GreeN_DG Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ja tam wierze ze bethesda zrobi to porzadnie - nie dla tego zebym mial przeswiadczenie o ich zdolonosciach - po prostu lepiej byc optymista :) nawet nie mam nic przeciwko zeby zrobili z tego "Morrowinda na pustyni i z bronia palna". moglo by byc ciekawie - polaczenie klimatu fallouta z przstrzenia i wolnoscia morrowinda. bethesda jest dobra w epickich produkcjach, do tego wiedza jak wielkie oczekiwania gracze pokladaja w F3... nie maja prawa tego skopać miejmy nadzieje .... ja nie chce super efektów, grafiki super 3D, pięknych tekstur, ciągle pojawiających się filmikow jak z matrixa .. tylko najlepiej cały silnik z F2 ale z inną 2 razy dłuższą historią ... :twisted: :twisted: to mi wystarczy w zupełności ..... w poprzednich wersjach niczego ( graficznie, muzycznie ) mi nie brakowało ... miejmy nadzieje że będzie co wspominać po F3 .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 E tam, ja juz widziałem parę sequeli różnych tytułów, które nijak się miały do pierwowzoru, a przy szczególnie elektryzujących tytułach producenci często perfidnie to wykorzystują, pakując pod znaną nazwą jakiś megawypasiony graficznie szit :? Ja w ogóle nie widzę potrzeby wprowadzania wszystkiego do 3D. Jak dla mnie 100 razy piękniejszy dla oka jest porządnie narysowany izometryczny 2D. No, ale zobaczymy co oni tam zmalują... :? Oby coś dobrego, bo ja już całe wieki w dobrą grę nie grałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jezeli cos dlugiego ma byc to wrzucic do jednego tytulu historie z 1 i 2 i dopisac cosik od siebie to byloby topiero Dluuuuuuuuuuuuuuuga historia ale komu chcialo by sie przechodzic historie z 1 i 2 znow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Jeśli to ma być naprawdę wciagający erpeg to rozgrywka - minimum 100h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacki Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Fallouta 1,2 mozesz grac i grac zawsze mozesz wybrac bycie dobrym lub zlym :D liczyc ile osob zabiles itd;] staty mozezs roznie gre przejsc rozne zakoniczenia :D dlatego uwielbiam ta gre ten kilmat muze ogolnie wszystko Pozdrawiam Fanow Fallouta i crpg rpg PostNuklear;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkaor Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 ja tam wierze ze bethesda zrobi to porzadnie - nie dla tego zebym mial przeswiadczenie o ich zdolonosciach - po prostu lepiej byc optymista :) nawet nie mam nic przeciwko zeby zrobili z tego "Morrowinda na pustyni i z bronia palna". moglo by byc ciekawie - polaczenie klimatu fallouta z przstrzenia i wolnoscia morrowinda. bethesda jest dobra w epickich produkcjach, do tego wiedza jak wielkie oczekiwania gracze pokladaja w F3... nie maja prawa tego skopać święte słowa stary, święte słowa nie mają prawa tego skopać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Niepoprawni optymiści ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 JEZU JAK JA NA TA GRE CZEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZNAM NA PAMIEC FALLOUT 1 i 2, ale dal bym wszystko zeby mi pamiec wymazali i mogl sobie je jeszcze raz przejsc nie wiedzac co bedzie :) FALLOUT 3 - is comming !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Napiszę to tutaj bo nie znalazłem tematu o Fallout 2. Słyszeliście o tym polskim dodatku, jest "super" http://www.pw.ss-ng.pl/index.php?lang=pl&site=1&cat=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) No to tylko czekac az skacza (swoja droga to kupa czasu). Ostatnio z nudow przeszedlem falouta 2 w 20 min -> hmm nie warto jednak (o ile chcesz szybko dorwac ksiazeczke, i dopalerowac satsy -> Box rulez 1shot - 1K.O or Kill :D) Edytowane 30 Marca 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Napiszę to tutaj bo nie znalazłem