Kacimiierz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Fajny ten AIX mod ale szkoda, ze tylko na singlu z botami bo nie wyobrazam sobie gry np na gulf of oman jak ktos bedzie latal A10 z 45 bombami na pokladzie. Zreszta sami tworcy moda twierdza, ze to mod tylko na singla. Fajny jest ten smiglowiec littlebird. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Bardzo łatwo załapać ujemne punkty na tym modzie, a przy -30 autokick, więc ja raczej latam ostrożnie z tymi 45 bombkami ;) Co do singla to też sprawdzałem i nawet fajnie się gra, ai bootów imo dużo lepsze niż na podstawce. Ale singiel w tej grze to tak jak porshe w garażu...;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) Fajny ten AIX mod ale szkoda, ze tylko na singlu z botami bo nie wyobrazam sobie gry np na gulf of oman jak ktos bedzie latal A10 z 45 bombami na pokladzie. Zreszta sami tworcy moda twierdza, ze to mod tylko na singla. Fajny jest ten smiglowiec littlebird. też ostatnimi czasy przesiaduję na tym modzie ale w singlu, w multi to byłoby praktycznie nie do grania ze względu na lotnictwo. Lotnictwo to potęga :razz: moje ulubione to mig 19 i A10 z 15 bombami na serię Edytowane 13 Czerwca 2008 przez Vodor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Bardzo łatwo załapać ujemne punkty na tym modzie, a przy -30 autokick, więc ja raczej latam ostrożnie z tymi 45 bombkami ;) Co do singla to też sprawdzałem i nawet fajnie się gra, ai bootów imo dużo lepsze niż na podstawce. Ale singiel w tej grze to tak jak porshe w garażu...;) pzd Albo porsche w avatarze. ;] Z modow do mp to tylko PR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 też ostatnimi czasy przesiaduję na tym modzie ale w singlu, w multi to byłoby praktycznie nie do grania ze względu na lotnictwo. Lotnictwo to potęga :razz: moje ulubione to mig 19 i A10 z 15 bombami na serię Dla zabawy mozna i tego z 15 bombami uzywac ale jako, ze AI nie radzi sobie z niszczeniem armoru wroga to wole ten drugi wariant. Nie wiem czemu AI w ogole nie atakuje armoru z rakiet czy z czego popadnie. Nawet jak siedza w czolgu to maja opory przed strzelaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally_pl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Siemanko, już tu jakiś czas temu odzywałem się z tym problemem PunkBustera, a mianowicie, po chwili od zalogowania się na serwerze w BF2 jestem brutalnie wyrzucany i pojawia się komunikat jak na obrazku, czytałem kiedyś niektóre porady z tego forum z instalowaniem pbsetup a nawet z usuwaniem łatki KB917422, niestety w tym przypadku nic to nie pomagało :sad: goście z pomocy technicznej mnie olali i nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić. Proszę o pomoc!! P.S. Battlefielda 2 mam tylko podstawową wersje, wgrałem patch 1.41 i wgrałem pbsetup Z góry wielkie THX!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wgrałes pbsetup ale czy zaktualizowałes go do najnowszej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wywala cię bo masz wyłączony proces: PnkBstrA.exe. Ctrl+Alt+Delete i sprawdź czy rzeczywiście punkbuster jest włączony. Jeśli go tam nie ma to: start -> uruchom -> services.msc -> szukasz PnkBstrA.exe -> włączasz albo restartujesz usługę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally_pl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wielkie dzięki!! Śmiga jak marzenie, musiałem zrestartować PnkBstrA.exe i odblokować go w FireWall'u antywirusa i to samo później zrobiłem z PnkBstrB.exe:D Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Tutaj znowu pytanie ;) Czy gra ruszy na laptopie z sig. chodzi mi o low detale 800x600 ;) bo będę po necie smigał a na neta zawsze trzeba mieć jak najwięcej fpsów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 1. Najlepiej sam sprawdź Demo BF2 Grałem na podobnej konfiguracji (słabszy procek, ale dobra grafa -> GF7600GO) i na 1024 dało się pograć ze średnimi detalami i AA2x (dało się pograć czyt. 60-80 fps). pzd 2. Wczoraj miałem wreszcie okazje przetestować Forgotten Hope 2. Muszę przyznać że chłopaki zrobili kawał dobrej roboty. Odwzorowanie sprzętu godne podziwu imo. Do tego realizm "czuć w kościach". Project reality to to nie jest, ale całkiem niezła odmiana od podstawki czy innych modów. Trzeba się wreszcie bardziej skupić na taktyce niż na bieganiu w koło i strzelaniu do wszystkiego co się rusza. Byś może dlatego też niewiele osób gra online :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dobra za tydzień wrócę to demo przetestuje dzięki za poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 na GMA950 ?? zapomnij nie ma szans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Fajną rundę przed chwilą stoczyłem - byłem w drużynie MEC po stronie której było 10 graczy ... graliśmy przeciwko US u których było ponad 20 graczy ... i my wygraliśmy (140 do ~120 ) - LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Fajną rundę przed chwilą stoczyłem - byłem w drużynie MEC po stronie której było 10 graczy ... graliśmy przeciwko US u których było ponad 20 graczy ... i my wygraliśmy (140 do ~120 ) - LOL Przecież nie liczy się ilość tylko jakość. