ParanoiK Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 There can be only one... plóm. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 P wpiszcie sobie plum na goglach :lol: -> plum opanowalo caaaaly swiat :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 http://www.ploom.com/ - transform ideas into visual strategies :D ploom people :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Plóm :] :] :] / |-- | /--- | /| | | | | | | / | |--/ | | | | | | |___----/ | | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 cholercia :/ mi się PLÓM rozjechało :] :] :] ale zamysł radzę docenić :] :] :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 cholercia :/ mi się PLÓM rozjechało :] :] :] ale zamysł radzę docenić :] :] :] Nie ma co, PLÓM jak PLÓM :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 nazwa topicu jak najbardziej sluszna ;] nasz tpoic prztrwal juz kilkukrotne czyszczenie testowki, co swiadczy o tym, ze jest niezbedny i potrzeby i niezniszczalny :] ploom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 nazwa topicu jak najbardziej sluszna ;] nasz tpoic prztrwal juz kilkukrotne czyszczenie testowki, co swiadczy o tym, ze jest niezbedny i potrzeby i niezniszczalny :] ploom yes master... and plóm 4ever ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 To ja! Wielki plómkator! Na kolana! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 To ja! Wielki plómkator! Na kolana! ;]hahahaha i jeszcze hahaha PLÓM ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 To ja! Wielki plómkator! Na kolana! ;] Plum, znów zły sen, mon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 To ja! Wielki plómkator! Na kolana! ;] Raczej ParanoiK-ator :lol: :lol: :lol: PS. Plóm :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 PLÓM - connecting people :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 PLÓM - connecting people :DPlóm - everyone's invited :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 plóm - i czujesz jak żujesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 The plóm is out there :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Po plómowalo was...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Po plómowalo was...?a jak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ale i tak av mam najlepszego zaDY plómowe ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 plóm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no... wyplumcie to w koncu z siebie....!!! :? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A co ..... :lol: take the RED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 are you PLÓMing to me ? you really PLÓMing to me ? FUCK ! I mean PLÓM ! ;) text by taxiPLÓMer ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hej ty PLÓM'ie, nie PLÓM'kaj bo się za'PLÓM'kasz Bum!!! Bum!! Bum! I stał się PLÓM i ochlapał cały DUM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ...ósmego dnia Pan Bóg stworzył PLÓM :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ...to może napiszmy petycję do Carmacka zeby zmienił tytuł... na PLOOM ]I[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ...to może napiszmy petycję do Carmacka zeby zmienił tytuł... na PLOOM ]I[jezeli bedzie tak samo szybko powstawal jak doom3 to ja nie chce, bo bede juz na emeryturze :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ...to może napiszmy petycję do Carmacka zeby zmienił tytuł... na PLOOM ]I[jezeli bedzie tak samo szybko powstawal jak doom3 to ja nie chce, bo bede juz na emeryturze :[ to wolałbyś: Ploom Nukem Forever? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ...to może napiszmy petycję do Carmacka zeby zmienił tytuł... na PLOOM ]I[jezeli bedzie tak samo szybko powstawal jak doom3 to ja nie chce, bo bede juz na emeryturze :[ to wolałbyś: Ploom Nukem Forever? :D McPloom Rally 4 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...