tematu o Fallout 2. Słyszeliście o tym polskim dodatku, jest "super" 1356783[/snapback]robia ktorys juz rok i dalej rozbic tego nie moga, a czy bedzie super to sie dopiero okaze jak skoncza i ludzie beda w to grali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cthulhu-PL Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) A ja chce zeby fallut 3 nie byl tylko modem poprzednich czesci, nich zastosuja engine HL2 i niech wymaga zaje..fajnego kompa. Chce miec wybor widoku (ja bym byl za takim jak w Neverwinter). Chce 3D!. Jesli gra ma sie sprzedac musi miec nie tylko wciagajaca fabule, ale rowniez musi byc dobrze zrobiona (ladna grafika [ladna nie znaczy cukierkowa], dobrze rozwinieta fizyka swiata, ladne animacje itd.) Tez z niecierpliwoscia czekam na F3. Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez Cthulhu-PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 @Cthulhu-PL za przeproszeniem co ty pierd****. Tak niech dadza U3 engine i bedzie dobrze...szkoda slow. Dl mnie (fana) ta gra moze wygladac jak reszta, byle zachowala swoj klimat. Reszta sie nie liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dokładnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 buhehheehhe pewnie niech dadzą jeszcze gravity guna z hl2 noł koments widze ze fallout to dla ciebie zbyt ambitna gra;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ambitna bez przesady ale ma swój klimat i to sie liczy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jak dla mnie mogą wydać na engine Fallout Tactics i będzie git :) Najważniejszy w całej serii jest klimat. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Błagam, tylko nie 3D... toż to będzie profanacja :> Klimat ma być taki jak F1 i F2 bo jak nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Cthulhu-PL pomyliles pojecia HL2 to typowy FPS i ten silnik zostawmy innym FPSom, A Fallout to typowy przyklad RPG i tu nie liczy sie grafa tylko fabula :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja też przyłączam się do tej małej kampani na rzecz wyproszenie Bozi o Fallouta 3. Szkoda tylko, że nie wiadomo kiedy: No Fallout 3 on E3 Glowbewohner informed us that he had asked Pete Hines about their E3 line up, more specifically if they were going to show Fallout 3 on this years E3 and here's Pete's response: No. We are in the pre-production phase of development on Fallout 3 and it will be a LONG time before we start talking specifically about our plans and what we're up to. Źródło: http://www.nma-fallout.com A co do moich wymagań odnośnie F3, dołącze tu do grona fachofcuuf, czyli tylko 2D, tylko tury(no dobra do wyboru też nie-turówka, tak jak w FT), noi przedewszystkim klimacik! Muszą też pamiętać(tfórcy gry) żeby grafa była "odrapana" jak to po atomówce :D A czytaliście taką historyjkę OPEK, taki koleś napisał wariacje w klimatach Fallouta, Mad Maxa i ogólnie post apocalypse, bardzo mnie swego czasu wciągnęło (czy byłem wtedy tak naiwny i młody :) ) Można za 2zł ściągnąć ją sobie stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Wiec i ja sie podepne pod akcje "Fallout 3, ale ylko w 2D" :) Naprawde to by byla jedna z wiekszych niespodzianek dlamnie gdyby zrobili tak jak z Fallout 2, czyli praktycznie to samo co w czesci pierwszej, a jednak 1000x lepiej :-P Tylko, ze szansa na takie cos jest rowna 0,0000001%, albo i mniej. Gdyby ta gre zrobili tylko z mysla o fanach to pewnie mogli by sobie pozwolic na cos takiego, ale nie ma co sie czarowac, oni tez musza z czegos zyc :wink: Ahhhh, jaka szkoda, ja moge nawet im przekazac swoje nedzne kieszonkowe, ale zeby byl w 2D i to w 2D z Fallou1 i 2, a nie Tactics, bo jakos mi nie przypadl do gustu. Naprawde takiej serii jak Fallout to jeszcze chyba dlugo nie bedzie. Pamietam jak kiedys nienawidzilem "turowek" i nawet takich gier nie