fipa Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Firefox 1.0.7 PL ------------------------------------- Istnieje taka wtyczka, która pozwoli na utworzenie przycisków-skrótów do stron www obok wstecz, dalej, strona główna, odśwież itd ? Zaznaczylem na tym obrazku gdzie chciałbym takie skróty. Edytowane 23 Września 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A nie chcialbys tam miec tych skrótów gdzie ja mam: Jesli tak, to tylko przenosisz z pasku adresu link, do tego miejsca gdzie ja mam skróty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Fipa - nie trzebaa do tego żadnego rozszerzenia. Kliknij prawym na którymś z pasków --> daj customize (dostosuj?) --> przenieś pasek zakładek tam gdzie tylko chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Dzieki, przywrocilem domyslne ustawienia paska, wtedy pojawił sie pasek zakładek.. Lux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mam pewien problem z FF otóz poraz 2 od jakiegoś czasu sam samoistnie się restartuję. Znaczy się wraca do fabrycznych ustawień i usuwa wszytsko! Zakładki, Motywy itp... Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Już od paru dni szukam skinu a la Opera. Ktoś wie gdzie moge go znaleźć? // out of date ------------------------- Nowy post ;] Mam motyw Qute 3. Problem polega na tym że nia mam po prawej stronie paska do przesówaniu obrazu :blink: Edytowane 3 Października 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Kiedy wchodzę na stronę hayah to nie wyświetla mi się żaden przycisk. Myślałem że to kwestia flesh player'a, ale wyglada na to że nie bo nic sie nie zminiło. Jakieś propozycje co do rozwiązania problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Hot Lopez najlepiej daj screena. Nuras tak z ciekawości - jaki system i jaki masz system plików na partycji z profilem ? Nigdy nie miałem problemów w profilem, zakładkami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Istnieje jakis plug, ktorym mozna zgrywac ustawienia mozilli i wszystkich pluginów? Sot, gdy zgrywalem caly swoj profil,to musialem pozniej grzeba w ustawieniach pliku startowego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Hot Lopez najlepiej daj screena. Nuras tak z ciekawości - jaki system i jaki masz system plików na partycji z profilem ? Nigdy nie miałem problemów w profilem, zakładkami itp. 1681944[/snapback] Wedle życzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 hi all ostatnio mam jakis problem z firefoxem - jak dłużej popracuję, to sie zwiesza - w ten sposób, ze nie ładują się strony po zamknięciu nadal wisi w procesach, i zajmuje standardową u mnie ilosc pamieci, czyli 20-30mb po skillowaniu procesu przeglądarka dziala normalnie ---do kolejnego 'zwisu' zaznaczam- nie mam infa, ze program not responding, etc, po prostu nagle przestają się ładowac strony. ktos miał podobny problem?? sys wxp- prawie roczny(w listopadzie)ale odrobaczany, odawarowany itepe na w2003 serwer eng - nie ma problemu Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 hot_lopez - rozumiem, że generalnie z flashem nie masz problemów ? Sprawdź, czy przypadkiem Adblock Ci czegoś nie blokuje. Gregu - sprawdzałeś czy nie jest to wina któregoś z rozszerzeń lub całego profilu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskil Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Czy jest jakies rozszerzenie ktore pozwala zmienic kolor okna firefoxa z szarego na jakis inny? Chodzi mi o kolor ramki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jakiej ramki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dużo osób spytało, ale co tam spróbuję jeszcze raz - czy nie ma jakiegoś plugina, żeby po wyłączeniu FF można było później dokończyć ściąganie plików? A jeśli nadal nie ma, to polećcie mi jakiś prościutki download manager, ale freeware i żeby mało RAMu zajmował i w ogóle. Druga sprawa. Gdy FF zablokuje na przykład okienko pop-up to na górze strony wyskakuje taki duży pasek z informacją o tym. Czy nie można by było zamienić go na przykład na malutką ikonkę? Bo mi się to "źle" kojarzy z IE i nie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Gdy FF zablokuje na przykład okienko pop-up to na górze strony wyskakuje taki duży pasek z informacją o tym. Czy nie można by było zamienić go na przykład na malutką ikonkę? Bo mi się to "źle" kojarzy z IE i nie podoba :) 1702161[/snapback] Kliknij na tym pasku prawym przyciskiem myszy (a moze lewym? - sprawdz:)) i wybierz odpowiednia opcje ('nie pokazuj wiecej tej wiadomosci' czy jakos tak) i po sprawie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskil Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Czy da sie zmienic ten kolor na jakis inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 moskil - zmień skórkę. A jeżeli chcesz się bawić w modyfikację skórek, to tutaj masz potrzebne informacje - LINK. Luk@s - 1 - z tego co wiem nie ma możliwości wznawiania ściągania pliku. 