w sterach/gierce na 9100/8500 na wszystkich katalizatorach nie udalo mi sie uruchomi gierki na wyzszym ustawieniu od low :evil: no nic , gierka idzie na razie w odstawke do ukazania sie jakiegos patcha , dobrze ze unreal fajnie chodzi :x A moze jest tak jak w demku tz. zeby na 9100 chodzila bez bledów musi byc special effects i lighting quality na low a reszta juz moze byc na high. dzieki poszlo , tylko zainstaluje jeszcze cat 4.2 , moze to pomoze na zrypana wode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zadziwiające efekty daje wyłączenie vpu recover... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zadziwiające efekty daje wyłączenie vpu recover... co daje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 pojawił się jakikolwiek obraz na r9100 w moim przypadku. dosyć ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 U mnie nic nie daje. Tektury tak migają że po 5 minutach gry mam taki oczopląs że chyba podziękuję temu demu (ale mi się rymło). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 poświęciłem się sprawie i zainstalowałem toto na maszynce z 9100. i co ? wogóle się nie uruchamia na cat 4.3 :-) znaczy gra niby jest ale obrazu wogole nie ma (tylko słyszę dźwięki) hyhyhyhyhy ale badziew Ale fart - zmienilem w pore karte graficzna :P Nie wiem jak full bo jeszcze nie mam ale w demko gram wszystko na very high tylko filtrowanie texur daje na medium bo very high jest dla posiadaczy 1GB ramu,a High na 728 Ram,ale sie nie martwcie - textury mozecie ustawic na very high tylko texture flirtering na medium.Teraz moze wyjde na lamera, ale nie wiem co to jest ale grafiki nie zmienia tylko jedyne co zmienia to brak dogrywania na 512 ram,a co do gry to demo rewelacyjne - jak dotad najlepsza strzelanka w jaka gralem (grafika fizyka klimat i wogole - polecam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 OZESZZ!!!! ale gra WYMIATA!!! no nie mam pytan. jesli chodzi o GRAFE to jest MIODNA.. bardzo pieknnie i starannie wszystko zrobione (postacie sa swietne) ale ta GRYWALNOSC ... no naprawde nie mam pytan, gra jest b.realistyczna. np jak zabilem kolesia na lodce i wypadl za burte to nie zatonal tylko utrzymywal sie na powierzchni I! poprostu jego cialo krwawilo..(screen ponizej). Na dodatek jeszcze w zadnej FPP nie mialem takiej mozliwosci widziec jak sie realistycznie kogos zabija (pistoletem). strszaly przyjmowane sa przez przeciwnika tak realnie ze wystarczy nawet jeden strzal i koles is dead.. gram na MEDIUM bo tak jak wyzej zostalo napisane HIGH dla posiadaczy 1GB ramu, tazke medium + antyx4 i anizox8 w 1024x32bit GRA CHODZI MIODNIE no jestem pelen podziwu.. POLECAAAAAM :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 w logu znalazlem takie cos C:Program FilesUbisoftCrytekFar Crylog.txt : Use Hardware Shaders for ATI R300 GPU kurde moze to jest przyczyna ze gierka zle chodzi na ati 8500/9100 tylko jak to zmienic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 U mnie na ustawieniach wszystkich na Very High tylko texture filtering na medium w 1024x768 drugie demo chodzi kiepsko,to znaczy jak się nawalam z kilkoma przeciwnikami to przycina :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...