wlaczalem. Pewnego dnia mi sie strasznie nudzilo to postatnowilem zalaczyc Fallouta 1 z CD-Action :) i wtedy sie zaczelo. Poprostu przepadlem. Jak tylko zobaczylem, ze Fallout 2 tez jest w CD-Action to kupilem zara jak sie pojawila. Kurde, ja siedzialem nad nimi ze slownikiem od angielskiego, zeby tylko mi nic nie umknelo :D Po przejsciu jedynki i oczekiwaniu na czesc druga zrobilem jednak pewien blad, ktorego nie moge sobie wybaczyc :angry: Naprawde. Przeczytalem z nudow solucje czesci drugiej, bo bylem ciekaw jak sie przygoda prezentuje w tej czesci. I LIPA, grajac w dwojke juz mniej wiecej wiedzialem gdzie co jest i ciezko mnie bylo zaskoczyc :cry: Naprawde dalbym wszystko zeby to cofnac. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW TEJ NIESAMOWITEJ SERII B) Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeCe Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Co jak co, ale jeżeli Bethesda spieprzy fallouta to te ich Elder Scrolls przez okno wyrzucę. Tej gry nie mają prawa zwalić. Walka powinna być turowa (conajwyżej do wyboru real/tury), a grafika w rzucie izometrycznym 2d, żeby klimat zachować i nie może być jakaś kolorowa czy coś! (zresztą ładne 2d lepsze niż 3d). To gra legenda, najlepszy RPG wszechczasów, przy nim wszystkie Baldursy, Neverwintry moga się schować! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 mogliby zrobic taka grafike jak w commandos 2 - połączenie 2d i 3d :D ale i tak fabuła jest najważniejsza, przydałoby sie w grze nawiązanie do wcześniejszych części gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 nie grafa decydowala o miodnosci tej gry :) kiedys wyszedl awaken (mod do ft) zrobiony na fallouta, tym co nie grali polecam, taki mini fallout 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja teraz czekam na The Fall: Last Days Of Gaia :) http://www.the-fall.com/ Może jest ktoś na forum, kto grał w szwabską wersję i ją subiektywnie oceni?:) Klimacik podobny do Fallouta, widziałem trailery, zapowiada się nieźle, niedługo będzie. Może czas założyć osobny topik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) nie grafa decydowala o miodnosci tej gry :) kiedys wyszedl awaken (mod do ft) zrobiony na fallouta, tym co nie grali polecam, taki mini fallout 3. 1422050[/snapback] Nie slyszalem o tym modzie, a chetnie bym to nadrobil :) Mozna to za darmo sciagnac z sieci ? EDIT: Wlasnie sobie poczytalem o tym "The Fall: Last Days Of Gaia". Fajnie sie zapowiada. Napewno Fallouta nie przebije, ale to jest niemozliwe, wiec nie tak bede do tej gry podchodzic :) Ta stronka co podales jest w kilku jezykach, a miedzi innymi w polskim. Giera tez bedzie wydana po polsku ? Edytowane 2 Maja 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Tak, podobno w czerwcu. Dotychczas została wydana po szwabsku. Ale na dniach będzie wydana w Stanach, do tego rozszerzona wersja (jest niby już w fazie gold). Taka ma też być w Polsce, chyba to PLAY dystrybuuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 O tej grze już chyba coś było na forum, chyba w jakimś temacie o Fallout 3 :unsure: Mizc załóż nowy temat o The Fall: Last Days Of Gaia. Umieść jakieś ważne informację, linki do screenów, strony oficjalnej itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelis Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Cos sie zaczyna dziac. Plakat z E3 - pomimo, ze Bethesda zaprzeczyla wczesniej ze cokolwiek zwiazane z F3 bedzie na targach pokazywane. http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=1017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Cos sie zaczyna dziac. Plakat z E3 - pomimo, ze Bethesda zaprzeczyla wczesniej ze cokolwiek zwiazane z F3 bedzie na targach pokazywane. 1449391[/snapback] kul ;b juz nie moge sie doczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...