hancock Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 plómdobry łohohoh - widze ze tutaj przygotowujemy sie do ataku :!: :arrow: jaj juz jestem uzbojony i gotowy ! :P :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 ja tam sie nie przygotowuje do ataku ale jade dzis do Wrocka na mecz. Kto wygra :?: oczywiscie Zaglebie :!: :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 To ja może wykorzystam broń konwencjonalną co?? :kijem: lub :bij: :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Widzę że mamy 2 głównych strategów :lol: PLÓM dla Sikora i Grincha :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ja tam jestem zwolennikiem ataku z zaskoczenia :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Sie możecie z tymi zabawkami wy....pchać , oto co zostanie z płomactwa jak mnie doprowadzicie do wściekłości :veryevil : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 masz zamiar uzyc A-bomb?? wiesz, ze blurp tez zgninie?? no chyba, ze jest jakims wytworem poradiacyjnym i nic mu to nie zrobi :/ a wracajac do tematu :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 masz zamiar uzyc A-bomb?? wiesz, ze blurp tez zgninie?? no chyba, ze jest jakims wytworem poradiacyjnym i nic mu to nie zrobi :/ a wracajac do tematu :plum: ;] BLURP jest niezniszczalny 8) Albowiem powiedział Pan : "Zmiećcie z powierzchi ziemi ten pomiot plómowy, a ja Was uchronię od ognia, ponieważ kto nie jest ze mną, ten jest przeciwko mnie, sam wydając na siebie wyrok" :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 BLURP jest niezniszczalny podobnie jak reszta upierdliwych odpadów :P PLÓM! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 BLURP jest niezniszczalny podobnie jak reszta upierdliwych odpadów :P PLÓM! :plum: Zapeawdę powiadam Ci: nie bluźnij i nie wzywaj imienia BLURPa swego nadaremno, abys nie musiał przez wieki odprawiać piekielnej pokuty :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 BLURP jest niezniszczalny podobnie jak reszta upierdliwych odpadów :P PLÓM! :plum: Zapeawdę powiadam Ci: nie bluźnij i nie wzywaj imienia BLURPa swego nadaremno, abys nie musiał przez wieki odprawiać piekielnej pokuty :veryevil: Reed, Reed - nie jesteś za stary na takie głupoty? :P Nawet małe dzieci wiedzą że blurp to straszydło na poziomie stracha na wróble i o podobnej do niego wartości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 BLURP jest niezniszczalny A g... prawda. Zniszczymy najpierw blurpa a pózniej wszystkich jego wyznawców. PLÓM :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 jak dawno mnie tutaj niebylo :D zatem :ploom: :Plóm: :plum: dla wszystkich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ajm Bek :) Co prawda pisze od narzeczonej, bo w domu nie mieszkam, ale co tam :P Thx syskim za plómy i plómkajcie dalej :Plóm: Aha ... niech plóm będzie z wami wszystkimi i ze mną na nadchodzącej maturze :Plóm: Blurp niech się schowa, bo i tak się na nic nie przydaje :wink: Narazie :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 zonk tru PLÓM :google: :ploom: :plum: :Plóm: :legal: :ploom: :plum: :Plóm: PLÓM, PlÓM a ogólnie zgadzam sie z przedmówcami! BALcEROwicz MÓSI ODDEjźć?! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 no to :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Brak mi słów.... :plum: .... :Plóm: .... :ploom: .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 PLÓM w natarciu :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 HAHAHAHAH JESTEM PIERWSZY! :plom: PLÓM PLÓM PLÓM :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 plómdobry ! :Plóm: jak sie to łatwo mówi :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 :Plóm: :Plóm: :Plóm: :plum: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 PLÓMDOBRY :) :Plóm: ..:Plóm: ....:Plóm: ......:Plóm: ........:Plóm: ..........:Plóm: ............:Plóm: ..............:Plóm: ................:Plóm: ..................:Plóm: ....................:Plóm: ......................:Plóm: ........................:Plóm: ......................:Plóm: ....................:Plóm: ..................:Plóm: ................:Plóm: ..............:Plóm: ............:Plóm: ..........:Plóm: ........:Plóm: ......:Plóm: ....:Plóm: ..:Plóm: :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ........................:plum: ......................:plum: ....................:plum: ..................:plum: ................:plum: ..............:plum: ............:plum: ..........:plum: ........:plum: ......:plum: ....:plum: ..:plum: :plum: :ploom: :plum: ..:plum: ....:plum: ......:plum: ........:plum: ..........:plum: ............:plum: ..............:plum: ................:plum: ..................:plum: ....................:plum: ......................:plum: ........................:plum: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 . :Plóm: .. :Plóm: ... :Plóm: .... :Plóm: ..... :Plóm: ...... :Plóm: ....... :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: ........ :Plóm: :Plóm: ....... :Plóm: ...... :Plóm: ..... :Plóm: .... :Plóm: ... :Plóm: .. :Plóm: . :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a ja napisze tylko :plum: i kop wesolo dresa w czolo a potem go do gazu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 plóm wam powiem panowie PlÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a ja zapodam fajnego linka do artu o AMD :D http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=sukcesy_klopoty_amd :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 :plum: :plum::plum: :plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum: :plum::plum: :plum: Plóm rządzi tylko "wyznawcy" Blurpa nie mogą się z tym pogodzić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...