Corso Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Patrzcie i podziwiajcie F.E.A.R :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Ktos kto ma GF6600 na DDR niech sie wypowie jak gra dziala bez AA i AF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Patrzcie i podziwiajcie 1702083[/snapback] no nie moge :blink: :mur: :lol: :lol: :lol: 5CD ?? bueheheeheheeheheehehe...i kup tu gre w Polsce..i wachluj CDkami..jaka głupota :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Owszem, poraszka, mogliby dać 1DVD. Natomiast cena jest niezła, 89zł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 To nie będzie wersji Dvd??. Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) 1024x768 // max // FSAA 4x // 16x texture filtering // no SS min 27 avarage 49 max 110 0% below 25 fps 41% between 25 and 40 fps 59% above 40 fps 1701977[/snapback] min 25FPS avg 58FPS max 144 0% below 25FPS 38% 25-40FPS 62% above 40FPS To u mnie na takich ustawieniach jak Twoje (1024x768 // max // FSAA 4x // 16x texture filtering // no SS). Różnica dość znaczna na korzyść ati. Screeny z bencha dawałem na str. 32. Testy Poca robiłeś na def. a64 3000+? U siebie na laptopie z podpisu (gpu o wydajności 6800-6800gt) FEAR działa słabo w 1024*768 MAX/MAX (ok 28fps śr), także może coś z nV nie jest tak jak być powinno... Edytowane 16 Października 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Samoluby ;]]] Pomyslcie o tych co nie maja DVD... ja nie mialem i sie wkurzalem jak gra wychodzila tylko na DVD, ale teraz mam na szczescie i sie o nic nie boje... ale jednak jest spora ilosc graczy co nei posiada tego napedu, wiec i kasy wiecej ze sprzedazy bedzie. 5 cd to nie tak duzo, jakos przezyc sie da ;o. Chyba nigdy nie instalowaliscie Simsow wraz z wszystkimi dodatkami, to juz hardkorowa zaglerka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 smieszne jest to ze nvidia pomagala przy produkcji gry a w rzeczywistosci ma duzo gorsze wyniki od ati w benchu:) mam nadzieje ze kolejne stery to poprawia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 akurat ati pomagało przy produkcji a nie nvidia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Samoluby ;]]] Pomyslcie o tych co nie maja DVD... ja nie mialem i sie wkurzalem jak gra wychodzila tylko na DVD, ale teraz mam na szczescie i sie o nic nie boje... ale jednak jest spora ilosc graczy co nei posiada tego napedu, wiec i kasy wiecej ze sprzedazy bedzie. 5 cd to nie tak duzo, jakos przezyc sie da ;o. Chyba nigdy nie instalowaliscie Simsow wraz z wszystkimi dodatkami, to juz hardkorowa zaglerka ;] 1702160[/snapback] no wiesz bez przesady ale dvd to niby rarytas w dzisiejszych czasach?? 70 zeta za dvd to duzo?? ludziom sie chyba poprzewracalo w glowach jesli nie maja tyle na neped dvd..gdzie te czasy co dvd kosztowaly po 500 zeta (sam za tyle kupilem)...najlepiej by chcieli wszystko za darmo :? nie znam NIKOGO z moich znajomych co nie da dvd..no dobra znam, ale oni siedza na p166mmx wiec i tak by w FEARa nie pograli ok...co do gry..bardzo mi sie podoba bron Penetrator..co wystrzeliwuje taki bolce..fajnie ludzi przybijac do sciany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 min 25FPS avg 58FPS max 144 0% below 25FPS 38% 25-40FPS 62% above 40FPS To u mnie na takich ustawieniach jak Twoje (1024x768 // max // FSAA 4x // 16x texture filtering // no SS). Różnica dość znaczna na korzyść ati. Screeny z bencha dawałem na str. 32. Testy Poca robiłeś na def. a64 3000+? U siebie na laptopie z podpisu (gpu o wydajności 6800-6800gt) FEAR działa słabo w 1024*768 MAX/MAX (ok 28fps śr), także może coś z nV nie jest tak jak być powinno... 