Caleb Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) @Outlander - opisałeś wszystko jak nalezy :> Tylko że moc bomby zmniejszono od 1/3 a nie połowę - do 50 MT omijajac w ogole trzecią faze rozszczepienia bo w zasadzie była to jądrowa broń fazowa, podczas gdy jej maksymalna moc moglaby sięgnąc nawet 150 MT co byloby juz poważną ingerencją w środowisko i wiązało się ze zbyt duzym ryzykiem. Wystarczy dodać że kula ognia osiągała stratosferę a częśc energii poszła w kosmos :D ! Amerykanie zdetonowali bodajrze najśilniejszy ładunek który miał "zaledowie" 25 MT. Prawie jak screen z Fallouta :> Edytowane 1 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 O fak.A oni chcą budować u nas wyrzutnię dla jamerykańców.Ruskie będą mieli gdzie celować. Ale fotka robi wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Outlander Kapitalne imof :0. I cholernie przerażające. Dlaczego tego nie zfilmowali (np ja inne wybuchy i potem by ktoś na youtube dał). A co by było jakby dali tą 150MT ;0. Cholera wrażenie zobaczenia czegoś takiego na zywo albo z kilku kolorowych kamer plus z dobrym dźwiekiem to musi być to ;o. Panowie! Pogadajcie sobie na temat bomb atomowych na oślej łączce, dobra? Nie róbcie z tego tematu jeszcze większego śmietnika.Ok ;). W sumie to topic o F3 a nie o samych nukach. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Panowie! Pogadajcie sobie na temat bomb atomowych na oślej łączce, dobra? Nie róbcie z tego tematu jeszcze większego śmietnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Panowie! Pogadajcie sobie na temat bomb atomowych na oślej łączce, dobra? Nie róbcie z tego tematu jeszcze większego śmietnika.No rzeczywiscie, posty z których mozna cos wyniesc to smieci, a te o tym ile kto ma fpsów sa juz ok <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 No rzeczywiscie, posty z których mozna cos wyniesc to smieci, a te o tym ile kto ma fpsów sa juz ok <_<Posty te nie dotyczą samej gry, a ten temat jakby nie patrzeć znajduje się w dziale gry. Rozmowa może i ciekawa, pouczająca, ale pasuje bardziej na oślą łączkę niż do tematu o grze. Przy okazji wskaż mi proszę gdzie napisałem, że te posty to śmieci. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 "100 km od epicentrum gorąco powodowało oparzenia trzeciego stopnia." Brak slow po prostu. I tak właśnie powstały ghoule :lol2: A teaser coraz bliżej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ciekawe czy teaser wyjdzie o godzinie 00:00, czy jakoś wciągu dnia:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja jestem za tym , żeby w dniu premiery wyczyścić ten temat do zera... :D Teaser już jutro, nie mogę się doczekać xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Teasera nie ma jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Trailer podobno ma być koło 15 GMT (16 cet ?). Juz nie róbmy OT i niech nie postujecie dopóki nie bedzie trailera ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 http://fallout.bethsoft.com/ coś się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 co sie dzieje?? jest to samo od północy czyli tapetka z przekierowaniem na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) juz jest ;) 138mb, juz jade Edytowane 5 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelis Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) No i jest!!! Tylko ze nikt nie moze sciagnac, hehehehe :D Mi wywalilo 98 minut czekania na fileshack.com. No nic poczekam do jutra i obejrze. Moze ktos z was pooglada wczesniej. Choc na NMA ostatni post mowi, ze "trailer is as informative as the concept arts" lub cos podobnego. Czyli konkluzja: Nie spodziewajcie sie niczego co choc w malym stopniu zdradzi jaki bedzie gameplay, fabula, wiernosc oryginalom itd. itp. blablabla, :D Mimo to czekam na sprawozdanie i moze jakies zrzuty. pozdrawiam EDIT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Podobno Ron Perlman znowu gada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EDIT 2 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: No i ostatni news ode mnie, bo musze zmykac: za NMA forum: "Some comments from Pete Hines, Bethesda's PR-in-chief: 1) Yes, that's in-engine (in-engine means it's done with game assets in our rendering engine, but isn't done real-time. If it was done in real-time, that'd be gameplay footage. This isn't something, for example, that was sent to some house [e.g. Blue Studios] so they could build assets and render it out, and create something for us to release [e.g. Dawn of War 40K intro cinematic]). 