ath Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Na screenach raczej nie zobaczysz poprawionego modelu jazdy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Akurat w wersji V fizyka jest nietknięta, bo patch jest kombatybilny w multi z poprzednią wersją, czyli U :-P Co innego, jeśli ktoś przegapił poprzednie patche. Natomiast dźwięki są zdecydowanie lepsze, np. niektóre samochody jak XF GTi i XF GTR wydawały wcześniej dźwięk, którego moje uszy po prostu nietolerowały :wink: - teraz jest znacznie lepiej. Zachęcam wszystkich zainteresowanych symulatorami do kupna licencji S2 :) Dodatkową zachętą może być to, że ostatnio powychodziły do gry dodatki tworzone przez fanów, jak na przykład serwer, na którym znajdziemy jeden ze zwykłych torów w grze, tyle że z poustawianymi barierkami, pachołkami itp. w ten sposób, żeby symulować normalną drogę publiczną, ruch drogowy tworzony przez graczy itp. Na serwerze każdy ma swoją ilość kasy, za którą może kupować lepsze samochody, a zarabia się ją za szybką jazdę, wygrywanie losów na loterii które znajdujemy w garażach :wink: oraz na przykład obrabianie banku (na serwerze zazwyczaj jest kilku graczy pełniących funkcje policji). Jak widzicie nawet z super realistycznych (dla niektórych nudnych) symulatorów można zrobić całkiem ciekawą zabawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Przyznaję że poprzednio ( kiedyś instalowałem chyba pierwszą wersję ) ta gra mi się po prostu nie podobała .... ale teraz .... podrasowana grafika , model jazdy .... jest znacznie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak zatankować paliwo podczas wyścigu tak, żeby gra nie zaczęła naliczać okrążeń od początku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 zjechac do boksu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Przez ostatnie pare tygodni bawie sie LFS S2 Alpha i jeśli chodzi o model jazdy to jestem pod wrażeniem, naprawde czuć samochód, różnice pomiędzy twardym a miękkim zawieszeniem, coś pieknego, tylko kierownice miec do tego, aa noi sprzęgło cud miód :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 zjechac do boksu? Po prostu mam zjechać do boksu, zatrzymać się i czekać? Próbowałem, nic z tego. (Chyba, że w strefie boksów trzeb się zatrzymać w określonym miejscu, jeżeli tak, to jakim?) A jeśli chodzi ci o naciśnięcie esc i kliknięcie w "zjedź do boksu", to wtedy tracę pozycję w wyścigu i zaczynam go od nowa. Jestem lamą. Proszę o wyjaśnienie mi krok po kroku jak dolać paliwa ew. zmienić opony (tak na przyszłość). Z góry dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 tak masz podjechac i sie zatrzymac. Mnie kreci dzwiek silnika przy okolo 6.5k obr, robi takie dziwne cos jakby wpadalo w rezonans i ten swist sprzezarki (jak sie nie myle) przed tym, miod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wytłumaczyłem już łopatologicznie na serwerku;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 kurde gra naprawde wymiata :) Szkoda że tylko że to demo takie ubogie :mur: Grałem dzisiaj prawie 10h, cały czas na 1 trasie w sieci, po prostu wymiata :D PS. Gram na padzie z dula shockiem i jest naprawde wporządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 No i prawidłowo, nawracać się... A nie jakieś Carbony :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Pochwalcie sie czasami, u mnie 1:27:XX ale blizej 1.28 jestem(po kilku okrazeniach). Gram w gre just 4 fun, co kilka tyg odpale. Uzywam myszy + jakis setup przypadkowy od kogos z rozgrywek online. Nie wiem jak ci kolesie robia czasy ~1:25:xx.. Jak wysoko krecicie silnik? czy to zalezy od biegu czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Zarejestruj się na www.liveforspeed.com, wejdź na LFS World (link po lewej stronie). Tam się zaloguj i wybierz Hotlaps. wybierz trasę i samochód, który Cię interesuje (GTi i Blackwood :wink:) i będziesz miał listę rekordów na tej trasie. Prawy przycisk myszy i zapisz jako na czas - będziesz mógł sobie ściągnąć i obejrzeć powtórkę z przejazdu mistrza. Naprawdę pomaga, trzeba po prostu obserwować, jak powinno się hamować, jak się 'brać' za jakie zakręty itp. Co do kręcenia silnika - bieg powinno się zmieniać równo z zapaleniem się tej czerwonej lampki. Edytowane 26 Grudnia 2006 