DrKleiner Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 To pewnie poradnik w stylu detale=low, czułość myszki max i takie tam :) raczej kupują to mało doświadczeni, daj sobie z tym spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 panowie da sie jeszcze fajnie pograc bez znajomych w bf? czy na publicznych serverach da sie pograc zespolowo?Bez problemu. A czemu pytasz? Wejdź i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 I jak wygląda sprawa z naliczaniem pkt? Nie ukrywam że lubie świecidełka i różne awanse i jakoś nie chce mi sie bez tego grać. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mi już nie nalicza od 2 tyg. :cry: Mogli by w końcu coś z tym zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dzieki tej awari wysuwa sie prosty wniosek: Gdyby nie punkty to bf2 nie przezyl by 3 miesiecy. Mi tam brak naliczania nie przyszkadza, ale z drugiej strony jak byly to niech nadal beda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jest jakś lista polskich serverów bf2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 http://www.game-monitor.com/search.php?gam...amp;location=PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja to nawet nie zauważyłem, że nie nalicza ... btw mieli dzisiaj naprawić i z tego co wiem gdzieś te punkty zapisują na rezerwowym serwerze i większość osób powinno zostać naliczone to co zdobyli przez te dni awarii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 na niektórych serwach normalnie nalicza ... wystarczy że admin serwera napisze do EA i coś tam EA wyczaruje, że zacznie naliczać, z tego co wiem to serwery gamearena już naliczają bo przed chwilą skończyłem grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A co powiecie na to Niestety często zdaża mi się widzieć coś takiego. Gościu stoi za płotem i widzi przeciwnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Niestety normalne. Leżysz przy płocie a nogo ci wystają czy innemu kolesiowi z drugiej strony płotu i można kogoś tak zabic!!! Jest sporo niedoróbek tego typu. A na karkandzie jest sporo takich miejsc właśnie i na innych miejskich mapkach. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jest tez inny fajny 'bug', chodzi o to ze np. wyskakuje koles zza płota, strzelamy do niego, on sie chowa i przez chwile widzimy jeszcze jego nick za przeszkodą, latwo mozna wtedy przez plotek rozwalic wroga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy jest jakas ukryta opcja ustawiajaca na stale Radar z maxymalnym zoomem ?? Denerwuje mnie ciagle zoomowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A ja dopiero co kupiłem BF2 Deluxe za 80zł i ogarniam gre :D W przeciwieństwie do BF2142, tutaj ogromną rolę mają pojazdy, w nowym BFie to przede wszystkim infantry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 MaZZeo Nowy BF 2143 to jakies nieporozumienie ,jakas poroniona gra dla 11letnich blondynow z kreconymi wlosami :) BF2 + dodatki + mapy mozna grac latami , jeszcze rok i bedziemy grac w BF3 aka Bad Copmany ;) ponaglam pytanko i prosze o pomoc : Czy jest jakas ukryta opcja ustawiajaca na stale Radar z maxymalnym zoomem ?? to kolko w prawym gornym rogu ;) Denerwuje mnie ciagle zoomowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tez mnie to wkurza, kiedyś się juz o to pytalem i lipa, nikt nie wiedzial. Co nie wejde do APC to radar sam zmienia ustawienie, totalny bezsens, kto wpadl na ten idiotyczny pomysl to nie wiem... moze gdzies w plikach gry trzeba pogrzebać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Bemx2k --> pierdzielisz... jak mam ochote sie postrzelać infantry to włączam BF2142, gra nie jest zła, ale jest gorsza od BF2 :) Ma swój urok też, a ci twoi 11letni blondyni to straszne uogólnienie. Zobacze jeszcze dodatek Special Forces, bo jeszcze nie widziałem. BTW. mnie tez wkur. to zoomowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Na bf2 też się świetnie gra infantry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dla mnie ciekawsze pod tym względem jest BF2142. Mapki pod infantry+mech to jest to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Na bf2 też się świetnie gra infantry. czy ja mówię