2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire" 3) Yes, that's Ron Perlman [voiceover man extraordinaire of Fallout 1 and 2]." Drugi i trzeci punkt napawa pewnym optymizmem :)))))))))))))))) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez mikaelis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Tutaj jest trailer, a raczej dzisiejszy filmik w streamie na www ;] No i nie mogło zabraknąć nieśmiertelnego textu na koniec trailera :blurp: EDIT: No problem ;] Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelis Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) PIEKNE :D ))))))) Trailer zbudowany na podobnej zasadzie jak intro F2. Bardzo mi sie podobalo. Tylko ten kolezka w Power Armor na koncu... Jakos tak zbyt doslownie.... Wystarczylo ruiny pokazac.... Ale ogolnie trailer podobal mi sie w 99,9%. Szkoda tylko, ze nic o gameplayu i historii nie wiadomo. No i niestety, trzeba bedzie czekac 1,5 roku (FALL 2008 :sad: ) pozdrawiam ps. dzieki Free za linka!! Edytowane 5 Czerwca 2007 przez mikaelis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Mnie sie podoba, trzyma klimat i dusze Fallouta. Muzyczka ofc na miejscu no i "War, War never ..." mnie sie zrobilo lepiej na duchu po tym filmiku ;] Jak wrazenia? Uwielbiam lampowe piece i radia :D No i genialne przejscie Fallout 3 .. Fall 2008. Bethesda chyba jednak czuje bluesa ;] Edytowane 5 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Czułem ze nie bedzie gameplay'a a takie trailery to sobie w pupe można włożyć ;]. Chociaż i coś takiego ujdzie w tłoku. Naprawdę zobaczymy czy bethada czuje blusa jak oblookamy gameplay movie albo jak nie wywalją kluczowych FICZERSÓW ;]. Taa, ciekawe czy Bethesda zrobi to samo z Falloutem 3 co z TES 4. Początkowe filmiki też przedstawiały niesamowite rozwiązania, a w finalnej wersji połowy nie było, część była do zdobycia po wykupieniu oficjalnych modów... Coś na miarę Construction Seta będzie? Wiadomo coś?OMG zapomniałem o tym (płatnych modach). Niech tylko spróbują coś takiego zrobic F3 to ich siedziba przestanie istnieć ;0. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Taa, ciekawe czy Bethesda zrobi to samo z Falloutem 3 co z TES 4. Początkowe filmiki też przedstawiały niesamowite rozwiązania, a w finalnej wersji połowy nie było, część była do zdobycia po wykupieniu oficjalnych modów... Coś na miarę Construction Seta będzie? Wiadomo coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tester3000 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Pytanie czy będzie wersja single , bo tego nie potwierdzili a wsppminają o serwerach i grze razem dla ps3 i X360 , mysla może aby zrobić konkurencje dla WoW'a i z jednej strony piekny będzie taki wielki świat z prawdziwymi ludźmi a z drugiej na polską kieszeń gra w Fallout tylko po sieci będzie kosztowala nas majątek. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez tester3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 @tester3000 To będzie tylko i wyłącznie single. Multi w F3 od Bethesdy nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Pytanie czy będzie wersja single , bo tego nie potwierdzili a wsppminają o serwerach i grze razem dla ps3 i X360 , mysla może aby zrobić konkurencje dla WoW'a i z jednej strony piekny będzie taki wielki świat z prawdziwymi ludźmi a z drugiej na polską kieszeń gra w Fallout tylko po sieci będzie kosztowala nas majątek.Fallouta Online robi inna firma. Fallout 3 to tylko singleplayer (co jest charakterystyczne dla gier Bethesdy). Fallout Online nie byłby taki drogi. Pewnie 15 bucksów/miesiąc, nie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ile to będzie w przeliczeniu na kapsle ?? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 LyNK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Teaser ma klimat ;] Czy tylko ja mam takie niejasne wrazenie, ze engine traci Oblivionem (co nie musi byc wada)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Tak jak mówiłem klimat trąci starymi F więc dobre i to ;] Sądzisz że bezpośrednio na engine Obliviona jest robiony Teaser ? W sumie czemu nie ... dla mnie to nie wada byle potrafili odpowiednio zaaranżować oprawę. Z tego co można zaobserwować to jest tak jak powinno, szaro brudno i zima, nie ma Mickiewicza i nie ma Tuwima :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie wiem... jakos tak, jak byl odjazd kamery z autobusu, zapachnialo mi Oblivionem, ale nie jestem w stanie dokladnie okreslic, co dokladnie to spowodowalo. Just a whisper in my ghost ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Cytat z nma: 1) Tak, to animacja z silnika (to znaczy wykonane z obiektami z gry, ale nie w czasie rzeczywistym. Czas rzeczywisty byłby w filmie z gry. To nie jest coś wysłanego do innej firmy [np. Blue Studios] żeby mogli sobie to wyrenderować i dać nam do zaprezentowania [jak np. film z intra Dawn of War 40K]). 2) Tak, to The Ink Spots śpiewają "I Don't Want to Set the World On Fire" 3) Tak, to Ron Perlman [narrator extraordinaire z Fallout 1 oraz 2 Mi tam jeszcze nie pasi wyglad nowego Powah Armor o ile to w ogole jest PA ;0. Czekamy na wiecej a właściewie na normalny trailer albo gameplay movie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Fallout wraca!! Klimatyczne intro które, zywcem wyciągniete z pierwszzej i drugiej czesci. Oby im sie udalo.... Teraz tylko czekac na pierwsze screeny, filmiki z gameplay'a i dema.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...