organek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Sorki pomozcie nie moge odpalic dzwieku w facry w meni jest muzyczka a wtrakcie gry nic nieslychac kombinowalem jak mogem przestawialem karte (SB 5.1) na stereo.nasluchawki slowem wszysko i nic wgrze tez kombinowalem chyba wszystkiego a glupio sie gra jak nic niesluchac [/b] _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinacz Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mam mały problem w grze Far Cry mianowićie podczas gry mam coś takiego że wychodzi mi na pulpit i pokazuje się jakaieś okienko z numerkami EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Witam, Mam problem w misji SWAMP a mianowicie mam zrobić "Get the bomb", dochodze do tego wózka widłowego ale nie da sie tam bomby podłożyć :? . Więc gdzie trzeba puiść aby misje zaliczyc :?: .Obeszłem cały ten teren i nic nie znalazłem. Aha do tego białego punktu nie doszedłem co jest na mapie.Jak tan doiść :?: . Update: Już sobie poradziłem było trzeba zrestartować kompa i jeszcze raz uruchomić to wtedy ku zdziwieniu pojawiła sie u boku ta babka i poszła ze mną do wózka widłowego i wczytała sie kolejna misja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Wreśzcie się doczekałem polskiej pełnej oryginalnej wersji FAR CRY. Dziś w MediaMark zostałem mile zaskoczony i bez chwili wachania kupiłem gierke, mam nadzieje ze warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 :lol: o ile sie orientuje to wcisnoles klawisz obok Esc taki ze znaczkiem ~` nad klawiszem tab jak wciszniesz jeszcze raz to powinno zniknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Level: Boat. Problem: Śmigłowiec. Wysadziłem statek (bomba z tyłu), lece w/g zalecenia na przod i za chwile naglatuje smiglowiec. Problem w tym ze nie moge sie go pozbyc. Wale do niego ze wszystkiego co mam a on nadal lata! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Level: Boat. Problem: Śmigłowiec. Wysadziłem statek (bomba z tyłu), lece w/g zalecenia na przod i za chwile naglatuje smiglowiec. Problem w tym ze nie moge sie go pozbyc. Wale do niego ze wszystkiego co mam a on nadal lata! :? Jezeli sie nei myle to rakietnica jest na mostku ona pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Level: Boat. Problem: Śmigłowiec. Wysadziłem statek (bomba z tyłu), lece w/g zalecenia na przod i za chwile naglatuje smiglowiec. Problem w tym ze nie moge sie go pozbyc. Wale do niego ze wszystkiego co mam a on nadal lata! :? Witam, Ja miałem ten sam problem a rozwiązałem go następująco: Stanołem z tyłu tego masztu co jest na dole NIE NA GÓRZE, kucnołem i oddałem 6-7 strzałów z wyżutni rakiet. pzdr, Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Moze ktos udostepnic wpisy do rejestru tak aby tylko mozna bylo zainstalowac patch 1.1 bo nie instalowalem gierki tylko przegralem z dysku od kogos kto niema plyt tez i teraz jak chce "spaczowac" to pisze ze giera nie jest zainstalowana Jest to jakos do zrobienia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Moze ktos udostepnic wpisy do rejestru tak aby tylko mozna bylo zainstalowac patch 1.1 bo nie instalowalem gierki tylko przegralem z dysku od kogos kto niema plyt tez i teraz jak chce "spaczowac" to pisze ze giera nie jest zainstalowana Jest to jakos do zrobienia ??? bylo kilka stron wczesniej..........ale pewnie masz problem ze znalezieniem utwórz plik farcry.reg wklej zawartosc podaną ponizej.....uruchom plik i powinno być OK Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall{D6DBDC2A-E72C-4284-B6AD-6B3B61B4DABC}] "AuthorizedCDFPrefix"="" "Comments"="" "Contact"="" "DisplayVersion"="1.00.0000" "HelpLink"="" "HelpTelephone"="" "InstallDate"="20040324" "InstallLocation"="C:\\Program