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Zapomniałeś dodać, ".. a w drużynie USMC 15 snajperów" :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Wczoraj pewnie musialy "wpasc" do neta jakies nowe cheaty :( Grywam regularnie na 3 serverch z mapa Jalalabad i dzis bylem swiadkiem kilku dziwnych zjawwisk typu czolg wyskakujacy w powietrze podczas zdezenia z przeciwnikiem , nadzwyczajna celnosc snajperow oraz nadzwyczajna celnosc Antitankow zdejmuja piechurow prawie jak snajperzy :/ szkoda ze ta gra przez takie cuda schodzi na psy Zreszta jak widze polowe graczy z bezsensownymi Nickami 345xx 22xxyz itp to pierwsze co mnie przychodzi na mysl to ze pozakladali takie udziwnione konta zeby cheatowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Czy ktoś z użytkowników kart ATi może potweirdzić że po zainstalowaniu Catalist 8.7 gra się po prostu zamyka w różnych momentach? Czy jakieś inne problemy u mnie się pojawiły... <_< Ale na wcześniejszych 8.5 takich klocków nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Wczoraj pewnie musialy "wpasc" do neta jakies nowe cheaty :( Grywam regularnie na 3 serverch z mapa Jalalabad i dzis bylem swiadkiem kilku dziwnych zjawwisk typu czolg wyskakujacy w powietrze podczas zdezenia z przeciwnikiem , nadzwyczajna celnosc snajperow oraz nadzwyczajna celnosc Antitankow zdejmuja piechurow prawie jak snajperzy :/ szkoda ze ta gra przez takie cuda schodzi na psy Zreszta jak widze polowe graczy z bezsensownymi Nickami 345xx 22xxyz itp to pierwsze co mnie przychodzi na mysl to ze pozakladali takie udziwnione konta zeby cheatowac Cheaty to od samego początku były i będą :P. kupią tego cheata jakieś lamy (zazwyczaj są to Niemcy, choć Polaków tutaj nie brakuję) i nawet nie potrafią z niego korzystać, bo nawalają heady, że po 5 min mają po 40 killi, zamiast po "cichu" go używać. Jeśli w czołg z nie full hp coś w niego walnie to potrafi on wybuchnąć ;), co do snajpienia to jak dobry serwer z karkandem po stronie mec'ów się zdarzy to już po 3-4min można mieć ratio ~15:0, i pada head za headem, a rurka + mp5 to dobre zestawienie :P. Co do nicków to ok. 4-6 rano, zauważyłem dwóch Niemców którym tylko prawidłowa ranga się w tabeli wyświetla, a dopiero po zdobyciu numeru pid można zobaczyć kto naprawdę się pod tym fałszywym nickiem kryję, i robią to co na początku pisałem dodatkowo szukają tylko serwerów gdzie normalnie ludzie sobie grają i je po prostu rozp...., bo admina na jakimś serwerze trudno o tej godzinie spotkać, żeby dał im bana. Najgorsze są lamy, które puszczają kilkadziesiąt uav'ów które spadają na ziemie i najczęściej powoduję to zwieche serwera...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Przed chwilą miałem do czynienia z CHEATEREM w demo na serwerze shotteland / hardwareshotte. Gość jakieś znaczki FEAR jakieś znaczki oberwał ode mnie w chatce centralnie z 3-4x z granatnika i i spokojnie sobie żył ... a mnie po pisaniu na niego cheater, wykopał admin z serwera na 60 minut - BUAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Kumpel admina testuje czity - bardzo często spotykane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 To jeszcze ktoś gra w demo jak ta gra kosztuje 30 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 ...to jak lizanie lodów przez szybke... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 No za 30zl to nalezy polecic BF2 kazdemu kto grywal w gry FPP. Poprostu ta gra jest nieprzecietna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja mam takie ino pytanie, jakie macie poszczególne sensy mychacza? Chodzi mi o te ląd/powietrze i takie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Domyślne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja mam takie ino pytanie, jakie macie poszczególne sensy mychacza? Chodzi mi o te ląd/powietrze i takie tam.Ja zmieniam w myszce więc tych w grze nie ruszam raczej. Jedynie skręt i pochylenie mam zwiekszone prawie na max w każdym pojeździe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Eh, dostałem bana na pewnym serwerze bo owniłem sobie nubków na Mashtuur city mając ze snajpą 28-0... Zaraz potem kick z innego serwera za 19-1, ach ci admini :lol2: Dobra, nie pisze po to żeby się żalić tylko mam problem: odpalam jednostki specjalne, wybieram serwer, daje "połącz" i nic, nie mogę wbić na serwer, nawet nie zaczyna się ładować, sekunde mignie i wraca do listy serwerów. Ktoś wie co jest na rzeczy? edit: dzięki rafa, pomogło Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Przeinstaluj jeszcze raz gre i patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Może mi ktoś powiedzieć ocb? Co to, czity jakieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...