1702151[/snapback] Tak, robiłem go na A64 3000 (1.8GHz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Hehe, no tak - ja dvd LG kupilem na allegro (nowiutkie) za 40 zl ;] ale jednak mam znajmoych co nie maja dvd a nowsze gry nawet nawet im chodza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 akurat ati pomagało przy produkcji a nie nvidia 1702200[/snapback] to chyba masz inna edycje:) u mnie jak byk jest spot reklamowy nvidia meant to be played Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Tylko 89zeta za taką grę coś tanio ale ostatnio zauwazyłem że nowe gry na pc śa tansze niz np 2 lata temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 po premierze cena wzrośnie , ja też nie mam dvd ale jakoś sobie radze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 89zl to bardzo tanio moim zdaniem. Ciekawe ile Quake bedzie kosztowal... A tak wogole to F.E.A.R. jest super gierka jak dla mnie 9+/10 z czystym sumieniem! Szczegolnie dzieki tym levelom ze zwiekszona dawka strachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mam nadzieję ze tendencja sie utrzyma i za 2 lata gry beda jeszcze tansze :-P Widze, ze niektóym wujek przysłał już grę :) Ja czekam na polish ver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Wujek przyszlal gre lol. A moze wyslal przez p2p? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Wujek przyszlal gre lol. A moze wyslal przez p2p? Myślisz, że co mi chodziło ? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Testy Poca robiłeś na def. a64 3000+?no wlasnie. skrecisz proca do 1,8 i zapodasz jeszcze raz testy? jestem ciekaw co z tego wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Testowaliśmy w 1024@AAx4@MAX, także cpu nie odgrywa tu raczej kluczowej roli, ale z ciekawości w chwili wolnego czasu zmniejszę mnożnik i puszczę cpu jako 3000+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Hmm, ale te 950MHz pewnie robi różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 tyle moge powiedzieć o full że zero optymalizacji w stosunku do dema , troche nuda i jak zawsze proc nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Sideband jak to proc nie odgrywa w tej grze ważnej roli????? Tylko karta sama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Ktos kto ma GF6600 na DDR niech sie wypowie jak gra dziala bez AA i AF. 1702107[/snapback] zaraz zrobie, wlasnie sie dowiedzialem ze babcia przysyla mi z sasiedniej ulicy fear dzisiaj. jak uda mi sie zainstalowac to napisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) skoro proc nie gra roli to wsadzic GF6800Ultra do durona 700mhz i nic tylko grac :lol2: :mur: sorki za ten post ale smiac sie od czasu do czasu trzba :-P Edytowane 16 Października 2005 przez Jeffrey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) gra chodzi srednio :) jest w klimatach horroru , gra sie przyjemnie ale jak narazie bez rewelacji , zobacze jak bedzie dalej ... ps. wie ktos moze jak zmusic ja do dzialania w 100Mhz odswierzania ? Edytowane 16 Października 2005 przez grass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 gre testowałem na socket A i procku 1660mhz i 754 2.4ghz zero różnicy może minimalna , maxymalne klatki wzrosły nic poza tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 gra chodzi srednio :) jest w klimatach horroru , gra sie przyjemnie ale jak narazie bez rewelacji , zobacze jak bedzie dalej ... ps. wie ktos moze jak zmusic ja do dzialania w 100Mhz odswierzania ? 1702910[/snapback] Ja do wymuszania odswierzania w grach uzywam ATI Tray Tools (Refresh Lock) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 umnie gram na 1024 x 768 aa 2x af8x wszystko na max razem z ss. w tescie na takim ustawieniu mam minimum 38fps. i klatek powyzej 40 jest 100%. moim zdaniem najbardziej zwalnia w grze AA i ROZDZIELCZOSC!! Chcialem grac na 1280x1024 ale w tej rozdzielczosci umnie grac sie nieda, zwalnia i to mnie denerwuje, nic nie doczytuje ale spada np. przy bullettime przy ostrej wymianie do ok. 20fps, nawet gdy wylacze AA i SS i tamta jedna opcje dam na medium co ktos tam pisal to wtedy niema takiej plynnosci jak na 1024x768 i wszystko na max, a co do jakosci obrazu to nie widze w tego roznicy.W tescie na 1280x1024 wszystko na maks aa2x af8x mam 28fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...