Niemiec Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 do ploma jasnego znow moj plan zajec mi rozplumkali i znow cala organizacje czasu wolnego plom strzelil ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 do ploma jasnego znow moj plan zajec mi rozplumkali i znow cala organizacje czasu wolnego plom strzelil ;[A jesteś :!: :D A juz myślałem, że Cię gdzieś wyplómiło. :wink: UPDATE A tak w ogóle, to się zdecyduj :!: Albo plum, albo plóm. Bo już mi się w kłufce* miesza. :wink: * - ciężko się czyta, nie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 cud nie widy sie tu dzieja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 do ploma jasnego znow moj plan zajec mi rozplumkali i znow cala organizacje czasu wolnego plom strzelil ;[ To powiedz zeby cie w plóma plómneli z takim plómowym podziałem..... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 kto mi wycial posta :/ napisalem, ze mi paln poplomkali a tu posta ni ma. co to jest grane?? Może przez mój cytat :?: Chwilowa niedyspozycja. Teraz już go powinieneś zobaczyć. :) UPDATE Aj, zapomniałem :oops: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 qrde kiedy te wyplómane plómvatary plómrcą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 qrde kiedy te wyplómane plómvatary plómrcą? ...jak radzio_ zostanie obalony... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 qrde kiedy te wyplómane plómvatary plómrcą? ...jak radzio_ zostanie obalony... :D z tym to bedzie ciezko... 8) tak latwo sie nie poddam !!! :twisted: bede walczyl do konca :mrgreen: :!: PLÓM :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A może [ciach!] cudownie by to wyglądało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A może [ciach!] to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum by to wyglądało :P jestem ZA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A może [ciach!] to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum by to wyglądało :P jestem ZA :D popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 [Plóm!] FAJNY :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Działa ... <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Działa ... <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ... ?JESZCZE niestety [Plóm!] nie ... :roll: ale MOZE niedlugo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Plómkanie jest jak bąków pószcznie Bez tego niemozna zyć BWT. Wiem że pisze sie puszczać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Działa ... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ... ?JESZCZE niestety [Plóm!] nie ... :roll: ale MOZE niedlugo :) Aaa, chciała by dusza do PLÓMA, ale grzechy na odplómionym łez padole trzymają i do plómraju nie wpuszczają. :oops: Zostanę chyba jakimś wieszczem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 plóm - no i moge spac spokojnie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 plóm - no i moge spac spokojnie :))no nie muf ze jusz spac idziesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 plóm - no i moge spac spokojnie :))no nie muf ze jusz spac idziesz ;)tak jest wasza plómenska mość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 plóm - no i moge spac spokojnie :))no nie muf ze jusz spac idziesz ;)tak jest wasza plómenska mość i w tym momencie "... poczułem się jak ktoś wyjątkowy..." ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Plóm czy plum Oto jest pytanie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Plóm czy plum Oto jest pytanie?? jak by to powiedzial Psycholog: "Chcesz o tym prozmawaiac??" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 dwa plóm jeden równa się trzy. pozdr :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Plóm przed snem i zaraz lżej na duszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 rozniczkujemy wyrazenie plóm i dostajemy pochadna z plóm rowna plum :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ale mnie jeden typ wplumkal :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 rozniczkujemy wyrazenie plóm i dostajemy pochadna z plóm rowna plum :!:no co Ty nie plómkiesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Chciałbym się "doplómczyć do plumkowej zapómiastej zabawy :)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Chciałbym się "doplómczyć do plumkowej zapómiastej zabawy :)"eeeee.... ale to bez przysiegi to sie nie obejdzie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 PLÓM jak to że będzie konkurs w Colina McPlóm Rally :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...