że nie? Tylko wspomniałem o tym, że w BF2142 lepiej sie gra infantry :) Bo zdecydowanie więcej mapek jest dla piechoty (mniejsze są), a w BF2 to co? Karkand, Mashtur City i Jalalalalalalalabad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 MaZZeo To zapodam kolejne uOgolnienie Statystycznie ogromna wiekszosc graczy BF 2142 to malolaty ponizej 15 roku zycia sam nie znam nikogo z moich kumpli ktorzy graja w BF 2142 , > rocznik 1982 wzwyz za to w mojej dawnej sieci 5-6 osob napiernicza w BF2 . Takie tam pierniczenie ,ale lasery to sa dobre dla dzieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie tylko lasery i nie tylko małolaty. Zobacz kto zrobił ten filmik ;) Można trafic na serwery gdzie jest naprawdę zgrana rozgrywka. Jasne, nowej jakosci ten tytuł nie wniósł, ale to nadal dobra gra. Jak ktos nie lubi takich klimatów to jego wybór, a nie "lasery dla dzieci". Tak samo można powiedziec ze gry komputerowe są dla dzieci. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Lasery... widać że nawet nie grałeś w nowego BF'a, bo żadnych laserów w nim nie ma. A jeśli chodzi o wiek, to u mnie w klanie połowa ludzi ma <20 lat, 1 osoba ma zonę i dziecko, a reszta jest koło mojego wieku (17 lat). Więc nie gadaj bzdur ze ogromna wiekszosc graczy to dzieci. Ale dobra, skonczmy z tym tematem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Taaa kiedy tylko BF2 wyszedl, a wczesniej byl ostro reklamowany, to na serverach mozna bylo na Voipie uslyszec wiele mlodych glosow, np. pamietam WojtkaBattlefield (taki nick) gdzie koleś, bez jaj, miał 12 lat max :lol:. Częste TK za samoloty etc, mineło troche czasu i teraz mam wrazenie ze dzieciarnia sie wykruszyla. Moze to samo bedzie z bf2142? Ja w to w ogóle nie grałem, ale widziałem wiele filmików i ogólnie jakoś nie podobają mi sie te klimaty, do tego stary, odgrzewany silnik od BF2 nie zachęca do kupna, wole poczekać na Forgotten Hope 2 (co z tym modem w ogóle?), bo bf2142 to dla mnie taki BF:Vietnam, o którym szybko zapomniano. Zresztą ilosc postow w temacie o BF:2142 mówi sama za siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja bardzo lubie klimaty sci-fi a jednak bf2142 mnie nie zachęcił do gry. Taki "bardziej rzeczywisty" konflikt jest bardziej ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) MaZZeo To zapodam kolejne uOgolnienie Statystycznie ogromna wiekszosc graczy BF 2142 to malolaty ponizej 15 roku zycia sam nie znam nikogo z moich kumpli ktorzy graja w BF 2142 , > rocznik 1982 wzwyz za to w mojej dawnej sieci 5-6 osob napiernicza w BF2 . Takie tam pierniczenie ,ale lasery to sa dobre dla dzieci :) Odpowiem Ci tak: małolaty to siedzą na forum i pieprzą kto gra, a kto nie. My starzy gracze siedzimy na serkach i fragujemy na takich jak Ty :lol: Co do BF2 to powiem iż coraz częściej wracam do tego tytułu by poczuć ten specyficzny klimat i przelecieć się samolotem nad Wake :) Gram od początku czyli od serii 1942 i sądzę, że każda w sobie coś miała. W tej grze chodzi przecież głównie o grywalność. Edytowane 2 Lipca 2007 przez emgie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Sorry jesli bylo. http://stage6.divx.com/user/infinityloop/v...AR=-War-is-Hell Jak dotad najlepszy klip z B2 jaki widzialem - nie tylko ze wzgledu na zakonczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Wie ktoś może co mogę zrobić aby nie czekać full czasu, aż komputer wczyta mi mapę i będę mógł zacząć grę? Denerwujące jest to, że zanim mi się wszystkie te [ciach!]ły wczytają, to jak wchodzę na serva, to już jest pół gry za mną o_O Sprzęt taki jak w sygnaturce. Czy dodatkowe 512 RAM wystarczy żeby ten problem większościowo usunąć? Pytam o RAM, bo na dzień dzisiejszy to on w mojej sytuacji najbardziej wchodzi w rachubę. EDIT Film miazga. Edytowane 12 Lipca 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 512MB pomoże aczkolwiek nie rozwiąże problemu. Optimum to 2GB i tego się nie przeskoczy w tej grze. Wpływ na opóźnienia u Ciebie ma jeszcze procek i dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Na 1 GB Ram i ustawieniach średnich BF2 chodzi całkiem przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...