ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Tak jak było wielokrotnie mówione wcześniej nasze kochane grono moderatorsko - administracyjne przygotowało nowy regulamin. Znajduje on się pod linkiem tutaj http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=regulamin . Wszelkie uwagi prosimy umieszczać w tym topicu. Regulamin oficjalnie zaczyna obowiązywać od 10 kwietnia br. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ja to już chyba widziałem... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ooo ;] trzeba sie zapoznac z nim, bo mozna dostac ovocem przez przypadek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Celowo też można ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Celowo też można ;]celowo to za celowe dzialania ;] a przez przypadek mozna dostac jak spadnie z polki w sklepie lub jak wypanie komus z wozka w markecie ;] regulamin przeczytalem i nie zmienil sie on az tak straszne w porownaniu z poprzednim. linki do wyszkukiwarek moglyby byc aktywne jezeli to nie problem. proponuje dodac pole, ze kazdy uzytkownik zaznacza, ze zapoznal sie z regulaminem i go zrozumial. uniekniecie wtedy sytuacji a ja nie wiedzialem czy cos takiego. najlepiej zrobic tak ,ze przed logowaniem musi to zrobic raz a potem ma siwiety spokoj. u staruszka w robocie cos takiego funkcjonuje od dluzszego czasu i zdaje egzamin ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Coś takiego będzie. Dodatkowo odpytka z regulaminu dla nowo-rejestrujących się userów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 o odpytce to sie mowi od czasu zmian z kategoriami, ale dobrze, ze sie tez robi a nie tylko mowi. to mi juz mozesz zaznaczyc, ze zapoznalem sie z regulaminem i go zrozumialem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Nowy regulamin przeczytałem , zrozumiałem i przyjąłem do świadomości :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShKieLet. Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 przerost formy nad treścią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Eee tam rozdział 2 punkt 5 bardzo mi się podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ShKieLet.: ty to chyba owoca miałeś a jeszcze śmiesz pyskować. A tabela jest duża, nie martw się - wejdzie więcej wpisów niż klas ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 przeczytane ;) w zasadzie nihil novi :P moze jedynie to: Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych obrazków, a jedyne linki, które można w nim umieszczać, to linki do konfigu (strony www z konfigiem) i benchmarków (wyników testów) oraz do topików na forum.purepc.pl (również tych w dziale "Giełda") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Przeczytane , chcialem sie cos zapytac ale mam kaca i zapomnialem .... a wiem czy jak ktos pisze tak jak ja (bez pol. liter ) to jest denerwujace/zabronione :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Przeczytane , chcialem sie cos zapytac ale mam kaca i zapomnialem .... a wiem czy jak ktos pisze tak jak ja (bez pol. liter ) to jest denerwujace/zabronione :?: no wlasnie o to chialem zapytac.... nie mozna pisac bez polskich liter???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 7. Staraj się pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy już po umieszczeniu wiadomości na forum, użyj opcji "zmień", żeby je poprawić. Posty zawierające rażące błędy ortograficzne lub napisane całkowicie niezrozumiale mogą być usuwane z forum przez moderatorów.W języku polskim ogonki są podstawową sprawą a więc pisanie bez nich nie jest poprawne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Nie jest to zabronione. Tu bardziej chodzi o skladnie, ortografie itd. Musimy wziac pod uwage to ze nie wszyscy posiadaja polskie oprogramowanie, polskie klawiatury. Nie wszyscy sa mieszkancami Polski. Ja tez pisze bez ogonkow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 nie popadjamy w skrajnosci ;) jakby wylapywac kazdego kto pisze bez ogonkow to musialoby byc wiecej modow niz userow - to jest awykonalne ... to ze sie nic nie zmienilo to takze lekka przesada - stary regulamin mial taka objetosc jak punkt pierwszy w nowym ;) poprostu jest teraz szczegolowiej napisane co wolno a co nie i kazdy z modow mial mozliwosc dopisania i wyrazenia opini co dodac co ujac aby bylo "doskonale" ;) miejmy nadzieje ze w oparciu o ten regulamin bedzie sie wszystkim milej przebywalo na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Tu bardziej chodzi o skladnie, ortografie itd. Co do tego stram sie jak moge nie zawsze wychodzi :wink: , czytam po 3 razy kazdego posta , niektorym tez by sie to przydalo bo czasem trudno sie domyslic(domyslec??) o co tak naprawde chodzi :roll: "nie iwem czemu jesz ecaly system mi sie wali raz jest stabiln y" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 NIE przeczytałem! Za długi! Skróćcie go, to przeczytam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Teraz żeby tylko to nie był kolejny "martwy" przepis jakich wiele doświadczamy na codzień. Żeby userzy się do niego stosowali (nie ważne czy newbie czy oldschool ;) ). Dobrze że jest długi i są konkrety, żeby póżniej nie było, że regulamin nie zabraniał użyć jakiegoś tam słowa czy linku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Nie piszecie nic o spamie na PW. No chyba że mechanizm foroom nie pozwala na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Między rozprawkę, a jakieś denny objętościach z matmy sobie zyrknąłem na regulamin :> Ładny ;] Można tylko jeden adres e-mail dać do podpisu? A za drugi już ban ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 nie zmienil sie on az tak straszne w porownaniu z poprzednim.A jaki był poprzedni? :lol: Gdyż nie doświadczyłem przyjemności przeczytania go... Pobieżnie "przeczytałem" ogólnie OK z lekką nutką dekadencji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Przeczytalem i zrozumialem, skoro nadal mozna pisac bez ogonkow to dla mnie jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 @allen3 1. byl zapewne jak sie logowales do zatwierdzenia 2. dostales na maila jak sie zalogowales na forum 3. znajduje sie w temacie "Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Dobra wszystko przeczytane i zrozumiane ;] PS: Troche ten regulamin przydlugawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Niestety niektóre przypadki z forum zmusiły nas do rozszerzenia go :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 poświęciłem chwilkę i go przeczytałem. Według mnie jest jaśniejszy niż ten poprzedni... Ładnie dobrałem kolory do podpisu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 okej :D ja moge sie dostosowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...