eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Ja nie powiedziałem że Ty grałeś na takim tricku. Napisałem tylko że tak można a zaobserwowałem to przy skanowaniu kompa antywirusem. ;) Edytowane 31 Stycznia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 To ja poproszę film nagrany np programem CamStudio, 200s wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wystarczy ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 To ja poproszę film nagrany np programem CamStudio, 200s wystarczy :D @MaSell Chyba nie sądziłeś, że ja to mówiłem na serio? Skoro piloci amerykańscy muszą zaliczyć 2 minuty (!), to chyba jest dość oczywistym, że bez ćwiczenia nie mogłem osiągnąć 5-ciu minut. Tak naprawdę uzyskuję wynik między 36 i 44 sekundy... A eragonek się aż przestraszył, ale w końcu pokapował i sam wziął udział w zabawie...i dzięki mu za to! Jeśli kogoś zdenerwowałem, to przepraszam! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 @MaSell Chyba nie sądziłeś, że ja to mówiłem na serio? Skoro piloci amerykańscy muszą zaliczyć 2 minuty (!), to chyba jest dość oczywistym, że bez ćwiczenia nie mogłem osiągnąć 5-ciu minut. Tak naprawdę uzyskuję wynik między 36 i 44 sekundy... A eragonek się aż przestraszył, ale w końcu pokapował i sam wziął udział w zabawie...i dzięki mu za to! Jeśli kogoś zdenerwowałem, to przepraszam! :) Czego się miałem przestraszyć ? :huh: Ty na serio myślałeś że amerykańscy piloci ćwiczą na tej grze ? :lol2: Z tego co wiem to tą gierkę zrobił jakiś ziomek z politechniki łódzkiej :lol: ;>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Czego się miałem przestraszyć ? :huh: Ty na serio myślałeś że amerykańscy piloci ćwiczą na tej grze ? :lol2: Z tego co wiem to tą gierkę zrobił jakiś ziomek z politechniki łódzkiej :lol: ;>. Tjaaa... TAJNY test dla pilotów amerykańskich dostępny w sieci? Ja nie myślałem, że Ty myślisz, że ja myślę, że Ty tak pomyślałeś, ale ja wiedziałem, że Ty wiesz, że ja wiem, że Ty nie wiesz, że ja nie wiem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Można powiedzieć strategia. Doszedłem do 24 levelu. Potem niestety już nie. Podobno do Combo trzeba za 200 kupić i najlepiej ustawiać przy podwójnych szlakach. http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 za pierwszym razem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 hehe to jest TD z frozen throna we flashu słabo za pierwszym razem 39 lvl jest ostatni ja uzyskalem 14 k punktow teraz ide po jakis sensowny score ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 36lv za pierwszym razem. Po ostatnim bossie jest niezła jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Łeeee ja tylko 32 :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Kilka minut zabawy dłużej i skończyłem :) Edytowane 4 Lutego 2007 przez mx87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Fajne ziomki na koncu widze :D 25000hp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja tylko 35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 nowy wynik :) jestem 330 w topliscie lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) - jakis czas temu sobie w to lubilem popykac ;] Edytowane 5 Lutego 2007 przez ajgon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak ty robisz tyle tych punktów :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja właśnie też nie wiem jakiś czit czy co :blink: Nie wiem jakim cudem nie wydając kasy można przechodzić późniejsze lvl, pewnie to kwestia taktyki nad którą musze jeszcze popracować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Karawan jest spoko: 1-sze miejsce w highscore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 ajgon... daj screeny z poziomu na poziom + info co robisz xD chciałbym skończyć tą gierkę xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Trudne to :D Edytowane 6 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) I kto jest największym gangsterem na forum B) No prawie największym :P Edytowane 6 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 za co sie tyle pkt dostaje? :( bo ja nie moge wejsc powyzej jakiejs sensownej liczby :/ a wy tu 40k trzaskacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Beat me ;] Jeśli ktoś ciekaw jakim cudem to PW....podpowiem że da się więcej i jest to w 100% metoda nie korzystająca z bugów gry :D Edytowane 6 Lutego 2007 przez mx87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 To daj mi znać na PW albo napisz tutaj w spojlerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 To daj mi znać na PW albo napisz tutaj w spojlerze » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.shinobibmw.com/FlashElementTD/FETD01-09.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Jak Wy to robicie? Edytowane 8 Lutego 2007 przez misico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja to robiłem z początku podobnie tylko jak już mogłem zbudować rakietnicę to burzyłem armaty i stawiałem jak najwięcej wyrzutni w środku :-P Zaraz idę przetestować tą metodę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) A ja ciagle koncze na 36 poziomie. Swietna gierka nie to co wiekszosc głopowatych flashy :P I całe szczescie ze nie trzeba miec wc3 by w to popykac :> ps. co zastosowac przeciw tym z poziomu 36? czy to raczej 37 bo na36 koncze :/ mam kilka wyrzutni rakiet i wiezyczki co wczesniej, ni eda sie ubic dosc by kontynuowac gre ;/ Edytowane 8 Lutego 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...