Files\\Far Cry\\" "InstallSource"="D:\\" "NoModify"=dword:00000001 "NoRemove"=dword:00000001 "Publisher"="Ubisoft" "Readme"="" "Size"="" "EstimatedSize"=dword:00301360 "SystemComponent"=dword:00000001 "URLInfoAbout"="http://www.ubi.com" "URLUpdateInfo"="http://support.ubi.com/Patches/?sort=f" "VersionMajor"=dword:00000001 "VersionMinor"=dword:00000000 "WindowsInstaller"=dword:00000001 "Version"=dword:01000000 "Language"=dword:00000409 "DisplayName"="Far Cry" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 z tego co zauwazylem to w wersji 1.1 po polsku , kazde inne ustawienie oswietlenia niz na maxa przelacza gre w PS 1.1 , mam radka 9700pro , czy jest sposob zeby tak nie bylo ? w wersji gry 1.0 , moglem to zmieniac a gra caly czas byla PS 2.0 . AHA ktory to level z ta rura gdzie bylo porownanie PS 2.0 i 1.1 - ati vs nvidia (obrazki sa na forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawko_78 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Czytalem wszystko chyba o tej grze i na temat bledu "... memory couldn`t be written..." itd bla bla bla. Instalowalem przerozne dentki. Mam winXp swiezutki. Plik wymiany tez mialem w roznych ustawieniach. Na partycji C, D nawet do 2 GB przydzielalem. Mam tez patcha 1.1 i gre na 3 CD. O dziwo wczesniej chodzila przed przeinstalowaniem XP i bez patcha. Nie mam pojecia co sie jej z.....o. naprawde brak mi juz pomyslow. Blad pojawia sie w moemencie kiedy ma sie juz uruchomic gra. Zawsze po przejsciu paseczka ladowania. Wiem ze mam malo RAM`u ale to chodzilo kilka dni wczesniej. PLEASEEEEEEEEE HELP ME. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 dla wszystkich majacych bledy grafiki...wyszły nowe Catalysty 4.5 http://www.ati.com/support/drivers/winxp/r....x=6&submit.y=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Cholerka, wiecie co jest z dzwiękiem w tej grze? Niby muzyka w menu jest, ale w samej grze nie ma dzwięków (chlapania wody, rozmów, odgłosów otoczenia). Kombinowałem i nic??? Mam dwie dzwiękówki, a na każdej jest to samo - muzyka jest, dzwięków otoczenia nie ma. W czym może być problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Cholerka, wiecie co jest z dzwiękiem w tej grze? Niby muzyka w menu jest, ale w samej grze nie ma dzwięków (chlapania wody, rozmów, odgłosów otoczenia). Kombinowałem i nic??? Mam dwie dzwiękówki, a na każdej jest to samo - muzyka jest, dzwięków otoczenia nie ma. W czym może być problem?W Windowsie? Albo tez w instalacji. Jak pierwszy raz zainstalowalem gre, to z niewiadomo jakich powodow nie zainstalowala sie polowa plikow. Sprobuj reinstal Far Cry. I zostaw mu duzo miejsca na dysku. Moze pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Chyba rzeczywiście zrobię reinstalkę gry, bo zajrzałem z ciekawości do katalogu Sound w FarCry i ponad połowa folderów w tym katalogu jest pusta 8O . W katalogu Music wszytsko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Chyba rzeczywiście zrobię reinstalkę gry, bo zajrzałem z ciekawości do katalogu Sound w FarCry i ponad połowa folderów w tym katalogu jest pusta 8O . W katalogu Music wszytsko jest ok.Dokuadnie tak! Tobie chociaz tyle, ze sound brakuje, ja nie mialem dll'ów potrzebnych do uruchomienia gry 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Jest już ok. Odpaliłem instalkę z obrazków. Po zainstalowaniu uruchamiam grę, a tu zonk: brak biblioteki DLL 8O Co najciekawsze znalazłem ją w folderze z grą MaxPayne :D i po prostu skopiowałem ręcznie :lol: Chciałem zainstalować patcha 1.1, znowu zonk, nie widział zainstalowanej gry. Sciągnąłem wiadomą łatkę. Zainstalowałem patcha i w końcu działa