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 ej podajcie mi jakieś dobre setupy do driftu autem XR GT i XR GT TURBO, szukałem w necie ale jakieś takie kiepskie tam są ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kopalnia setup-ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) tak masz podjechac i sie zatrzymac. Mnie kreci dzwiek silnika przy okolo 6.5k obr, robi takie dziwne cos jakby wpadalo w rezonans i ten swist sprzezarki (jak sie nie myle) przed tym, miod. Wytłumaczyłem już łopatologicznie na serwerku;] W życiu bym nie wpadł na to, żeby stanąć dokładnie w prostokąciku. ;-) Na szczęście bobson był na tyle dobry, że pomógł. Jeszcze raz dzięki. Kto z was gra na serwerach demo? Może się kiedyś umówimy na jakiś mały wyścig... Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 no ja grywam teraz raktycznie caly czas i jak cos to na polskim pure-d, choc tam jest duzo czubów, ktorzy wkurzaja innych Zamiast sie poscigac. Ja gram dopiero od wczoraj i moj najlepszy czas to 1.34 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 A ja sobie przed chwilą sciągnąłem, wyjąłem kierownice i jazda :lol: . Jeszcze nie wiem co i jak, ale jak cos to zagram z wami, o każdej porze dnia i nocy :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kopalnia setup-ówJuż wcześniej byłem na tej stronie, a mi raczej chodzi o jakiś już sprawdzony setup'ik. Może ktoś z forumowiczów zapoda taki na którym mu się dobrze driftuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja dziś grałem 3h na kierze, świetnie sie gra. Drift wciąga na max :) Są jacys chętni do wspolnego driftu dzis wieczorkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja dziś grałem 3h na kierze, świetnie sie gra. Drift wciąga na max :) Są jacys chętni do wspolnego driftu dzis wieczorkiem?Ja driftuje od Czerwca więc troche gapa jesteś ;] Jasne, że tak !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja driftuje od Czerwca więc troche gapa jesteś ;] Jasne, że tak !!!! Ja driftowałem jak wyszło pierwsze demko... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 A widziales dzisiaj tego goscia, który prosil mnie zebym driftował :| ? Spytał sie mnie czy to ja jestem ten dobry o którym wszyscy mówią... Zwariowałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jakby ktoś chciał pośmigać to prosze o info na GG, chętnie wskocze z s2 na demko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) hehe wczoraj znaczy dzisiaj graliśmy w LFS z bobsonem do 3 w nocy :) jak ktoś chetny to gg :) tak BTW to polecam też rFactora (bobson pewnie też) :PP mod gokartów wymata ale mnie łapy bolą od tego machania kierą :P BTW 2 co to za przyjemność granie na myszce :P Edytowane 26 Grudnia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 hehe wczoraj znaczy dzisiaj graliśmy w LFS z bobsonem do 3 w nocy :) jak ktoś chetny to gg :) tak BTW to polecam też rFactora (bobson pewnie też) :PP mod gokartów wymata ale mnie łapy bolą od tego machania kierą :P BTW 2 co to za przyjemność granie na myszce :P W demo czy w full? Mógłbym pograć ale najpierw bym musiał ściągnąć o ile demo bo fulla kupować nie zamierzam. BTW w rFactora też bym z chęcią pograł ale na Nurburgringu z BMW 3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jak coś to szukajcie mnie i grzesia na DRFT Team PL albo samego mnie na : Nitro Kings Drift (albo jakos tak :P) Pure-D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 W demo czy w full? Mógłbym pograć ale najpierw bym musiał ściągnąć o ile demo bo fulla kupować nie zamierzam. BTW w rFactora też bym z chęcią pograł ale na Nurburgringu z BMW 3 :wink: ściądniecie dema zajeło mi 20 minut :) (łącze 1mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Te 112 MB które sciągałeś to również pełna wersja gry po odblokowaniu jej kodem:) BTW w rFactora też bym z chęcią pograł ale na Nurburgringu z BMW 3 :wink: BMW M3 Street syci na maxiora:D Norburgring all road zreszta też ;] Edytowane 26 Grudnia 2006 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Te 112 MB które sciągałeś to również pełna wersja gry po odblokowaniu jej kodem:) BMW M3 Street syci na maxiora:D Norburgring all road zreszta też ;] Kodem albo i nie :) No to zapraszamy z grzesiem na w.w servy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...