boblik2912 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Mam pytani kupiłem dziś bf2 deluxe edition ale gdy próbuje zagrać na jakimś serwerze to wyskakuje mi że mam za nowego albo za starego patcha próbowałem zainstalować patch 1.5 ale wyskoczyło mi że mam nowszą wersje co robić? prosze o pomoc wersja bf2 (jeżeli się nie mylę) czy dobre spisałem to 1.1.2878-710.0 bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Chyba musisz najpierw zainstalować patch 1.41 i dopiero na niego 1.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblik2912 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zrobiłem tak jak napisałeś no i mam wersje 1.5 na koncie sieciowym wyskakuje błąd że serwery logowania sa obecnie nie dostępne czy maci też taki problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 W tej chwili mam to samo, widocznie coś u nich siadło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblik2912 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 no to mam nadzieje że do wieczora naprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Czy dalej jest tak, że samolot może zestrzelić tylko inny samolot? I czy helikoptery transportowe MEC i ChRL to dalej latające trumny w porównaniu z BH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sprawdzcie firewalla, bo u mnie wszystko śmiga. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Czy dalej jest tak, że samolot może zestrzelić tylko inny samolot? I czy helikoptery transportowe MEC i ChRL to dalej latające trumny w porównaniu z BH? Zawsze mogłeś je zestrzelić za pomocą AA. W heli mocno poprawili siłe ognia pokładowych działek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zrobiłem tak jak napisałeś no i mam wersje 1.5 na koncie sieciowym wyskakuje błąd że serwery logowania sa obecnie nie dostępne czy maci też taki problem Sprawdzcie firewalla, bo u mnie wszystko śmiga. :wink: Do 13 miały być prace na serwerach. Więcej info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblik2912 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mam pytanie już od paru godzin gram w bf na necie ale w statystykach nie dostaje punktów do wyższej rangi w innych informacjach tez mam wszedzie 0 co to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Moze nie grasz na rankingowych serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Z tego co zauważyłem zepsuły się unlocki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mam pytanie już od paru godzin gram w bf na necie ale w statystykach nie dostaje punktów do wyższej rangi w innych informacjach tez mam wszedzie 0 co to moze byc Może być tak że pojawią sie dzień później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zawsze mogłeś je zestrzelić za pomocą AA. Teoretycznie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pewnie, że AA można zestrzelić ;) Trzeba tylko puścić jedną rakietę, odczekać aż tamten wystrzeli flary, potem drugą i przy odrobinie szczęścia po nim ^^...Oprócz tego można zestrzelić wozem opancerzonym, albo działkiem z APC ba...mi się kiedyś udało zestrzelić PKM'em :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblik2912 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 mam pytanie czy zero informacji w statystykach może byc spowodowane tem że nie jestem zarejestrowany na gamespy oraz czy ea przysyła jakis email po rejestracji bo jesli tak to zadnego nie dostałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 mam pytanie czy zero informacji w statystykach może byc spowodowane tem że nie jestem zarejestrowany na gamespy oraz czy ea przysyła jakis email po rejestracji bo jesli tak to zadnego nie dostałem Z tego co wiem, coś zepsuli przy przenoszeniu serverów. Czy w tym BFie mimo takiej ilości serverów konkretne mecze można znaleźć na 1 czy 2 serverach? Jakoś sobie miejsca znaleźć nie potrafię w tej grze. :D Jakbyście mogli to podajcie kilka IP do serverów z lepszymi graczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 mam pytanie czy zero informacji w statystykach może byc spowodowane tem że nie jestem zarejestrowany na gamespy oraz czy ea przysyła jakis email po rejestracji bo jesli tak to zadnego nie dostałem Rejestracja w gamespy nie jest potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, czy jak kupię klucz do BF2 na allegro to po formacie dysku będzie on działał drugi raz? Czy wersja do ściągania ma jakieś ograniczenia co do instalacji? Czy te klucze można wpisać instalując grę z pożyczonej płytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, czy jak kupię klucz do BF2 na allegro to po formacie dysku będzie on działał drugi raz? Czy wersja do ściągania ma jakieś ograniczenia co do instalacji? Czy te klucze można wpisać instalując grę z pożyczonej płytki? 1 - tak 2 - są jakieś wersje "do ściągania"? 3 - tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 2 - ea store Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Już obczaiłem. Wersja z EA Store pozwala tylko na 5 instalacji, na dodatek numer seryjny ważny jest tylko w EA Store, nie działa przy instalacji z płyty. Kupię wersję pudełkową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Żenada. To bardziej jak wypożyczenie gry niż kupno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Na pewno nie ma deaktywacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Dezaktywacja to chyba to samo co limit instalacji? Edytowane 12 Listopada 2010 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Ze co? Limit 5 instalacji łącznie, czy 5 jednocześnie? O to mi chodzi. Powinna być opcja deaktywacji gry przy deinstalacji czy coś i przywrócenia limitu. Chore by było gdyby można było tylko 5 razy zainstalowac gre, 5 formatów i papa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Kupiłem gre w promo na Steamie. Jak się w to gra? Póki co zupełnie nie mogę się odnaleźć, po graniu baaardzo długo w BC2 na konsoli. W pierwszym meczu nie zrobiłem nic, ratio 0:10. W drugim meczu już coś prędzej, 3:17 ale troche uzdrowień miałem. Przegraliśmy 0 do 701. :D Jakiś poradnik dla noobów może jest? Chętnie bym w to pograł ze względu na ogromne mapy na których jest dużo puktów do przejmowania. EDIT. Dlaczego mnie PunkBuster wywala - "disallowed program/driver". Co to jest? EDIT. Trzeba było wyłączyć Steam Overlay. Edytowane 24 Grudnia 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jakiś poradnik dla noobów może jest? Chętnie bym w to pograł ze względu na ogromne mapy na których jest dużo puktów do przejmowania. Poradników żadnych nie znam, ale mogę rzucić jakieś protipy. Podepnij się do jakiegoś zgranego składu albo załóż własny. Jeśli jesteś członkiem składu to staraj się wykonywać polecenia squad leadera. W ten sposób, przy średnio zgranym zespole będziesz zawsze w centrum akcji. Jak już zapewne doskonale wiesz najważniejszym graczem w drużynie jest commander. Jeśli jesteś squad leaderem to możesz prosić go o różne dropy (jeepy, supply, etc.) i polecenia (rzadko odpowiadają). Często zdarza się, że commander sam rzuca rozkazy. Lepiej je wykonywać, bo ma on najlepszy wgląd w pole bitwy, chyba że masz wrażenie że nie idzie mu najlepiej. Jeśli commander biega po mapie i stara się walczyć to należy go od razu kick'ować. 50% uwagi poświęcaj temu co dzieje się na minimapie. Spotowani przeciwnicy nie zaznaczają się w normalnym widoku, jak to ma miejsce w BC2. Nie graj snajperem, to bezużyteczna klasa :) (joke). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 (edytowane) Owni ktoś ?? ;) Edytowane 5 Stycznia 2011 przez Makar06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Przez przypadek odkryłem jak ściągnąć gaymora ... mechanikiem, tak jak zwykłą minę PP. Owni ktoś ?? ;) No ba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...