2 - szukaj. http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...downloader.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Witam. Albo jestem ślepy, albo po prostu takiej opcji nie ma. Otóż zainstalowałem sobie ostatnio dodatkową wyszukiwarkę, ale nie jest mi ona już potrzebna, więc chciałbym ją odinstalować... tylko jak? Nie mogę znaleźć nigdzie takiej opcji, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Albo chociaż nakieruje na trop :P. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins i usun plugin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyebie Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam. Czy jest możliwość, żeby Firefox pobierał stronę z cache, przy kliknięciu na "Wstecz"? Takie coś, ma Opera i jest to dobre, ponieważ nie trzeba czekać na ponowne załadowanie się strony. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam. Czy jest możliwość, żeby Firefox pobierał stronę z cache, przy kliknięciu na "Wstecz"? Takie coś, ma Opera i jest to dobre, ponieważ nie trzeba czekać na ponowne załadowanie się strony. Pozdrawiam 1729046[/snapback] Sciagnij Bete Firefoxa 1.5 (wyjdzie do konca roku, jutro-pojutrze ma byc nowsza beta), a problem zniknie - http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...%20Beta%202.exe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Cześć Mam taki irytujący problem z foxem: wchodzę na pajacyk.pl i klikam w brzuszek :) Dostaję komunikat, ze moja przeglądarka nie obsługuje cookies. Uaj ? Cookies oczywiście włączone, kombinowałem z dodaniem adresu stronki do listy uprawnionych witryn ale to nic nie zmieniło. Ffox 1.0.7 na w2k sp3. W pracy mam ffoxa 1.0.4 też na w2k i nie ma takiego problemu. Jak temu zaradzić? I druga sprawa: instaluję rozszerzenie AllInOneGestures (lub podobna nazwa, to linkowane kilkakrotnie w tym temacie) i tam wszystko jest po niemiecku a ja niestetry nicht sprechen :) Czy jakaś wersja ang bądź pl jest ? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 1. Masz włączone cookies ? 2. Angielska jest na extensions mirror i na stronie autora, a polska tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ad.1 Tak, mam włączone (Narzędzia->Opcje->Prywatność->Ciasteczka i zaznaczone "akceptuj ciasteczka"). Dziwna sprawa bo: jak w adresie wpisuję "pajacyk.pl" to ładuje stronę ale po kliknięciu wyrzuca komunikat o braku obsługi ciasteczek, natomiast jak dodam "www." do adresu, to ładuje stronę i zlicza kliknięcie. Teraz to już całkiem nie rozumiem :) ad.2 dzięki za linki do allinonegestures Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 a u mnie na www.pajacyk.pl dzieje sie tak... : Wchodze na http://pajacyk.pl i klikam na bruszek, to pisze,ze nie moze byc zliczone i cos tam o cookies. Nastepnie wchodze jeszcze raz na http://www.pajacyk.pl i klikniece jest juz liczone,ale nie do konca,bo wyskakuje blad,ze juz dzis kliknalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 U mnie pajacyk.pl i www.pajacyk.pl działają bez problemu. Może firewall ma opcję blokowania ciastek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Hmmmm, to chyba nie firewall, ponieważ: - w domu ie6 nie ma kłopotu z ciasteczkami pajacyka a ffox 1.0.7 ma - w pracy ffox 1.0.4 nie ma kłopotu z ciasteczkami pajacyka a 1.0.7 ma Jakby nie patrzeć kłopot pojawia się przy 1.0.7 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 wlasnie poszly mi sie gwizdac wszystkie zakladki FF ale kit z nimi, pytanie dotyczy teraz czym wyeksportowac zapamietane hasla? zakladki i tak pamietam a haselka przydalo by sie jakos zabepieczyc przed utrata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Hasła są zapisane w profilu w pliku cośtamcotam.s. Naprawdę nie mam pojęcia co Wy robicie z Firefoxem, że tracicie zakładki. :blink: Sprawdź czy przypadkiem drugiego profilu nie założyłeś i zakładki masz ciągle w tym pierwszym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...