normalnie. Wczytuje się znośnie, gram na ustawieniach medium, 1024x768, tylko wodę ustawiłem sobie na high, a gra i tak wygląda przepięknie i chodzi na tych ustawieniach płynnie. Gdybym miał lepszą kartę to dopiero byłyby widoczki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Panowie prosze o mala rade :) Gram w 1024x768x32 AA 4 AF 8 wszystko jest ustawione na high tylko texture quality na very high i water na ultra high i jest w miare czasem swapuje niestety :? Teraz male pytanko przy configu jaki posiadam do tej gierki lepiej by bylo zamienic moj ram na OCZ 2x512 czy Radeon9800PRO? Chcialbym grac na luzie w ustawieniach very high wszystko i boje sie ze chyba musialbym zamienic obie te rzeczy ale niestety cash... :roll: Dziekuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Aby nie swap'owała potrzeba przy takich detalach jak piszesz minimum 768 MB RAM. Radeon 9800 Pro za to powinien sporo polepszyc rendering. IMHO lepiej pamieć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Gierka jest przednia, ale doszedlem do wulkanu i rece opadaja. Ktos wie jak przejsc ten motyw? [sorry, jesli juz tu ktos o tym pisal. Nie chcialo mi sie przegladac 35 stron] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Ta gierka przy 512 ramu zdecydowanie za duzo swapuje. Moglby sie ktos z 768 ramu wypowiedziec czy juz przy tej ilosci ramu nie ma ZADNEGO swapa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Ja mysle, ze swap zawsze bedzie, nie zaleznie od ilosci pamieci... No, chyba ze ktos go sam sobie wylaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 2002JSQ mam na mysli , czy far cry doczytuje z dysku w trakcie gry przy 768 MB ramu... Nienawidze jak w czasie gry nagle zaczyna dysk mulic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Nie wiem czy to już było czy nie, ale: Dopiero zacząłem grać w Farcry. Domyślnie za pomocą "T" można uruchomoć cryvision. Co to jest? Czy to niedziała na początku czy wcale? p.s. Jeżeli już było to sory, ale 37 stron do czytania to troche za dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 czy wiecie jak uruchomic te gre na radeonie 9100 bez bledow w grafice i bez zwiech !! ja gram na ustawieniach na very high tylko wode mam na medium i cienie i oswieltenie mam na low i gra nawet spoko chodzi tylke te bledy w grafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Nie wiem czy to już było czy nie, ale: Dopiero zacząłem grać w Farcry. Domyślnie za pomocą "T" można uruchomoć cryvision. Co to jest? Czy to niedziała na początku czy wcale? p.s. Jeżeli już było to sory, ale 37 stron do czytania to troche za dużo dziala ten przycisk dopier jak znajdziesz gogle...za ich pomoca widzisz lepiej w nocy...poczekaj jeszcze troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Nie wiem czy to już było czy nie, ale: Dopiero zacząłem grać w Farcry. Domyślnie za pomocą "T" można uruchomoć cryvision. Co to jest? Czy to niedziała na początku czy wcale? To cos jakby termowizor. Zdobedziesz go w pozniejszym etapie gry... i bedzie bardzo przydatny. Jedyny minus to to, ze szybko sie rozladowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Nie wiem czy to już było czy nie, ale: Dopiero zacząłem grać w Farcry. Domyślnie za pomocą "T" można uruchomoć cryvision. Co to jest? Czy to niedziała na początku czy wcale? To cos jakby termowizor. Zdobedziesz go w pozniejszym etapie gry... i bedzie bardzo przydatny. Jedyny minus to to, ze szybko sie rozladowuje.A tak wlasciwie to jest polaczenie noktowizora z termowizorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Chyba juz tak dokladne informacje nie byly potrzebne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...