Skocz do zawartości
Dijkstra

Jeżeli szukasz/jesteś ofiarą jakiegoś plum bądź plóm ;]

Rekomendowane odpowiedzi

sir Afeen -> idzie mi jak krew z nosa, mam nadzieję, że do jutra ściągnę. A z polskim lektorem to trochę kicha, dorwałem kiedyś z nim wywiad i mówił, że jest fanem Pythonów i starał się jak najwierniej oddać dpwcipy :wink:

Ehh, :Plóm: zapraszam do "Ministerstwa Głupich Chodów" po dotacje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dobry poczatek pieknego dnia: :plum: plóm:

P.S. Odkad dolaczylem do ruchu plum, wszystko mi sie udaje, pogoda sie jakas ladna robi w tym Krakowie i w ogole jest pieknie

takze :plum: :plum: :plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dobry poczatek pieknego dnia: :plum: plóm:

P.S. Odkad dolaczylem do ruchu plum, wszystko mi sie udaje, pogoda sie jakas ladna robi w tym Krakowie i w ogole jest pieknie

takze :plum: :plum: :plum:

Ruch :Plóm: hehehe a po 150 stronach topicu okaże się że PLÓM to nowe karty do telefonów :lol: :Plóm: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...może zechciałbyś wyjaśnić raz jeszcze, jak można wykorzystać owcze pęcherze w celu zapobiegania częsieniom ziemi...?

PLÓM

Wpierw wyjąć musisz świętą zawleczkę...

potem masz zliczyć do trzech...

nie mniej, nie więcej.

Trzy ma być liczbą do której liczyć masz...

i liczbą tą ma być trzy.

Do czterech nie wolno ci liczyć,|ani do dwóch...

masz tylko policzyć do trzech.

Pięć jest wykluczone.

Gdy liczba trzy jako trzecia w kolejności osiągnięta zostanie... :Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:ploom: :Plóm: :gitara: :Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm:v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...