Skocz do zawartości
_Vip_

czas na nowe graty :]

Rekomendowane odpowiedzi

porobilem real foto zeby jakas paskuda nie powiedziala czasem ze w kulki lece :]

tu widac turbinke :]

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

a tu widac ladnie obydwie linie +12v...jedna zasila CPU i VGA (molex)..druga MoBo

Dołączona grafika

Edytowane przez _Vip_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie to chyba trudno jest zepsuc taka zasilke :]

ja tez sie zastanawiam nad trobnym modem tego enerka :> ,a dokladnie nad 3.3V sense modem ,dokladnie tak jak Reven tu ladnie opisal http://www.oc-serwis.pl/art/a/135/1.html?P...9d1e040a2388fc8

gdyby jeszcze zrobic regulowane linie +5V i +12V ...mniam :] ...bylby Enermax Powerstream :]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj ja ci go zmoduje :>

Do waszych celow moze i przyda sie podniesienie 3,3V

Mnie ostatnio to nie bawi. Moze dlatego ze nie mam poprostu na to czasu. Komp dziala i fajnie. Czasami nawet mysle ze i tak jest za mocny jak na moje dzisiejsze potrzeby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj ja ci go zmoduje :>

Do waszych celow moze i przyda sie podniesienie 3,3V

Mnie ostatnio to nie bawi. Moze dlatego ze nie mam poprostu na to czasu. Komp dziala i fajnie. Czasami nawet mysle ze i tak jest za mocny jak na moje dzisiejsze potrzeby.

Za mocny? Nie ma takiej opcji ;] ;] ;] komp nigdy nie moze byc za mocny. BTW kiedy znowu piwko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo...i to jest dobry pomysl :]

1183095[/snapback]

Sorry za odkopanie tematu :P Jak tam Wasz teścik? I jak tam Twój komp VIP ?:) (BTW, wogóle Cię na gg nie można złapać, czyżby sesja czy jak? :P) A tak wogóle to może do dzisiaj do wieczora dołączę do ludzi posiadających na obudowach nalepki o treści: Intel Inside ;) Jakby co to zapodam też fotami sprzętu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heja :) No to złożyłem, P4 3.2Ghz Presscot LGA775, na nim Pentagram 120CU+ (jak narazie w windowsie 35-38*C, nieźle daje na maxie), Asus P5GDC Deluxe, 512DDr Hynix, Sparkle Ge Force 6600GT PCI-Express, 80gb Sata WDC 8mb cache, to na tyle nowości :) Aaaa nie, jednak nie, zapomniałem, Thermaltake Xaser Wingo 7000C (buda też się do temp przyczynia, 5 wiatraków robi swoje) :D:D No i pasta na procu Arctic MX-1 (niedostępna jeszcze, dostałem dzięki uprzejmości Demo, właścieciela pewnego sklepu internetowego [btw. u niego brałem sprzęt i polecam go szczerze], na tweaku czasami też siedzi, dostał jako jeden z niewielu do testów próbnych tę pastę i urzyczył mi odrobinę na proca :D). No to do rzeczy, dopiero co postawiłem system, wszystko ładnie hula (kopiowałem dane ze starego dysku, instalowałem stery i buszowałem po necie i już odczułem możliwości HT, po pierwsze gdy na amdku dawałem w totalcomanderze kopiowanie w tle i robiłem coś innego prędkość zwalniała, po drugie przy kopiowaniu ledwo co komp działał, a tutaj nic, zero zwolnień :D). Zrobiłem krótki filmik z początków składania, ale potem wymiękłem, buda thermaltake'a ma tyle kabelków do mobo że można się pochlastać przy ich podłączaniu, pozatym straszny bałagan mam, choć wszystkie kable idą tuż przy szynach na dyski i cd, tak że nie zakłócają przepływu powietrza, co nie zmienia faktu że strasznie mnie to wkurza :P Dobra, idę instalować nowego DirectX'a, potem przerzuce SP2 ze starego dysku i instalne, potem pobawie się 3dmarkami (a w między czasie dokończe składać kompa sąsiadowi :/). Jakieś rady macie dla mnie? :D Jeśli tak piszcie, jestem początkujący, narazie nie kręce proca dopóki nie zainstaluje wszystkiego tak jakbym chciał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam rade...idz spac :]

a tak na powaznie to nie spiesz sie zabardzo bo mozesz cos napaskudzic jesio :]

BTW - 1225490[/snapback]

vip mam intymne pytanie :-))

jestes Adwentysta ?

Ogladalem twoje zdjecie budy i stala obok regalu

na ktorym byla cala masa ksiazek z okiliccy bilblistyki

oraz jedna kniga pani White :-))

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, no to tak, jak narazie 16x230 synchro... Co najdziwniejsze asynchro max 16x220 :/ A wyżej niż 230 mi pamięci nie pozwalają :( Ma ktoś może takie mobo jak ja (Asus P5GDC Deluxe)?? Bo nie do końca jestem pewien czy wszystko dobrze w biosie poustawiałem :( Bo coś nie tak że asynchro nie chce mi więcej pójść (aha i pytanko, ile ma PCI-Express mhz standartowo??) Kto może niech pomoże :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi