Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Paranoi'K mógłbyś zmienić powód tych 10% co dostałem od Ciebie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zaraz dostaniesz taki drugi. Słyszałes może o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 dobry wieczór ogólnie to chciałem powiedzieć , że wszystko jest fajnie chmury są białe zielone liście tyskie w lodówce jest zaj.biście , ale mam takie pytanko : Panowie może by tak zrobić jak na innych forach (np lab pc fe) ze po nacisnieciu odpowiedz i zalogowaniu od razu by nas przenosiło do tematu , który zamierzamy skomentować zamiast do profilu, myśle , że mogło by to trochę ułatwić nam życie. Dziękuje bardzo papa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 ja zawsze otwieram temat i najpierw w tym oknie sie loguje a potem pisze re: :wink: bo jak klikam na odpowiedz...cholera ja wogole nie klikam na odpowiedz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 To ja też się podłączę i zgłoszę swoja uwagę/prośbę. Czy można w Panelu kontrolnym w oknie Aktualnych subskrybcji zrobić możliwość przejścia do ostatniej strony tematu. Nie jest to wielka wada ale... ...spróbować można :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Po przenosinach Forum na nowy serwer nie działa mi opcja "Zapamiętaj mnie" i za każdym razem muszę się logować. Wszystko ładnie wyczyszczone (ciasteczka, historia, pamięć podręczna). Przeglądarka to Opera 8.02. Kiedyś wystarczyło, że wyczyściłem cash i było OK, a teraz niestety nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Po przenosinach Forum na nowy serwer nie działa mi opcja "Zapamiętaj mnie" i za każdym razem muszę się logować. Wszystko ładnie wyczyszczone (ciasteczka, historia, pamięć podręczna). Przeglądarka to Opera 8.02. Kiedyś wystarczyło, że wyczyściłem cash i było OK, a teraz niestety nie działa. 1575287[/snapback] Mam to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 U mnie dziala bez problemow. Kiedys jednym z problemow w takim przypadku byl jeszczebrak "index.php?" w adresie strony. Wiec moze nie macie tego. Zreszta, trzeba przeczekac z tydzien- jakos to bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Jeśli po wejściu na forum nie jeteście automatycznie zalogowani - spróbójcie kliknąć na logo Tweak.pl - strona się przełąduje i powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Jeśli po wejściu na forum nie jeteście automatycznie zalogowani - spróbójcie kliknąć na logo Tweak.pl - strona się przełąduje i powinno być ok. 1575340[/snapback] Nie działa. Pod Firefox'em 1.0.6 to samo, zaraz sprawdze jeszcze na IE (dzisas, kiedy ja tego ostatnio używałem). Update. IE też nie działa. Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Należy pamiętać, żeby wszystkie ciastka wywalić! FOrum zmieniło adres więc stare ciastka się będą gryzły !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Należy pamiętać, żeby wszystkie ciastka wywalić! FOrum zmieniło adres więc stare ciastka się będą gryzły !! 1575366[/snapback] Przecież napisałem, że wszystko pięknie wyczyszczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) dem wina jest raczej po stronie twojego kompa u mnie bez problemów się loguje. Logujesz się przez ten adres? http://217.172.39.212/~forum/index.php Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzieki gura16. Przez ten adres jest wszystko OK. Problem tkwił w tym, iż przekierowanie (przynajmniej u mnie) było na adres 217.172.39.213/~forum/index.php Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Dlaczego wszyscy na mnie mówią gura16 nie widać że to jest q? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Sorki qura, ale, to wszystko wina podlinkowania nicka. Trudno w takim wypadku odróżnić g od q. PS. Popros admina niech zmieni Ci nicka na Qura16, to nie będzie problemu. Pozdrawiam. Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Już myślałem nad tym trzeba będzie zagadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Po przenosinach na nowy serwer nie działają żadne linki w faq, wogóle linki do tematów. Kiedy ten "ajpik" w adresie zmieni się na starą domenę tweaka? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Masz odp w innym topicu :P Po weekendzie podobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 a ja za każdym wejściem na forum musze się na nowo logować to jest conajmniej denerwujące :) a naciskam zapamiętaj, i w przeglądarce wszystko jest ok bo reszta forum działa normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 wyczyść kesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Mam problem ze zmianą avatara... cały czas ładuje mi ten sam, tylko zmienia rozmiar odpowiedni dla tego, który usiłowałem dodać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Wyczysc cache przeglądarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Dzięki bardzo za pomoc :) +REP ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...