Skocz do zawartości
v1ru5

Race Driver 2

Rekomendowane odpowiedzi

Ile razy mam mowic, ze publiczne ip nie jest potrzebne? Jak sie gralo wczoraj? Moja gra miala najnizszy ping ze wszystkich a nie mam zewnetrznego ip, moj komp jest w sieci. : ) Wazny jest port na ktory sie gracze lacza, najlepiej sprawdzic swoj adres wraz z portem stawiajac serwa i jak juz oczekujecie na graczy wejsc w "settings" i na dole bedzie wasz adres z portem. Na to ip maja sie gracze laczyc i bedzie git! Sluchac mnie bo wiem co mowie. ++

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cicho mowicie do mistrza v8, DTM i wicemistrza formuly ford! ; )

Oj nuttie, nuttie nie mow ze i ze mna poszlo ci tak latwo :roll: ;) W koncu zostalem wczoraj mistrzem formul ford, vice DTM i v8 wiec... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niemiec poszedl odpalam serwa

217.153.73.133 port standardowy

JOIN

pass: tweak

Cos sie nie moge polaczyc...

Wykrywa serwa ale odrzuca polaczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj tez bylo swietnie- tym razem thx dla Niemca! :)

Jak zwykle cos tam wygralem... :P

ale rywalizacja stala na wysokim poziomie ( i lagi RSa takze ;) )

hmmm spoznilem sie troszke i tylko kilka razyz wami jechalem, straszne lagi... :(

Pozniej gralem sobie dalej na necie i cala pierwsza strona serwerow miala u mnie pinka ponizej 150 :P, i to same zagraniczne, wiec te lagito raczej nie wina mojego lacza...

Btw, pamietacie ten wypadek w V8 ?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jestem początkujący i mam kilka pytań:

1. Czy trzeba się zarejestrować w GameSpay żeby pograć bo mam 0 jakichkolwiek serwerów ??

2. Czy aby grać z kimś Online to trzeba podawać swój IP ?? pytam bo mam wewnętrzny sieci stały IP,czy ogólnie chodzi jaki mam IP ??

3. Aby założyć serwer trzeba mieć zewnętrzny IP czy tylko trzeba mieć port przekierowany jakikolwiek ?? Mam obecnie porty 7002 i 4662 (czy na nich moge postawić serwa i czy musi być ten port ogólny 1**** co jest w grze ??

UPDATE

=====

4. Czy można zapisać ustawienia Pada na sztywno aby nie trzeba było ponownie za każdym razem ustawiać ??

pzdr,

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jestem początkujący i mam kilka pytań:

1. Czy trzeba się zarejestrować w GameSpay żeby pograć bo mam 0 jakichkolwiek serwerów ??  

2. Czy aby grać z kimś Online to trzeba podawać swój IP ?? pytam bo mam wewnętrzny sieci stały IP,czy ogólnie chodzi jaki mam IP ??

3. Aby założyć serwer trzeba mieć zewnętrzny IP czy tylko trzeba mieć port przekierowany jakikolwiek ?? Mam obecnie porty 7002 i 4662 (czy na nich moge postawić serwa i czy musi być ten port ogólny 1**** co jest w grze ??

UPDATE

=====

4. Czy można zapisać ustawienia Pada na sztywno aby nie trzeba było ponownie za każdym razem ustawiać ??

pzdr,

Robert

1. Trzeba ale wystarczy że podasz nazwe hasło i maila i to wszytsko.

2. Wystarczy nazwa gry aw ogóle nawet jak masz wewnętrzne IP to gra wykryje zewnętrzne sama.

3. Nawet nie trzeba przekierowywać portów - serwery można stawiać nawet jak się nie ma zewnętrznego IP.

4. Mi się to nie udało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi