radzio_ Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ploom ? :mrgreen: Nie nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie. Poprawna pisownia, składnia, wymowa i pies ogrodnika wie co jeszcze to 'plóm'. ;]i wszystko jasne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 sie powtarzasz... Mi wytykasz powtarzanie ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MEGA ROTFL stary :lol: :lol: :lol: :lol: Przelec sobie tak z 50 stron do tylu i powiedz mi wtedy cos na temat powtarzania. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i wlasnie o ten efekt mi chodzilo :) (takiej odpowiedzi sie spodziewalem :P ) Przeceniasz sie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Plóm Plóm na basenie bylem :D :plum: :plum: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 plóm bum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Łojej :cry: Podstępny blurp zaatakował mój układ zdrowotny, i mam katar i kaszle :( Ale .... od czego mamy ... wodzione :D Zrobiłem sobie niezłego killera :D 3 kromki chleba, 1/2 kostki knorr'a, łyżeczka masełka i najważniejsze ... 3 ząbki czosnku :D Niech no się teraz zbliży ten blurp ochydny ... zdmuchne go z powierzchni ziemi moim zabójczym oddechem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 :plum::plum: plóm :plum: i wszysko jasne !!Fajny avatar :mrgreen: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Łojej :cry: Podstępny blurp zaatakował mój układ zdrowotny, i mam katar i kaszle :( Ale .... od czego mamy ... wodzione :D Zrobiłem sobie niezłego killera :D 3 kromki chleba, 1/2 kostki knorr'a, łyżeczka masełka i najważniejsze ... 3 ząbki czosnku :D Niech no się teraz zbliży ten blurp ochydny ... zdmuchne go z powierzchni ziemi moim zabójczym oddechem :D Yeah blantmen :D :Plóm: A ja lubię czosnek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Łojej :cry: Podstępny blurp zaatakował mój układ zdrowotny, i mam katar i kaszle :( Ale .... od czego mamy ... wodzione :D Zrobiłem sobie niezłego killera :D 3 kromki chleba, 1/2 kostki knorr'a, łyżeczka masełka i najważniejsze ... 3 ząbki czosnku :D Niech no się teraz zbliży ten blurp ochydny ... zdmuchne go z powierzchni ziemi moim zabójczym oddechem :Dło jezu 8O imho to wina reeda- on go naslal ;] no to w takim razie Zdrowia życzę i niech ten przeklęty blurp ucieka gdzie pieprz rosnie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 BadgerBadgerBadger PS. Tylko prosze uważać żeby sie ktoś nie zawiesił bo :plum: jak sie patrzy :mrgreen: Ja w stanie takim jak na moim avatarq gapiłem sie na to 30 minut :plum: niesamowita zwiecha :plum: PlooOÓOooM :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 plum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 plum ?plum :!: :ploom: :plum:branoc, niech sie wam blurpy nei snia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no panowie plómkowcy jeszcze troszke i freon wyprzedzimy. ja jak zwykle sie dolanczam: plom :) plómbranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Plóm dobry. No i wróciłem z Microshitu. Nowa siedziba taka sobie. Jakby tak uwierzyć w to, co tam bełkoczą to winzgroza jest wspaniała :wink: . Dostałem koszulkę :roll: . Cały dzień gadali o rodzinie systemów i aplikacji 2003, a koszulka z XP :twisted: . Będzie jak znalazł do sprzątania piwnicy :twisted: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A ja się witam mało pogodnym grypowym plómdobry ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ijeeeeee Paranoik mnie wyprzedził :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 plómdobry ;) mam nadzieje że ten dzień będzie równiez owocny jak wszytkie poprzednie i zmieciemy podstępnie szerzące sie blurp z ziemii :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ijeeeeee Paranoik mnie wyprzedził :P :Plóm:A już myślałem, że blurp ponury rozłożył Cię dokumentnie. Już się nawet zabierałem do PLÓM'kania za Ciebie, ale wszystko, jak widzę, jest OK. :D No to PLÓM :P :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Hehe ... blurp dalej siedzi w moim ciele i powoduje mi wyciekanie z nosa jakiejś mazi :wink: Ale dzisiaj zaaplikuje sobie ponownie killer'a :D Zdechnie blurp i plóm będzie królował po wsze czasy :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja wam dzis mowie juz plÓmBranoC i powoli zycze wesolych jajec :wink: :plum: :Plóm: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 :plum::plum: plóm :plum: i wszysko jasne !!Fajny avatar :mrgreen: :plum:wiem , wiem :D moge miec takich wiecej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no to :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ale mało plómów dzisiaj :cry: CO z wami ?? :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 kurde... zaniedbalem plóma... przepraszam ;( poprawie sie :) PLÓM. amen.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Plóm dobry PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Plómdobry :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 plómdobry :) widze że powrocilsmy do standardowej kolejnosci :) Sikor -> BLANTMEN -> ja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Hehe :P Byłbym przed Sikorem, ale zaspałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Reed i tak sobie ładnie radzi z Nami :D Wie że PLÓM jest superekstra ale się nie przyzna :D Woli coś co brzmi jak odgłos paszczą podczas jednej z niezbyt przyjemnych czynności wykonywanych po obfitym "nakropieniu" żołądka "czterdziestką" (ew. czymś o mniejszym stężeniu voltów) :Plóm: Mnie to bardziej pasuje do starej, zardzewiałej i zdezelowanej mandoliny ( strasznie fałszują blurpowcy ) PLÓM :mrgreen: PS. Chciale zyczyc REEDOWI wesolych swiat i zeby wreszcie sobie plómknął bo sie strasznie meczy z tym blurpem , wiem ze ambicja mu nie pozwala ale moze w koncu przejdzie na jasna strone mocy :wink: A wszystkim plomowiczom po prostu - wesolych swiat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Hehe :P Byłbym przed Sikorem, ale zaspałem :Da ja moglem posiedziec jeszcze pol godzinki i walnac posta rowno o 4 ale stwierdzilem ze oszukiwac to ja nie bede ;) i "poszlem" spac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...