J-A-J-O Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Każdy stały bywalec forum tweak.pl chce żeby wyglądało ono jak najlepiej, ale my sami możemy się do tego przyczynić!! Co wy na to żeby założyć konkurs na najładniejszy profil użytkownika, tzn. zgranie avatara z podpisem?? Oczywiście nie było by żadnej nagrody, poza wyróżnieniem. Taki profil musiał by być zgodny z regulaminem, czyli avatar nie większy niż 6kb 100x100 pikseli i podpis maxymalnie 325 znaków. Jeżeli każdy by dbał o wygląd swojego profilu mogli byśmy zacząć nową dziedzine moddingu :wink: taki odłam moddingu desktopu :wink: To jak, co wy na to?? Jako pierwszy zgłaszam swój profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 To na początek moduję Ci tytuł. :> "Konkurs na nałjładniejszy Profil użytkowinia "[..]"" :arrow: "Konkurs na najładniejszy profil użytkownika "[..]"" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nie wiesz z kim zaczynasz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nie no, nawet ciekawy ten pomysł jest, trzeba przyznać:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wygrałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wygrałem? jesteś w czołówce ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wygrałem?było. szukaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 No nie wiem ;]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 No nie wiem ;]]]] eeeno widze ze para wrocił do korzeni ! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Korzenie są tutaj: http://av.paranoya.org/ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Korzenie są tutaj: http://av.paranoya.org/ ;]8O WOW :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Korzenie są tutaj: http://av.paranoya.org/ ;]True :wink: A jak się podoba mój profil ?? :wink: Nie zmieniony o samego początku mojej egzystencji na Tweak.pl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Moj wymiata ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 qrde kosmo wygrał EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Z lama syberyjska nie mam szans, wiec poddam się od razu :> :> :> BTW. Miope, co przedstawia twój AV, bo mnie to od zawsze nutruje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Czy mam jakies szanse z konkurentami ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To co dostane jakas nagrode za zajecie pierwszego miejsca ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To co dostane jakas nagrode za zajecie pierwszego miejsca ? :D Batona faxem. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a moze ja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ech... nikt nie popełnił tyle razy samobójstwa ile ja :) Przyznalibyście mi wkońcu jakąś maline, albo coś ... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Baaaa :> Poca, nie masz szans, bo wielki umięśniony potwór, który niszczy wszelakie istnenie w promieniu 5 kilometrów - TADAM! - Gustav, jest potężniejszym bossem z mortal kombat niż twój Dinuś :> BTW... Dinusiowi to się jedynie oczko świeci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No właśnie, musze porozmawiać z jakimś moderem na temat tego wyróżnienia, bo narazie to każdy może pisać "to ja wygrałem??", "a może ja??", tyle że właśnie wychodze, to moze jakiś moder/admin sam by napisał propozycje roztrzygnięcia?? Pozdro :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 eee... Kosmici wymiataja ;) btw. Pozdro dla Niemca :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Baaaa :> Poca, nie masz szans, bo wielki umięśniony potwór, który niszczy wszelakie istnenie w promieniu 5 kilometrów - TADAM! - Gustav, jest potężniejszym bossem z mortal kombat niż twój Dinuś :> BTW... Dinusiowi to się jedynie oczko świeci :D Moj Dinus sie kamufluje. Jak podejdzie do niego twoj pajac z ogonem, Dinuś go pogoni i wpieprzy z koscmi ew. z ogonem. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 e tam. jakbym dał britnej na avatara to wszysttko by uciekło 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Leborg....... Britnej!.... Britneeeeej.... Britnej!......... Bżydal :> This summer comes........ AVP and..... Pocahontas and MeHow proudly present.... Gustav vs Dinuś.... whoever wins...... GUSTAV KILLS :D :D :D BTW: jakie sa kryteria zawodów? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja się nie zgadzam!!! Mój sig wymiata ;) A tak btw. to kosmo prowadzi IMHO! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 phi z moim niemacie szans :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 www.akwa.dijkstra.prv.pl - gdzieś tam jest więcej zdjęć mojej rybki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...