thuGG Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ja sciagam te, ktore maja dobre oceny. Chociaz czesc mi nie dziala, nie wiem czemu, chyba zaden z GP4 mi nie dziala. Gra wyrzuca blad, ze cos nie tak z plikiem MAS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 @Kaeres - masz to na def setupie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 LCC, nie. Obnizam spoilery z przodu w okolice 16-17, a tyl gdzies ok. 20. Hamulce robie 55:45 i presure na 85% Na prostych osiagam max 343-345km/h Tankowanie, radiator/chlodnica i opony standard bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Ok Kaeres, Shanghai, troche dzis pojezdzilem, narazie jeszcze nie jezdze na maks mozliwosci, czas poki co to 1.44.2xx, defaultowy setup troche pozmieniany: wiekszy docisk, krotsza skrzynia, 70% brake pressure. Jezdze dalej. EDIT: Juz jest 1.42.4xx Edytowane 20 Września 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Dzisiaj znowu pomęczyłem trochę BMW Sauber i obniżyłem czas do: MONZA: 1:23:8xx (oczywiście def. setup, tylko obniżyłem spoilery). Czuję, że jeszcze zaatakuję 1:22:xxx, ale to już będzie w Ferrari :) Co do Shanghai to zaraz po MONZIE to mój najbardziej ulubiony tor w F1. W sam raz do bicia rekordów, tak jak Monza. W TOCA bardzo pięknie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 heh śmiejcie sie.. gram w rf (1 z 3 gier jakie mam w ogole ;) + soldat i css..) na klawce, offline, full realistycznie, dla zabawy, sam dla siebie :] wole przejechać 500m (no sporo wiecej.. troche już sobie brykam) do pierwszej ściany w gpl czy rf niż zostać mistrzem gier na refleks w rodzaju nfsa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 No to super ale rowniez wspolczuje jezdzenia na klawie w ta gierke na fuul realizmie. Sciagnalem ten tor Shanghai ale niestety nie da sie na nim grac :/ Kolorowe szachownice, scina fest. Powalcze przez weekend z tym torem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Mam problem z rFactor, chciałem zagrać online klikam JOIN żeby wejść w tabele serwerów i wyskakuje mi komunikat "Internet matchmaking for rfactor is temporarily unavailable"... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Polecam kolejnego świeżutkiego moda: http://www.rfactorcentral.com/series_detail.cfm?ID=V8Factor Co tu dużo mówić: HALL OF FAME ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 dzięks, już zaciągam, szkoda, że ostatnio nie mam czasu na granie, ale są też tego pozytywne aspekty - € :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) FS-One postphone their Full Version 1 2006 Release to early November. Niestety przyjdzie nam poczekać trochę dłużej ;( Na zachętne nowe foty ferrki: Edytowane 26 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 W listopadzie, dla mnie to super, bo szczerze mowiac spodziwalem sie jakos w przyszlym roku, sam nie wiem dlaczego, a moze ja mysle o RH2006, ciekawe ktory mod bedzie najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Mamy gorącą bułeczkę :D Jiading F1 track by ISI ISI have released Jiading (Shanghai). I'm away for a couple of days, have fun! http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Jiading Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Znalazłem fajną stronę z mapami torów. Bardzo ładnie są zaprezentowane: http://www.editorial.tele2internet.de/?pag...&1159562993 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 zauwazayliscie, ze tor w Chinach z lotu ptaka wyglada jak krolik atakujacy kopem z pol obrotu :D B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Kucyk Ty już nic nie pal [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 no stary, czy Ty naprawde nie widzisz tam krolika :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ja też nie widzę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 spytalem mojej dziewczyny i ona widzi tam Elvisa i nie jet to imie krolika :lol: jak wroce do domu to zrobie tak, ze zobaczycie tam krolika B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Zamiast duszukiwaś się królika czy 3bita, chodzcie popykamy przed jutrzejszym GP na tym torze :) Edytowane 30 Września 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Jebne ze smiiiichu ! :D kucyk, wrzuc info na PW o tym zielsku :D Biore kazde ilosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 no co :D przecież LCC Wam pokazał, że tam jest królik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Przyznam @Kucyk, że musiałem z 5 minut się wpatrywać aby go zobaczyć. A wracając do gry i realu to fajne wydarzenie z tym lusterkiem dzisiaj na torze :) Fajnie byłoby gdyby w rFactorze były elementy które odpadają i rzeczywiście wpływają na jazdę innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Przyznam @Kucyk, że musiałem z 5 minut się wpatrywać aby go zobaczyć. A wracając do gry i realu to fajne wydarzenie z tym lusterkiem dzisiaj na torze :) Fajnie byłoby gdyby w rFactorze były elementy które odpadają i rzeczywiście wpływają na jazdę innych. Nie za bardzo rozumiem tego wplywania na innych. Jak najedziesz na spojler ktoregos z konkurentow to nic sie stanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 No tak ale jak odpadnie to przejeżdzam przez niego jak przez papier. A chodzi o to aby mnie podczas zderzenia spowolniło, wywaliło z drogi lub coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 No tak ale jak odpadnie to przejeżdzam przez niego jak przez papier. A chodzi o to aby mnie podczas zderzenia spowolniło, wywaliło z drogi lub coś w tym stylu. Nie wiedzialem a slyszalem, ze rFactor ma jeden z lepszych silnikow kolizyjnych online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Nie wiedzialem a slyszalem, ze rFactor ma jeden z lepszych silnikow kolizyjnych online.Chodzi o walkę "blacha w blache" na torze. BTW. jakie macie czasy na shanghai ?? Tor jest bardzo trudny ;( Robert jutro będzie miał bardzo ciężko. Trzeba 3mać kciuki :) Edytowane 30 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Nowy news o fsone06. Nowe opony!!! patrzcie na to mistrzostwo świata model i tekstury.!!!. (z lewej: fsone06; z prawej: real photo). Edytowane 1 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 no trochę kosmos szczegóły, nawet napisy na oponie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 No co tu dużo mówić, mają chłopcy jaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...