frstjob Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 100 lat Sikor! :Plóm: Jeszcze na zajęciach jestem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Sikor mam cos dla ciebie :ploom: Wszystkiego Najlepszego :D :gitara: :plum: Kazik2000 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nie wiem co jest, ale wszystkiego najlepszego Sikor ;] mi dzisiaj sciagnel 450ml krwi z lapki i troszke mnei boli. :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nie wiem co jest, ale wszystkiego najlepszego Sikor ;] mi dzisiaj sciagnel 450ml krwi z lapki i troszke mnei boli. :plum: jakbys czytal uwaznie to bys sie dowiedzial ze Sikor ma urodzinki dzisiaj :) ad2 honorowym dawca krwi jestes?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Sikor mam cos dla ciebie :ploom: Wszystkiego Najlepszego :D Dzięki :D . Ale jazda :P , to moja pierwsza impreza sieciowa :wink: nie wiem co jest, ale wszystkiego najlepszego Sikor ;]Dzięki za dobre słowo :D . A żebyś wiedział o co chodzi to looknij tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=785699#785699 PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Sorka SIKOR, ale jako jedyny dałeś się nabrać :D Gdzieżbym śmiał, tfuuuj. PLÓM ROXX :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Sorka SIKOR, ale jako jedyny dałeś się nabrać :D Gdzieżbym śmiał, tfuuuj. PLÓM ROXX :plum: a BLURP SUXX :Plóm: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Sorka SIKOR, ale jako jedyny dałeś się nabrać :DA ty myślałeś, że ja poważnie :D . Jakbym mógł porównać tweakowego blurpa ciemnego ( :veryevil: ) do takiego fajnego gościa, jakim był Miluś :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 :Plóm: a ogladaliscie wiadomosci :?: dostosowujac przpeisy do norm UE maja wprowadzic podatek od grillow :roll: :plum: PS kiedy na forum bedzie poprawny czas :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ale nudy na forum, uhhh, już dawno tak nie było. Nawet PLÓM mi się nie chce wskrzeszać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Wiadomość dnia: Plóm rozmnożyl się - na świat przyszły dwa małe plómiątka. I kto rządzi?! Plómy sa już trzy a blurb tylko jeden! :twisted: PLÓM :plum: Wiadomość na 1 kwietnia - blurp jest jednak lepszy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 plómprilis :P lol.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: nudzi mi sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Plóm dobry! PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Plóm dobry :] Sikor .... thx za maila .... fanyyyyyy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ja tez rano się dzisiaj przywitam :D PLÓMDOBRY! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 nie ma to jak pozne wstawanie :mrgreen: plomdobry all :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Plóm dobry ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 przyznam sie bez bicia, ze nei czeytalem dokladnie wszystkich postow, bo od mojej ostatnij wizyty przybyly 3 strony. jeszcze raz wszystkiego Najlepszego. radzio_ => tak jestem dawca krwi i w dodatku honorowym. wczorj w ich wybiorczym losowanku wylosowali mni i mialem komplet badan s posiewem lacznie. zamiat siedziec tam 2h siedzialem prawie 4 :/ ale i tak jestem zadowolony, bo moze ktos potrzebowal mojego A+. EDIT :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 EDIT :plum: ;] No :!: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Gromkie PLÓM dla wszystkich honorowych krwiodawców!!!!!!!!!!!!!! PS: A ja znowu zaspałem na zajęcia, ten tweak mnie wykończy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Plóm dobry. PS: A ja znowu zaspałem na zajęcia, ten tweak mnie wykończyPlóm z tym! ;] i jeszcze jedno... PLÓM :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ja sobie odpuscilem wyklady zreszto tak samo jak wczoraj, ale obiecuje poprawe i od nastepnego tygodnia bede chodzil nawet na wyklady ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 a na wykładach będzie plóm :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ja sobie odpuscilem wyklady zreszto tak samo jak wczoraj, ale obiecuje poprawe i od nastepnego tygodnia bede chodzil nawet na wyklady ;] Taaa, oczywiście... ;) Zwłaszcz że ten caaaaały tydzień to 2 do 3 dni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ja sobie odpuscilem wyklady zreszto tak samo jak wczoraj, ale obiecuje poprawe i od nastepnego tygodnia bede chodzil nawet na wyklady ;] Taaa, oczywiście... ;) Zwłaszcz że ten caaaaały tydzień to 2 do 3 dni :D i dwa kola i poprawka kola ze staty matematycznej. serio mam takie postanowienie, ze zaczne chodzi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 heh, to ja dzisiaj miałem mieć dwa kolosy :) cóz nie udało się :plum: może po świetach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...