_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 foteczki sa z netu...ale przedstawiaja dokladnie ta zasilke :]]]] tak sie napalilem ze nawet nie zrobilem fotek mojej sztuki tylko odrazu do kompa wsadzilem :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 (edytowane) porobilem real foto zeby jakas paskuda nie powiedziala czasem ze w kulki lece :] tu widac turbinke :] a tu widac ladnie obydwie linie +12v...jedna zasila CPU i VGA (molex)..druga MoBo Edytowane 14 Stycznia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 W kulki lecisz :] Kiedy bedzie tescik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 chyba juz nie w tym roku :] w sumie to nie wiedzialem od kogo wysepic TP550 na testa :>...juz mam problem z glowy :]]]]] w sumie trzeba by sie szybko z tym uwinac bo sesja tuz tuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 No ja tez nie wiem :] Moze jakos sie zgadamy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 pff....:> nie ma moze :] to juz jest wiecej niz pewne :]]] (dostaniesz mojego zastepczego TP430 :] ) (BTW gdyby chial ktos zassac tego Antosia TP430 to moge oddac za 4setki :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ja sie nie cyckalem i dawno przerobilem mojego TC550W. Byl stanowczo zbyt glosny dla mnie. Oba wiatraki poszly do szafki. Dalem nowy top (z jakiegos starego zasilacza) z 12 wetylkiem. Tera je cicho :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 no w sumie to chyba trudno jest zepsuc taka zasilke :] ja tez sie zastanawiam nad trobnym modem tego enerka :> ,a dokladnie nad 3.3V sense modem ,dokladnie tak jak Reven tu ladnie opisal http://www.oc-serwis.pl/art/a/135/1.html?P...9d1e040a2388fc8 gdyby jeszcze zrobic regulowane linie +5V i +12V ...mniam :] ...bylby Enermax Powerstream :]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Daj ja ci go zmoduje :> Do waszych celow moze i przyda sie podniesienie 3,3V Mnie ostatnio to nie bawi. Moze dlatego ze nie mam poprostu na to czasu. Komp dziala i fajnie. Czasami nawet mysle ze i tak jest za mocny jak na moje dzisiejsze potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 juz sobie potka 5k zamowilem i sam sobie zmoduje :]]]] nie wiem po cholere ,ale co mi tam szkodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Wszystko mozna Tylko padaja dwa pytania Po co?? Czy mi sie chce?? :] Ale przyjda swieta i pewnie cos pokombinuje. Z nudow. BTW Moze ten tescik zasilaczy zrobimy jak w koncu zrobimy najazd na Lagiera :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Daj ja ci go zmoduje :> Do waszych celow moze i przyda sie podniesienie 3,3V Mnie ostatnio to nie bawi. Moze dlatego ze nie mam poprostu na to czasu. Komp dziala i fajnie. Czasami nawet mysle ze i tak jest za mocny jak na moje dzisiejsze potrzeby. Za mocny? Nie ma takiej opcji ;] ;] ;] komp nigdy nie moze byc za mocny. BTW kiedy znowu piwko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 BTW Moze ten tescik zasilaczy zrobimy jak w koncu zrobimy najazd na Lagiera :] ooo...i to jest dobry pomysl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 ooo...i to jest dobry pomysl :] 1183095[/snapback] Sorry za odkopanie tematu :P Jak tam Wasz teścik? I jak tam Twój komp VIP ?:) (BTW, wogóle Cię na gg nie można złapać, czyżby sesja czy jak? :P) A tak wogóle to może do dzisiaj do wieczora dołączę do ludzi posiadających na obudowach nalepki o treści: Intel Inside ;) Jakby co to zapodam też fotami sprzętu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 niom niestety sesja i coraz mniej wolnego czasu :angry: w sumie dobrze ze odkopales topic bo dzisiaj wieczorkiem powrzucam foteczki mojej elektrowni i preskociny nowej :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Heja :) No to złożyłem, P4 3.2Ghz Presscot LGA775, na nim Pentagram 120CU+ (jak narazie w windowsie 35-38*C, nieźle daje na maxie), Asus P5GDC Deluxe, 512DDr Hynix, Sparkle Ge Force 6600GT PCI-Express, 80gb Sata WDC 8mb cache, to na tyle nowości :) Aaaa nie, jednak