Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 A ja wczoraj pierwszy raz grałem i mi się udało zostać wicemistrzem chyba DTM, jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 To w końcu pykamy coś dziś czy nie ??... ma ktoś możliwośc postawienia serka ??... dziś akurat mam czas i ochote... żaluje ze wczorakj nie bylem, ale musiale weekend odespac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja wam nie pomoge dzisiaj. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 pograc moge, ale z godzinke-max dwie. serwa bym postawil, ale lacze 128kbit i 256 ram pewnie unieprzyjemnia rozgrywke. poza tym nie mam publicznego IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 chetnie z wami zagram i mam nadizeje ze zamieszam troche na gorze tabeli wynikow :P :) w DTM ale moge dopiero 23 /tuz po 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja niestety tez nie moge dzis postawic serwera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ile razy mam mowic, ze publiczne ip nie jest potrzebne? Jak sie gralo wczoraj? Moja gra miala najnizszy ping ze wszystkich a nie mam zewnetrznego ip, moj komp jest w sieci. : ) Wazny jest port na ktory sie gracze lacza, najlepiej sprawdzic swoj adres wraz z portem stawiajac serwa i jak juz oczekujecie na graczy wejsc w "settings" i na dole bedzie wasz adres z portem. Na to ip maja sie gracze laczyc i bedzie git! Sluchac mnie bo wiem co mowie. ++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja tez nie mam publicznego, ale dla pewnosci jeszcze port przekierowalem na swoj komp, tylko ten brak czasu - jak bede mogl to stawiam serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 stawiam gre. nazwa: niemiecc IP 80,51,67,106 (pewien nie jestem czy to to :) ) pass tweak.pl port chyba domyslny, bo nigdzie nic nei zmienialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Cicho mowicie do mistrza v8, DTM i wicemistrza formuly ford! ; ) Oj nuttie, nuttie nie mow ze i ze mna poszlo ci tak latwo :roll: ;) W koncu zostalem wczoraj mistrzem formul ford, vice DTM i v8 wiec... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dolaczajcie sie do Niemca - serwer dziala a port 10975. Milej gry wszystkim zycze. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Przeciez musialem ich jakos uciszyc, walki zderzak w zderzak z toba draak byly wyjatkowo ekscytujace. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 "You cannot join an online session while in lan mode"??? :( HELP! P.S. Mam Neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 niemiec poszedl odpalam serwa 217.153.73.133 port standardowy JOIN pass: tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dzisiaj tez bylo swietnie- tym razem thx dla Niemca! :) Jak zwykle cos tam wygralem... :P ale rywalizacja stala na wysokim poziomie ( i lagi RSa takze ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 zakonczylismy rozgrywke na dzis: dtm: 1. Niemiec 2. draak 3. nie wiem :P ff: 1. Draak 2. Niemiec 3. Nie wiem :P v8: 1. draak 2. spyder80 3. Niemiec fajnie sie gralo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 niemiec poszedl odpalam serwa 217.153.73.133 port standardowy JOIN pass: tweak Cos sie nie moge polaczyc... Wykrywa serwa ale odrzuca polaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dzieki RS za zaproszenie ale serwer szwankowal i nie udalo mi sie polaczyc... Mam nadzieje, ze jutro spotkamy sie za kolkiem clk albo innego commodorca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 PONAWIAM! "You cannot join an online session while in lan mode"??? HELP! P.S. Mam Neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Musisz wejsc w menu "Online" a nie "Network" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Musisz wejsc w menu "Online" a nie "Network" THX! LOL ze mnie! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Tak samo zrobilem za pierwszym razem, wiec wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Dzisiaj tez bylo swietnie- tym razem thx dla Niemca! :) Jak zwykle cos tam wygralem... :P ale rywalizacja stala na wysokim poziomie ( i lagi RSa takze ;) ) hmmm spoznilem sie troszke i tylko kilka razyz wami jechalem, straszne lagi... :( Pozniej gralem sobie dalej na necie i cala pierwsza strona serwerow miala u mnie pinka ponizej 150 :P, i to same zagraniczne, wiec te lagito raczej nie wina mojego lacza... Btw, pamietacie ten wypadek w V8 ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 No prosze dopuscic bydlo do koryta to od razu cala rzeke spaskudza, trzeba bedzie was utemperowac niebawem. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 leg na v8 byl super. 3 na 5 wozkow nie nadawaly sie do jazdy ;] a to Ty RS tak lagowales :P nuttie => trening czyni mistrzem i juz mam czasy podobne do waszych. raz nawet wygralem z draakiem w ff :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 gramy dzisiaj?? jak cos to bede mogl sluzyc serwerkiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 O ktorej? Jak po 23 to sie pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja nie wiem, jezeli juz to bede gral na zlomie c800 i gf2ti grr ledwo co widac zakrety... : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Witam, Jestem początkujący i mam kilka pytań: 1. Czy trzeba się zarejestrować w GameSpay żeby pograć bo mam 0 jakichkolwiek serwerów ?? 2. Czy aby grać z kimś Online to trzeba podawać swój IP ?? pytam bo mam wewnętrzny sieci stały IP,czy ogólnie chodzi jaki mam IP ?? 3. Aby założyć serwer trzeba mieć zewnętrzny IP czy tylko trzeba mieć port przekierowany jakikolwiek ?? Mam obecnie porty 7002 i 4662 (czy na nich moge postawić serwa i czy musi być ten port ogólny 1**** co jest w grze ?? UPDATE ===== 4. Czy można zapisać ustawienia Pada na sztywno aby nie trzeba było ponownie za każdym razem ustawiać ?? pzdr, Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Witam, Jestem początkujący i mam kilka pytań: 1. Czy trzeba się zarejestrować w GameSpay żeby pograć bo mam 0 jakichkolwiek serwerów ?? 2. Czy aby grać z kimś Online to trzeba podawać swój IP ?? pytam bo mam wewnętrzny sieci stały IP,czy ogólnie chodzi jaki mam IP ?? 3. Aby założyć serwer trzeba mieć zewnętrzny IP czy tylko trzeba mieć port przekierowany jakikolwiek ?? Mam obecnie porty 7002 i 4662 (czy na nich moge postawić serwa i czy musi być ten port ogólny 1**** co jest w grze ?? UPDATE ===== 4. Czy można zapisać ustawienia Pada na sztywno aby nie trzeba było ponownie za każdym razem ustawiać ?? pzdr, Robert 1. Trzeba ale wystarczy że podasz nazwe hasło i maila i to wszytsko. 2. Wystarczy nazwa gry aw ogóle nawet jak masz wewnętrzne IP to gra wykryje zewnętrzne sama. 3. Nawet nie trzeba przekierowywać portów - serwery można stawiać nawet jak się nie ma zewnętrznego IP. 4. Mi się to nie udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...