Skocz do zawartości
v1ru5

Race Driver 2

Rekomendowane odpowiedzi

co do DVD to powiem tylko ze :-] no nie powiem ze mozna zrobić u kolegi iso i całkiem legalnie sobie pykać ;-)

skoro mowicie ze polonizuj ją to ja już dziękuje, zamówie sobie orginalka, jak tylko sie ukaze, w sklepach onlajn :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam dwa małe pytanka:

1.Czy jak się postawi serwer to można dwa razy grać np: w klasie DTM(merce)?. Bo jak chce nacisnąc Ready to nie moge mam wklęsłe, a jak wezme Forda to pojawia sie wtedy Ready.

2. Jak się rozmawia z graczami w trakcie wyścigu, jaki klawisz trzeba nacisnąć ?

Sorry Draak 2002, za tamten wyścig ale mi coś z kompem zacieło i musiałem restarta puścić :evil:

UPDATE:

3.Jak się sprawdza "czy jest taka możliwość" pingi na postawionym serwerze, pytam bo jestem w sieci i nie wiem kiedy ktoś coś ściąga a wtedy to nie opłaca się nawet grać.

pzdr,

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym tez mogl ale zwichnal mi sie akcess point i do poniedzialku przy obciazeniu lacza powyzej 30% mam meeeeeegaaaaa lagi:/

Lukas - stawiaj i dawaj namiar na sewrer:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzis niestety odpadam. Ale nie ubolewam bo wieczor i noc tez spedze za kolkiem (tym rzeczywistym ;]) - mamy dzis maly street'cik :D

Jak sie nie rozstrzasne to jutro z chcecia popykam w RD 2!

Milej gry zycze ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok obiecalem wiec postaram sie odpalic serwer, chodz jestem juz 29 h na nogach, czuje ze kiepsko bedzie mi sie gralo, chyba strzele sobie kawe. Poinformuje jak bede gotow.

Pozdrawiam

MOgliby wypuscic ta gre na cd, bo wlasnie zmienilem karte graficzna na ati 9700proHercula, a jutro pewnie zrobie podmianke na Saphira 9800pro z doplata 110 i nie stac mnie bedzie na dvd-rom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalam serwerek.

session name: worms07TW

pasword tweakpl

Zapraszam

NO co jest panowie ruszamy czy nie, czy ktos ma ochote jeszcze pograc, czekam na odpowiedz, raczej nie wytrzymam do 1 w nocy, wiec wolalbym juz wystartowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj cos nam nie wyszlo, jeszcze w dodatku od 22:30 padla neo+.

Wiec dzis zapraszam na 22:30 na serwerek: worms07

haslo: tweakpl

Bede czekal powiedzmy do 2245, jak sie nikt nie pojawi, to moze innym razem sie zgramy.

Pozdrawiam dariverow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:] A juz myslalem, ze dokonam z Toba barteru- auto za dziewczyne :P

Ja bede od 22:00 gotowy podjac wyzwanie. Niech ktos tylko zdecyduje sie postawic serwer (moje ustawinia sieci to uniemozliwiaja :/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi