grzegrz Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 159.153.157.141 \ 159.153.157.134 = EA Europe 159.153.157.138 / Dobre serwery, grałem na nich jak jeszcze nie było patcha. Teraz mi sie wszystko sypie, albo nie laczy albo wogole nie da sie grac (lag widze 30-50 a zachowuje sie jak by było 10x wiecej). Dlatego teraz gram w demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 zbaczajac troche z tematu oczy mi wyszly :) http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Pluskwa tak masz bo masz pacha ;) wlasnie znim cos takiego sie dzieje, ping idealnu a tu problem z polaczeniem. PS: co do serwa jest polski EA serwer ale nie rankingowy, i caly czas pusty. mozemy wybrac jakis serwer przez ASE, polski pusty (latwo znalesc :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 zbaczajac troche z tematu oczy mi wyszly :) 1546634[/snapback] Wygląda nieźle :) Wymagania będzie miał jak BF2 :D Tylko że usprawiedliwione :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 wpiszcie w przegladarce EA Europa i znajduje duzo serwów ranginkowych i są puste mi na szczescie bez patcha dziala bez problemów (moze troche przegladarka ale to wszystkim) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 wpiszcie w przegladarce EA Europa i znajduje duzo serwów ranginkowych i są puste mi na szczescie bez patcha dziala bez problemów (moze troche przegladarka ale to wszystkim) 1546664[/snapback] no bo glownie chodzi o ta przegladarke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Demo....... dbedzard : Gadu-Gadu™ #5810226 :::::::::::: sniper, komandos, pilot myśliwców i coraz częściej... medyk :)Pluskwa : Gadu-Gadu™ #5465143 ::::::::::::: Assaultem. Lubie się wozic APCSpider : Gadu-Gadu™ #4820905 ::::::::::::::: Helikoptery ?/10Dzieju : Gadu-Gadu™ #5850672 ::::::::::::::: Helikoptery 6/10 Migi 6/10 reszta max Metz : Gadu-Gadu™ #7598870 :::::::::::::::::Special, support- bardzo dobry jako pilot śmigłowca bojowego (jakieś 8/10), jako gunnerDrunk_ZoZol : Gadu-Gadu™ #8201023 ::::::: pilot heli i myśliwca jestem dobryraven_88 : Gadu-Gadu™ #2886551 ::::::::::: Full ..... AndyN : Gadu-Gadu™ #2323983 ::::::::::::: Kierowca (?) czołgu, pojazdu opancerzonegoBuu : Gadu-Gadu™ #4407283 :::::::::::::::::::S_Works : Gadu-Gadu™ #5875514 :::::::::::::marcin.mb : Gadu-Gadu™ #???????? :::::::::::Hassan_Bey_PL : Gadu-Gadu™ #70340 :::::: pilot śmigłowca (zaopatrzenie),mechanik, grenadier i medic, komandos^V^Kamil (S-I-D) : Gadu-Gadu™ #3712424 ::::::::::: Komandos, czasami mechanik i medic Edytowane 14 Lipca 2005 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 To jaki w końcu serwer(jakiś EA EUROPE), niech ktoś napisze i się zbieramy. Oczywiście mówie o Full 1.00 Mój nick ^V^Kamil Komandos, czasami mechanik i medic GG 3712424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 No to jak, o której gramy, jakie ip?? (mowa o demie) Nie mogę sie doczekać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Dzieju mnie na FULLA przeładuj AndyN nie wiem co ty masz do patcha, mi na prawdę wsio hula aż miło GG 70340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 No Ludki kiedy gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 dobra w demo gramy na drugim serwie hardware schotte jest okolo 37 ludzi na 64 wiec wbijajcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 No Ludki kiedy gramy? 1546926[/snapback] Ja własnie się próbuję wbić na jakieś rankingowe serwery full wersji bez patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Wlasnie mialem zrobic nowy temat z pytaniem, dlaczego ta gra nie chce mi sie nawet wlaczyc... i zobaczylem na pierwszej stronie, ze na mx 440 nie da sie grac. Nawet odpalic sie nie da? Po kilku sekundach od klikniecia, wracam do systemu windows a gra sie wylacza (nawet sie nie wlaczyla!). Dlaczego tak sie dzieje? Niemozliwe, ze ta karta jest tak slaba..:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 kurde nie wiem co sie dzieje z moim mikrofonem!! zmieniłem go na lepszy i musze sie drzec zeby ta skalka w opcjach choc drgneła do połowy, w opcjach w windowsie jest wszystko ustawione na max! WTF?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 kurde nie wiem co sie dzieje z moim mikrofonem!! zmieniłem go na lepszy i musze sie drzec zeby ta skalka w opcjach choc drgneła do połowy, w opcjach w windowsie jest wszystko ustawione na max! WTF?? 1546981[/snapback] Mam to samo, nie znam rozwiązania problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Dzieju zaśmiecasz temat tymi danymi osobowymi poproś Jonathana niech Ci podwiesi na pierwszej stronie na pierwszym poście tą liste i ją edytuj tylko po kiego wała po 20 razy wklejasz to samo robi się burdel jak cholera i niepotrzebnie stron przybywa bo Twoje posty zajmują po pół strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Wlasnie mialem zrobic nowy temat z pytaniem, dlaczego ta gra nie chce mi sie nawet wlaczyc... i zobaczylem na pierwszej stronie, ze na mx 440 nie da sie grac. Nawet odpalic sie nie da? Po kilku sekundach od klikniecia, wracam do systemu windows a gra sie wylacza (nawet sie nie wlaczyla!). Dlaczego tak sie dzieje? Niemozliwe, ze ta karta jest tak slaba..:/ 1546972[/snapback] Chodzi mi oczywiscie o Battlefield 2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 No panowie ja juz jestem .... napisalem juz do wszystkoch na gg z listy do demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis MP Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 chętnie bym się dołączył na full-a mój gg 6860897 lubie grać komandosem lub sanitariuszem, często i gęsto podkładam C4 i w krytycznych momentach odpalam :D ( gdy przeciwnik przy fladze stoi np czołgiem lub helikopterem :lol: ) Jeżeli chodzi o granie to się uczę ale szybko łapię !!! dzięki czekam na IP oraz **** jeżeli jest mój nick w BF2 to ElvisMP78 Nara !!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Czy ktos mnie slucha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Czy ktos mnie slucha? Chłopie nie bądź dzieckiem weź instrukcje i przeczytaj wymagania , umówmy się MX 440 to już przeżytek BF2 na pewno Ci na niej nie pójdzie możesz zapomnieć , uzbieraj pieniążki na Radeona 9600 pro wydatek rzędu 250 zł i ciesz się grą. Niemozliwe, ze ta karta jest tak slaba..:/ A jednak ta hipermegasuper wydajna karta na BF2 niestety nie daje rady przykre ale prawdziwe. Edytowane 14 Lipca 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 no gralo sie spoko, mialem nie kiedy dziwne przycinki, mniejsza o nie byly zadkie. Wkurzył mnie tylko moment gdzie tweak grał przeciwko całym US Team, bo o autobalance nikt nie raczył pomyslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Team GravityZero szuka pilota heli:) Jako, ze gra jest dosyc popularna na tym forum pozwole sobie zamiescic to info: Oferujemy: dobrą zabawe, grę na wysokim poziomie, wiele emocji, serwer TeamSpeaka 2, strona klanowa (już niedługo będzie), kanał na IRCu #GravityZero @ qnet, serwer klanowy w Holandii z Game-Hostingu. Wymagania: wiek: minimum 18 lat, dostępność w poniedziałki, środy, czwartki i niedziele od 19 do 23, przeszłość klanowa, latanie helikopterem (na joysticku najlepiej), mikrofon, chęć nauki i wygrywania, myślenie w trakcie gry oraz teamplay Proszę zainteresowanych o pisanie na Gadu-Gadu 2724729 w podanym szablonie: Nick: Wiek: Przeszłość klanowa (proszę zamieścić informacje o klanach w których się grało i jak długo) Kontakt: Ogólne informacje o sobie (miejsce zamieszkania itp.) Ogolnie chodzi o gre na wysokim poziomie;) Jezeli odpowiada Ci to co jest napisane powyzej, spelniasz podane wymagania; wiesz, ze umiesz latac; ) i chcesz zmierzyc sie z najlepszymi teamami w EU, to prosze o kontakt:) Jezeli post w jakis sposob lamie regulamin forum, to prosze usunac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 co to znaczy umiejetnosc latania heli? czy jesli ktos umie przeleciec na wylot przez kanal w tamie, a latanie na poziomie gruntu traktuje jako dobra zabawe to sie nadaje? dodam, ze potrafie wyladowac na szczycie komina za pierwszym podejsciem ps. grac w klanie nie chce, ale chcialem sie pochwalic :D strasznie mnie rajcuje latanie smiglowcami, zwlascza moment, kiedy kierowca czolgu widzi jak wyskakuje spod ziemi, tylko po to, zeby moj wierny gunner poslal mu tv guided w czapke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) co to znaczy umiejetnosc latania heli? czy jesli ktos umie przeleciec na wylot przez kanal w tamie, a latanie na poziomie gruntu traktuje jako dobra zabawe to sie nadaje? dodam, ze potrafie wyladowac na szczycie komina za pierwszym podejsciem ps. grac w klanie nie chce, ale chcialem sie pochwalic :D strasznie mnie rajcuje latanie smiglowcami, zwlascza moment, kiedy kierowca czolgu widzi jak wyskakuje spod ziemi, tylko po to, zeby moj wierny gunner poslal mu tv guided w czapke 1547768[/snapback] Grasz w demo czy fula? Klawiatura czy joystick? Na jakich serwach? Jakiego masz nicka w BT2? Edytowane 15 Lipca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 no gralo sie spoko, mialem nie kiedy dziwne przycinki, mniejsza o nie byly zadkie. Wkurzył mnie tylko moment gdzie tweak grał przeciwko całym US Team, bo o autobalance nikt nie raczył pomyslec. 1547617[/snapback] Wy tu gadu gadu ... a my pogralismy ;) byla jazda Metz zajebiscie lata smiglowcami.... ciezko bylo wlasnie ja sie okazalo ze caly team MEC to Tweakowcy i bylo nas kilku a UMSC to okolo 4 razy wiecej graczy .. no byla lipa nie dalo sie przezyc dluzej niz 1min ;) w bazie musimy to powtorzyc tylko na serwie z mic-iem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Wy tu gadu gadu ... a my pogralismy ;) byla jazda Metz zajebiscie lata smiglowcami.... ciezko bylo wlasnie ja sie okazalo ze caly team MEC to Tweakowcy i bylo nas kilku a UMSC to okolo 4 razy wiecej graczy .. no byla lipa nie dalo sie przezyc dluzej niz 1min ;) w bazie musimy to powtorzyc tylko na serwie z mic-iem 1547822[/snapback] Wszystko fajnie, tylko mowa tu o demo .... Sprawilibyście sobie fulla ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Ja mam fulla - nick NoEscapE - gram glownie na rankingowych wieczorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 AndyN widziałem cie wczoraj na serwerze EA Official (chyba 8a) mam nick Martin87.pl i stopien mł. kapral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...