nie, zapomniałem, Thermaltake Xaser Wingo 7000C (buda też się do temp przyczynia, 5 wiatraków robi swoje) :D:D No i pasta na procu Arctic MX-1 (niedostępna jeszcze, dostałem dzięki uprzejmości Demo, właścieciela pewnego sklepu internetowego [btw. u niego brałem sprzęt i polecam go szczerze], na tweaku czasami też siedzi, dostał jako jeden z niewielu do testów próbnych tę pastę i urzyczył mi odrobinę na proca :D). No to do rzeczy, dopiero co postawiłem system, wszystko ładnie hula (kopiowałem dane ze starego dysku, instalowałem stery i buszowałem po necie i już odczułem możliwości HT, po pierwsze gdy na amdku dawałem w totalcomanderze kopiowanie w tle i robiłem coś innego prędkość zwalniała, po drugie przy kopiowaniu ledwo co komp działał, a tutaj nic, zero zwolnień :D). Zrobiłem krótki filmik z początków składania, ale potem wymiękłem, buda thermaltake'a ma tyle kabelków do mobo że można się pochlastać przy ich podłączaniu, pozatym straszny bałagan mam, choć wszystkie kable idą tuż przy szynach na dyski i cd, tak że nie zakłócają przepływu powietrza, co nie zmienia faktu że strasznie mnie to wkurza :P Dobra, idę instalować nowego DirectX'a, potem przerzuce SP2 ze starego dysku i instalne, potem pobawie się 3dmarkami (a w między czasie dokończe składać kompa sąsiadowi :/). Jakieś rady macie dla mnie? :D Jeśli tak piszcie, jestem początkujący, narazie nie kręce proca dopóki nie zainstaluje wszystkiego tak jakbym chciał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja mam rade...idz spac :] a tak na powaznie to nie spiesz sie zabardzo bo mozesz cos napaskudzic jesio :] BTW - SuperPi @4GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja mam rade...idz spac :] a tak na powaznie to nie spiesz sie zabardzo bo mozesz cos napaskudzic jesio :] BTW - 1225490[/snapback] vip mam intymne pytanie :-)) jestes Adwentysta ? Ogladalem twoje zdjecie budy i stala obok regalu na ktorym byla cala masa ksiazek z okiliccy bilblistyki oraz jedna kniga pani White :-)) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ze niby kim ? :]]]] pewnie chodzi o fotki ktore u moich staruszkow w pokoju robilem :]] ....co oni juz tam maja to mnie nie interesuje :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 sorki że tak późno sie zabrałem za ten wątek :-P ...w ktore miejsce na chieftecu przylepic nalepe z pentaka Wg wymagań stawianym Intel Product Integratorom logo Pentak Insajd powinno być w lewym dolnym rogu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 zaiste cenna informacja :]]]] .....zreszta naklejki odpuscilem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hmmm, no to tak, jak narazie 16x230 synchro... Co najdziwniejsze asynchro max 16x220 :/ A wyżej niż 230 mi pamięci nie pozwalają :( Ma ktoś może takie mobo jak ja (Asus P5GDC Deluxe)?? Bo nie do końca jestem pewien czy wszystko dobrze w biosie poustawiałem :( Bo coś nie tak że asynchro nie chce mi więcej pójść (aha i pytanko, ile ma PCI-Express mhz standartowo??) Kto może niech pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 kolejne nowe gratki :] na froncie krowiaste 600W w wykonaniu Enermax'a :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 kozackie :D zaniedlugo chyba doloncze do posiadaczy tego cacka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Coolergiant 480W vs Noisetaker 600W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1916 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 To znaczy ze zamieniasz tego 480W na 600W? Po co?! 480W nie wyrabia? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 jasne ze wyrabia ,ale jesli mam mozliwosc to dlaczego nie podmienic :] i kolejny Coolergiant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Już niedługo będe się sycił tą czerwona bestią :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 no tak kolo wtorku bedzie u Ciebie Hipciu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 ten niebieski jest ladniejszy:PPP bardziej przypomina mojego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...